ČERVEN 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2111
2.11.06 07:35

Dobré ránko Popelko, člověče u nás už dneska sneží, sice ne moc, ale zima už je tu, na teploměru jsme měli -3 C. No budem muset jít koupit bundu na zimu už teď po výplatě.
Jinak já asi nemůžu mít klidné těhu! Včera byl manžel u svých rodičů a přišel dost značně nas..ný.Jeho děda s babi nám darovali starou škodovku(105 v dobrém stavu) a garáž. Že všechno v prosinci přepíšou na nás dva. My to nechtěli, mají celkem 4 vnuky, tak aby se předešlo řečem v rodině. Ale nedali se odbít. Teď se do toho vložila tchýně, a včera se manžel dozvěděl, že okrádáme vlastního dědečka. I když se snažíme to auto i garáž prodat (máme závodní auto + chceme kupovat normální auto, garáž máme taky vlastní), ale nikdo to prostě koupit nechce. Tak jsme říkali, že necháme to auto ekologicky zlikvidovat, ale u nás to stojí cca 5.000,–Kč, které na to volné samozřejmě nemáme. Tak nás osočila, že přece nepůjdeme za dědou, aby nám na to dal, že jsme nevychovaní a zloději. Podotýkám, že máme nejmenší platy v rodině. Švagr + skorošvagrová jsou soudci a tchán dělá u hasičů a tchýně je zubařka. Holt, si asi půjdeme někam půjčit, aby byl klid v rodině.
Tím tchýně splnila i můj další požadavek o pruzení rodiny, takže o mimískovi neřeknu ani o vánocích, možná ji zavolám z porodnice, až se jí v červnu narodí vnouče. Pane jo, omlouvám, se že Vás zatěžuju rodinnýma nesmyslama, ale fakt nevím komu to říct. Už mi to prostě hlava nebere, tak se na mě nezlobte.
 Ivule

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11042
2.11.06 07:46

Ahoj Ivule…včera jsem si přinesla z čistírny kabát a dneska si ho ráda vzala. Je fakt kosa a mírný sněhový poprašek. Ale namrzlo to, takže pěkná klouzajda. Ale já mám zimu ráda, tak mi to nevadí.

S tou situací v rodině je to opravdu dost nepříjemný. Jenže rodinu si nevybereš. NO doufám, že se to brzy nějak vyvrbí nebo alespoň urovná na snesitelnou míru. Nic víc ti bohužel asi poradit nemůžu. S tchýní jsem taky hodně válčila, ale nějak se to časem urovnalo, i když to není na 100%

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
769
2.11.06 07:51

Dobré ránko,
teda tady u nás je taky zima jak na Sibiři. Ráno kouknu z okna a sníh…trochu překvápko :D :D
No jo, u nás už hold klasika podzim je jen velice krátký.....
JInak Ivule z tchýně si nic nedělej, některý lidi jsou prostě takový a hrozně je štve když dostanou jiní něco víc, i když je to vlastně jen starost…ale to je od ní čiré zoufalství. Nejdůležitější je, když tě podrží doma tvůj muž, ostatní ať ti vlezou na záda :D . Přece si nebudeš kazit nejkrásnější období v životě, no ne? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
261
2.11.06 08:08

Ahoj dobre ranko..Tady je taky kosa venku jak blazen.
Jinak vcera mi volal ten muj,ze jeho maminka doma mela nejakou slabou chvilku,ze brecela a tak ze se kdyby se mimco nejmenovalo po tatinkovi,ze se z toho zblazni..Takze u nas jsou zase takovy starosti..
My jsme se dohodli,ze se bude samozdrejme jmenovat po tatinkovi,protoze nejsme oddani.
Pripada mi,ze z myho tehotenstvi jsou uplne vsichni vyvaleni a ja zustavam naprosto v klidu…

Porad mi vubec nic neni..dnes jsem si rano rikala.ze bych mozna i uvitala nejakou tu ranni nevolnost,abych se aspon citila tehotna… :lol: Ale oni asi brzy prijdou.. :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
769
2.11.06 08:25

Ahojky Martinecko,
abych řekla pravdu, tak mě do minulého zýdne nebylo taky vůbec nic.....byla jsem šťastná, že to bude bez těch nevolností…
no ale teď je mi blbě furt… :( Kde jsou ty časy kdy jsem byla bez příznaků :D , o prsou ani nemluvim, musím v podprsence i spát nebo bych se zbláznila bolestí.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11042
2.11.06 08:31

No a já to musím zaklepat, že je mi už druhý den docela obstojně bez větších nevolností, ale pokud už je mi zle, tak večer

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
261
2.11.06 08:35

http://www.email.cz/getAttachment?…

Ted mi poslala mamca email jak asi vypada mimi v 7.tydnu..Krasny… :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
811
2.11.06 08:43

ahojky.
tak u nás je taky venku sníh. dost mě to překvapilo, na štěstí nikam nemusím, takže dobrý..
jinak mi je po ránu fakt ble.. a chodím v noci tak 3× čurat (ale to možná souvisí s Utrogestanem).
dneska za mnou přijede na návštěvu kamarádka s 16nácti měsíční dcerkou Bárou, tak se na ně moooc těším.
mějte hezký den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2111
2.11.06 08:47

Korčulko,
konečně někdo, kdo má taky problémy s prsy. Já taky v noci nemůžu vydržet ani ležet na bohu, na břiše už vůbec ne a to byla moje oblíbená poloha ve spaní. Mám pocit, že pořád rostou a ten růst se snad ani nikdy nezastaví, k tomu ještě bolí a jako by těžknou, je to paráda! Fakt si to taky užívám.
Holčiny díky za podporu už vím proč se říká, že tchýně a uzený jsou nejlepší studený. Tvrdé leč pravdivé. Psala jsem mailíka švagrovi, tak se snad domluvíme na nějakém východisku. Uvidíme.
Jinak u nás pořád hrozná zima a fouká silný vítr, a začíná být venku bílo. Fajn, mám na sobě botasky, to bude paráda, klouzat se domů z práce.
Zatím páčko Ivule

P.S. Jinak já taky miluju zimu, jen si asi letos nezalyžuju, proč provokovat osud, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
261
2.11.06 09:01

Ivule to jsme na tom stejne ja taky nemuzu spat na brise jak me bolej prsa,je to hrozny.Jak rikam je to,ale jediny,v cem se citim jina..jinak k tomu lyzovani ja se taky moc tesila,ze me Pepca nauci lyzovat,umim jen na bezkach,ale to mam letos asi smulu.. :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
769
2.11.06 09:02

jojo, s tchýněma je kříž… :D
Já jen doufám že ty prsa někdy přestanou bolet, nebo se asi zblázním, je to fakt síla.Bez podprsenky mám pocit jako dyž je gravitace několikrát silnější......nabo že jsou ty moje prsa z olova :D .

JInak se přidávám k milovníkům zimy, ale taky si hory užiju maximálně pěšo…asi je to fakt risk, ale po mém snowboardu mi bude smutno… :( … :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2464
2.11.06 09:07

Ahojky, přeji Vám všem příjemné ráno bez nevolností :-)

Ivule, uvidíš, že s tchýňulí se to nakonec nějak srovná. Věř, že málokde je všechno v rodině ideální. Občas mám pocit, že nepříbuzní se spolu domluví 1000× lépe než členové vlastní rodiny.

Ifčo, jdeš vybírat svatební šaty, čeká Tě radostný den ještě do konce roku?

Martinko, nepřivolávej nevolnosti, není o co stát :-(

Zabucho, pěkně si užij návštěvu kamarádky.

Jinak stejně jako Popelce i mě je už dva dny relativně dobře. Klepu tady na dřevo jako blázen, tak doufám, že to vydrží. Dneska jsem vytáhla šálu a rukavice a o víkendu vyhrabu z šatních nástavců i kabát a zimní bundu.
Ráno, když jsem stála na zastávce tak mě posypal poprašek sněhu. Už je to tady.

Přeji příjemný den všem a pracujícím, ať nám to v té práci rychle utíká :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11042
2.11.06 09:17

Taky jsem se ještě na Silvestra těšila, jak si letos zalyžuju, ale ráda se toho vzdám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11042
2.11.06 09:54

Teda tady normálně sněží…sice málo, ale sněží. A to je 2.11. a jsme totální nížina…no to je dílo.

Mmch když už mluvíme o těch horách - kam jezdíte? My jezdíme už pár let ke kamarádovi na chaloupku do Lánova (kousek do Vrchlabí). Je to tam na Silvestra moc příjemné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
2.11.06 09:55

Ahoj tady Roxa, jak tradičně nepřihlášená, asi mám pomalej server a nějak to nezvladá. Tak my jsem teď už 6+3tt, taky zvláštní projevy necítím, jen mě pěkně bolej prsa a nemám vůbec na nic chut, už jsem zhubla 2 kila. Snažím se nějak přinutit k jídlu.

Jinak jsem dnes přišla asi po 3 dnech do práce a zjistila jsem, že nás zruší, takže budu brzo na dlažbě, ve vhodnější chvíli to fakt přijít nemohlo…to je radosti, co???

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex