Poradna duly
Jana Čurdová
pomalu propadám beznaději
http://bd.lilypie.com/4WeGp2/.png
Ahoj Holky, mohla bych se k Vam přidat, zkoušela jsem se zapojit do diskuse červňatek na baby-cafe, ale moc to tam nejede.
Mě zrovna momentálně trápí stresy z první ko, jsem v půlce 6TT, a vůbec se necítím těhu, mám jen citlivý prsa-trochu. Mám strašnej strach, že neni něco v pořádku, když nemám žádné těhu příznaky. Máte to nekterá taky tak???
Evuško přesně tak. Jen se juknu na špuntíka a pak honem pryč.
Máš dobrou paměť…já se ve vás ještě tak neorientuju. 2× týdně učím a každou středu si jezdím zatančit jinam.
Anonymní píše:
Ahoj Holky, mohla bych se k Vam přidat, zkoušela jsem se zapojit do diskuse červňatek na baby-cafe, ale moc to tam nejede.
Mě zrovna momentálně trápí stresy z první ko, jsem v půlce 6TT, a vůbec se necítím těhu, mám jen citlivý prsa-trochu. Mám strašnej strach, že neni něco v pořádku, když nemám žádné těhu příznaky. Máte to nekterá taky tak???
Ahoj to víš ,že se k nám můžeš přidat. To že si připadáš netěhotně ještě nic neznamená…každá to máme jinak. Já jsem třeba taky naprosto v pohodě, prsa už mě ani moc nebolej, jen se mi chce občas blinkat. Jinak fakt nic.
Dík, pamět mi celkem slouží
sleduji Vaše příběhy a držím Vám všem pěsti, zvlášť, když už jste si některé svoje užily. Já se celkem zanedbávám, byla jsem zvyklá doma alespoň na sklapovačky, posilovačky na nohy a zadek, ale teď jsem ráda, že po práci se dostanu domů. Bývám hodně unavená.
V pátém týdnu jsem také neměla skoro žádné příznaky, také mi nebylo nejlíp, když jsem v chytrých knížkách četla, že když je ti zle, tak je to dobré znamení, ale stačilo si přečíst pár diskuzí už pokročilejších těhulek, nebo nyní už maminek a zjistila jsem, že je to normální. Pak už mi začalo být trocho zle, ale až od 7týdne. Tak se neboj.
No Evi ono by to posilování břicha asi stejně nebylo to pravý ořechový. Já jsem ještě letos na jaře chodila cvičit, ale pak jsem kvůli problémovýmu těhu musela se vším přestat. No a pak už jsem nějak nezačala. Teď od září jsem neustále v pohybu díky těm kurzům, ale i tak to není ono. No ale lepší něco než nic.
Ale jak píšeš, jsem ráda, že se doplazím domů a pak se musím nějak zregenerovat a jít. Zas člověk nemá tolik času se pozorovat azkoumat. Jsem ráda, že Mikulkovi to tancování nevadí.
Jo jo čekám, ale už jsem o dvě přišla,tak jsem ze všeho trošku vyjukaná, snad to konečně vyjde ![]()
Petra
Snad máte pravdu.
Chodila jsem dřív na emimino a teď mi nejde se zaregistrovat, máte s tim taky někde potíže, nebo mi už vypršelo heslo???
Anonymní píše:
Snad máte pravdu.
Chodila jsem dřív na emimino a teď mi nejde se zaregistrovat, máte s tim taky někde potíže, nebo mi už vypršelo heslo???
No byly tady nějaký změny, tak buď zkus napsat adminovi, nebo se zaregistruj znova.
No já jdu dneska domů, odpoledne nevím jestli nakouknu, tak se opatrujte a ahoj zítra.
Mikulka, to je hezký, to je zkratka od Mikuláše, nebo je to jen „pracovní“ název ![]()
Je to zkratka od Mikuláše i pracovní název zároveň. Doufám, že si na něj manžel tak zvykne, že když to bude kluk, tak už nebude protestovat.
![]()
To znám,my jsme se zatím neshodli na žádném jménu. Hezký zbytek dne, Popelko.