Poradna duly
Jana Čurdová
Heli já baštím mamavit + listovku a k tomu C, abych nebyla nastydlá
P.
Eury ty jsi křestním helena?
Já papám jen listovku forte 2 denně. Nějak s těma těhuvitamínama nemám dobrý zkušenosti…zdá se mi, že po babyplanu jsem přibrala a psaly to i holyk u nás v diskuzi.
Jo a od tohl jsme přeci tady, abysme spolu sdílely bolístky i radosti.
ano, jsem helena. možná si tu euryantu změnim, je to moc anonymní, ale nemyslela jsem to tak.
já papam acidofolan (kys. listová, železo a b12), to mi prodali v lékárně. možná počkám do středy až půjdu do poradny a zeptam se. říkám si, že v těhotenství asi radši minimálně pilulí. holčinky zatim přeju krásné dopoledne. já využiuju zbytku prázdnin, který mi po tom stresíku zbyl a jedeme do města.
papky
Marti, já jsem zase našla názor, že to není vhodný lék při těhotenství, mrkni na:
http://www.porodnice.cz/poradny.asp?…
Ale určitě si zavolej doktorovi, nebo i v lékárně poradí.
Eury - moc moc mám z tebe radost. To je ale magor, ten tvůj doktor.
Helčo tak jo…užij si posledního teplého dne a měj se krásně. Ahoj
Dekuju moc za rady uvidim jak mi bude mozna to bez nej vydrzim radeji..
To nejsi sama Miso..me taky ja vstavala dnes v pet rano a jela jsem do prace z Prelouce do Prahy,takze sem klimbala uz ve vlaku a jeste me dnes ceka cesta do Nachoda odkud pochazim..mame sraz s tim mym v Pardubicich a pokracujem do Nachoda,takze vecer padnu do pelechu…
![]()
Ahoj, tady Roxa, zase mi nejde se přihlásit. jsem zpátky z první kontroly a vše vypadá ok. Na UTZ byl vidět jenom váček cca 14 mm a nějaký žlutý okraj (prý se tím embryo živí). Jinak jsem asi 5+4tt a na další kontrolu pujdu 16.11. Snad už bude vidět srdíčko.
Jinak Eury, moc gratuluju, to jsou nervy,co??Já jak jsem byla taky na nerv, tak jsem to s tebou prožívala 2×.
Pa mějte se a pěkný víkend. Pujdu to oslavit k obědu asi nějakou mořskou rybou, ať se nám daří dobře.
Fíha cestovatelský pátek.
Mně dnes vyzvedne manžel v práci a jedeme kupovat zrcadlo do koupelny.
Halo halo kde jste kdo?
Já jsem se právě naobědvala a uvidím, co dál.
Ahojky,
nejdříve chci moc poblahopřát Helence, Martince i Roxi k radostným výsledkům z kontroly.
I já už mám návštěvu doktora za sebou a jsem v práci.
Nevím proč, ale jsem z toho celá nějaká rozpačitá. Dokonce jsem to i obrečela. Ale já teď brečím skoro u všeho. Holt hormony na pochodu ![]()
Vlastně se nic nestalo… Šla jsem na kontrolu s tím, že mám být v 8tt (dle poslední MS dokonce v 11tt, ale podle toho se nejde moc řídit, měla jsem tu vyvolávačku a celé to bylo takové zběsilé) no a doktor začal, že to vypadá nějaké menší cca 7 týden, což mi ale vůbec nesedí, protože před sedmi týdny jsme určitě mimčo nepočali. Byla jsem na dovolené 10 dní pouze s mamčou bez manži a žádný jiný chlap se mě ani nedotk
Tak nevím. Ještě k tomu měl doktor takové řeči, jakože se nemám předčasně radovat, že je ještě brzy atd… Tak nevím, nevím. Ale viděla jsem bít srdíčko a mám i obrázek z UZ.
Jsem asi divná, že se tak stresuju a omlouvám se, že Vás tím otravuji, ale potřebuji to s někým probrat. V pondělí mám jít na krev a na kontrolu jdu za tři neděle.
Kaculko ahoj…no víš, nic si z toho nedělej. Však si jistě četla, co jsme tu řešilly s Helenkou. S doktorama je to někdy těžký. Vydrž do pondělka, budeš moudřejší. Ale důležitý je, že jsi viděla srdíčko, ne?
Popelko, moc děkuju za podporu. U Helenky to byl pěkný nervák. Moc a moc jsem jí držela palce a jsem štasná, že to dopadlo dobře.
V pondělí jdu jenom na odběry. Výsledky budu vědět až na té kontrole za tři týdny. Třeba plaším úplně zbytečně… No nezbývá mi nic jiného než čekat a věřit, že je všechno v pořádku, když srdíčko dělá buch buch ![]()
Martinečko něco pro tebe, tohle jsem našla na porodnici.cz
Petra
Dobrý den paní doktorko, můžete mi prosím poradit. Jsem v 6tt a jsem alergička, měla bych užívat Zyrtec nebo Zodac - není to v těhotenství nebezpečné, zatím ho tedy neberu (raději). Děkuji za odpověď. Jana
Pokud je ale ted Vase alrgická sezona tak ty lléky potřebujete mimi bude OK když Vy budete OK,KN