ČERVEN 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
11042
26.10.06 08:07

Ivule dr. by měl dělat pokud ho má vnitřní uz do cca 10tt. Pak už jen venkovní. Já byla na poslední kontrole v 10+0 a říkal, že je to naposledy vnitřně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2111
26.10.06 08:08

Ahoj Roxo,
neboj už ti to rychle uteče a budeš na KO. Určitě napiš, jak zítra dopadneš.
Budeme na tebe myslet, a to si myslím, že mluvím za všechny holčiny!
To že mi dělal vnitřní UTZ pro zjištění těhu, to chápu je to jistější, ale nejsem si jistá, jestli mi může dělat vnitřní UTZ při každé kontrole, jako třeba včera. Jestli to nemá vliv třeba na čípek, nebo něco jiného.
Ahoj Ivule +piškot

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
26.10.06 08:12

Dobre ranko…moc dekuju za podporu..jsem jeste tedka v praci a o pul druhe uz budu u doktorky.Jsem docela v klidu.Musi to byt v poradku..pak se hnedka ozvu,jestli se vratim do prace,nebo hned v patek.

Roxi a na Tebe budu taky zitra myslet..Musim jit na chvili pracovat.Zatim ahojky.. :) :)

• Citovat
  • Upravit
261
26.10.06 08:13

Ja se omlouvam ja jsem se neprihlasila… :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2111
26.10.06 10:43

Koukám, že pracujeme všechny, jen se občas kouknu, kdo napsal a ono pořád nic. Ale na druhou stranu chápu, že se tady diskuze pořádně rozjede až v pozdějších měsících, kdy budeme moct srovnávat a radit,hodnotit apod. Hlavně je nás na to víc, takže čím víc hlav, vím víc rozumu. Už se těším, jak nám to společně bude rychleji utíkat. Hlavně, že si můžu s někým psát o tom co prožívám, jak se cítím apod. No nic, tak jdu taky pracovat. Zatím ahoj
Ivule+piškot

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11042
26.10.06 10:48

Ivulko totéž. Pořád kukám, až někdo něco napíše a pořád ticho po pěšině.

Teda musím říct, že je mi čím dál častěji nějak divoce od žaludku. Včera večer jsem dokonce myslela, že už se půjdu kamarádit s mísou. Tak se jen uklidňuju, že je Mikulka v pořádku a roste. Včera odpoledne se mi zdálo, že jsem slaboulince zašpinila. Ono to teda skoro nebylo vidět, takový mikroskopický narůžovění, ale však víte, jak to člověka vyděsí. Tak už se zase zvesela zkoumám a pozoruju. už aby bylo úterý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
261
26.10.06 10:49

Ahoj Ivus no dneska ty praci tedy moc nedam…jsem myslenkama jinde tak delam,ze neco delam,ale pritom porad koukam na hodinky abych uz mohla z prace vyrazit k dr. :P Dneska tu mame krasne v Praze,tak je hnedka lepsi nalada.. :) 8) A jakpak je u vas a jak se dneska citime?Ja fajn nic mi nechybi,,jen mam trochu obavy ze za chvili budu mit misto tech mych dvojek tak ctyrky… :D :D :D kdyz jedu busem je to neco silenyho jak skacou a bolej… :o :o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11042
26.10.06 10:54

Marti tak to mě skoro nebolej a nebolyly…ne celý. Mám jen hodně citlivý bradavky a takový jiný.
A v práci toho taky dneska moc nedělám…nějak není buňka. Ještě že tu nikdo není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
261
26.10.06 10:55

A copak vubec delas Popely?A jak dlouho chces zustat v praci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11042
26.10.06 11:04

Dělám v maličké firmičce, která vyvíjí a dodává knihovní software. Dělám administrativu, účetnictví, objednávky a tak. Ráda bych co nejdéle, ale podle toho, jak se bude šéf chovat. Poslední dobou má nějaký šílený stavy, že nic neudělám dost dobře a pořád prudí. Tak jestli bude ještě chvíli, tak půjdu na riziko a má smůlu. Ať si to tu vyřizuje sám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2111
26.10.06 11:21

Vidím, že se to tu trošku rozjelo. Mě se taky dvakrát pracovat nechce. I když mám zrovna úřední hodiny, naštěstí lidi moc nechodí, tak je klid na internet.
Martinečko, ani nevíš, jak Ti závidím ty tvoje dvojky. Já mám současnou výchozí velikost 3 až 4, rostou mi cca od 6-tého týdne, kdy ztěžkly a začali bolet bradavky. Tak jsem zvědavá, jak budu vypadat nakonci těhu. Případně jestli seženu kojící podprdu apod. Ale je to celkem záběr na záda, začínám to pocitovat už teď.
Popelko, to já se s mísou kamarádím už 14 dní, cca od snídaně do oběda, to je víceméně první jídlo, které nejde ven. Nejdříve jsem si říkala, než snídat a blinkat, tak raději nesnídat a blinkat. Ale stejně se musím najíst kvůly piškotovi a pak to jde ven. Už jsem v práci nahlásila, že nebudu stíhat chodit na 7 hod do práce, protože to nestíhám s nevolností. Raději počkám doma, než by mě to chytlo cestou. A to mám kancl jen 5 minut od bydliště, ale i tak, bylo by mi to nepříjemné, kdyby mě někdo potkal jak blinkám na trávník. FUJ, hrozná představa.
Ivule + piškot

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
261
26.10.06 11:21

Presne tak..ja vubec nevim jak to udelam ale asi tady vydrzim do konce roku a pak se budu stejne stehovat za tim mym do Prelouce z Prahy,takze stejne nebudu moc dojizdet..to by bylo sileny..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
343
26.10.06 11:22

Ahojte, Popelko, Marti, dneska mám od rána fofr, tak jsem až teď na Vás koukla.
Popelko, nezahrávej si, to tvoje podezření na špinění nevypadá vůbec dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
343
26.10.06 11:24

Ahoj, Ivule :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
261
26.10.06 11:25

Ivusko No tak to jsem na tom o trochu lip s tema dvojkama :P :?:jeste hodinu a bezim z prace uz se nemuzu dockat,uz jsem takhle dlouho nebyla napnuta a natesena k doktoroj…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí