Poradna duly
Jana Čurdová
Díky moc, že jste na mě všechny myslela…těhotenství je prý cca 6+6 ale metřík předělávat nebudu kvůli 2 dnům
Popelko - gratuluji!!!
.. jejej, to je ale krasny pocit, ze jo.. moc se opatruj!!! Hned je v tom mrazivem dni tepleji u srdicka - zvlast - kdyz jsou dve.. Moc si tu radost uzij!!! ![]()
Ifco díky. A víš, že jsem byla docela zklamaná, že tam nebyly dvojčátka. Chvilku jsem měla takový vnitřní pocit, že budou. Ale to neva, hlavně, že bylo srdíčko.
Jen jsem se u sestřičky musela pak dost vymlouvat, dkyž mě chtěla objednat až za 5 týdnů do poradny a já jdu za 2 týdny k novému dr.
Červňátka 2007
Janina1974 / Praha / TP 1.6.2007 / KO 15.11.
Evuška74 / 1975 / Olomouc / TP 2.6.2007 / KO 2.11.
Ivule-25 / 1981 / Ostrava / TP 8.6.2007 / KO 8.11.
Lenula / 1985 / Zlín / TP 12.6.2007 / KO ???
Hermi / 1978 / ??? / TP 16.6.2007 / KO 15.11.
Pooh / 1983 / Zlín / TP 18.6.2007 / KO 14.11.
Popelka / 1979 / Pardubice / TP 18.6.2007 / KO 15.11
Marcela/Kladno/TP asi 20.6.2007 /KO 10.11.
Lenii / 1976 / Praha / TP 28.6.2007 / KO 9.11.
Martinecka / 1983 / Praha / TP 28.6. 2007 / KO 9.11.
Ifca / 1977 / Opava / TP ??? / KO 6.11.
Euryanta / 1978 / Louny / TP ??? / KO ???
Roxa / 1978 / Praha / TP ??? /KO ???
Kaculka / 1978 / Praha / TP ??? /KO 14.11.
Petra ???
Maminky
Janina 1974 - Tomík 3 roky
Ifca - Johanka 1 rok
Hermi - Lucinka 2 roky
Popelko
.. takova slina na dvojcatka! Mate dvojcatka v rodine?
.. My totiz ano a vzhledem k tomu, ze jiz mame jednu princeznu, tak bychom brali ‚jedno srdicko‘ - pokud se ovsem'pristesti' - tak samozrejme nevadi
..
Preji hodne stesti u noveho doktora - to se urcite opet setkas tvari v tvar se srdickem, ze jo
- lucky you
..
Bezim za Johankou, zrovna se probudila..
Preji moc krasny den tobe i srdicku a vsem holkam a srdickum samozrejme
..
Popelko..moc Ti gratuluju k srdicku …ja jsem taky zvedavka,jestli to nebudou dvojcatka..
Ale nejdulezitejsi je to,ze to bude zdrave..a my taky..a jinak preji vsem dobrou chut k obedu.
Ja dneska mela zemlovku a byla vyborna..tak jsem si zas pochutnala.Vsechny kalhoty jeste dopnu,tak jsem zvedava jak jeste dlouho..
![]()
Ifco ani moc nemáme…ale měla jsem prostě jednu chvíli takov pocit. No kdo ví, co to bylo. Hlavně že je tam alespoň to jedno.
Jsem docela ráda, že jdu k novému dr, protože tady mě objednali až za 5 týdnů. Sice to uteče jak voda, ale teď mi to připadá děsivě daleko.
No a tobě už se to taky blíží…uteče to rychle
Ahojky maminy,
připojuji se do tohoto fora, protože potřebuju s někym pokecat, zatím jsem o svém těhotenství kromě manžela nikomu neřekla no je to hrozný pořád předstírat…
. Jinak jsem v 6+6tt a porod bych měla mít v červnu, ale zítra jdu k doktorovi na vyšetření a podívat se na srdíčko…už se moc těším… ![]()
Ahoj Korculko tak to tě tady mezi námi moc vítám. Vím jak se cítíš…taky jsme to ještě nikomu neřekli a po dnešní kontrole se budu muset hodně hlídat ,abych to nevyslepičila.
Napíšeš o sobě bližší info, ať tě můžu dát do seznámku?
Popelka
No je to strašný, člověk by se nejraději o tu radost se všema podělil ale dokud to není jistý tak raději čím míň lidí to vi tím líp.....musí to být báječný pocit vidět toho mrňouska na ultrazvuku, já snad ani nedospim…bude to moje první mimi ![]()
JInak já jsem z Brna, je mi 29, doma mám manžela a brzy doufám i jednoho dalšího malého člena
![]()
ahojky. zdravím vás všechny. už dlouho vás tady sleduju. taky jsem těhulka - cca 6tt, zítra jdu na UTZ na srdíčko, tak se mooc bojím aby tam bylo. snad bude ![]()
jsem z Prahy, je mi 29.let, a je to moje 3.těhu - 2předchozí nedopadla dobře
takže i proto ten strach..
termín porodu mám cca 20.62006
Ahojky Zabucho,
tak to jsme na tom stejne, myslim s tou kontrolou, já jdu taky zítra.
..já tedy takové zkušenosti naštěstí nemám , ale musíme věřit, že všechno dopadne nej nej… ![]()
Popelko,GRATULUJU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Je to fajn vidět mrňouska a k tomu ještě pidi srdíčko, že? Přeju hodně zdravíčka pro Vás oba, třeba se z toho dvojčátka ještě vyklubou. Nikdy nevíš. U mě je ale doktor už vyloučil, tak škoda, manžel se už těšil, že budeme mít dvě jednou ranou.
Ahoj Korculko a Zabucho, vítám Vás u nás v Červňátkách 2006. Nebojte, všechno dobře dopadne. Však pokud nás sledujete držíme si navzájem palečky a podporujeme se navzájem, tady se všechno dobré i zlé společně lépe snáší. Je fajn se svěřovat někomu kdo je na tom stejně.
Zabucho, přeju Ti do zítřka hodně štěstíčka na KO, a nelekej se když nebude srdíčko vidět, my ( i můj případ)jsme si na ně některé museli počkat až do cca 8 tt. Ale je to individuální. Pak napiš co a jak.Zatím ahoj všem Ivule
Tak to je fajn , že se můžem vzájemně vypovídat. No já jsem zvědavá jestli zítra něco uvidim, ale doufám že jo.....budu určitě uinformovat. Jdu zítra v 8. Tak uvidíme, uvidíme , uvidíme...... ![]()