Poradna duly
Jana Čurdová
Ivule no to je paráda. Tak to moc gratuju. Jsem ráda, že to tak dopadlo.
Ivusko take ti moc gratuluju…tak na me mysli zitra jdu ja k dr..uz abych to mela za sebou…Hezky den.. ![]()
Ivule - super! Jéééé já už chci taky na kontrolu!
a vidět srdíčko…
Dokud ho nevidím, tak se ani nemůžu moc radovat z těhotenství… nejdřív chci mít pořádnou jistotu, že opravdu naskočí. Já jdu ale až 15. listopadu, tak mě ještě pár dní nejistoty čeká…
Dneska je venku fakt krásně, to moje číslo zase nespí po obědě, tak vyrazíme asi ven ![]()
Přejeme krásný den a hodně sluníčka.
Také gratuluji, Ivule. Také jsem byla naměko, když mi pan doktor ukazoval to malinkaté a v něm ještě něco menšího, hýbajícího se. Hned jsem mu odpověděla, že určitě srdíčko, když se ptal, co si myslím, že to je. Martinečko, chápu jak tě těší zprávy od nastávajícího tatínka. Také mě každá sms s oslovením - mamko, nebo miluji Vás, strašně dojme. Když jsem mu po ULZ volala, reagoval strašně krásně.
Díky za gratulace, ale máme před sebou ještě kus cesty. Manžel byl taky nadšený, hned jsem mu volala, jen ho mrzí, že nečekáme dvojčata, máme v rodině dispozice a chtěl mít dvě jednou ranou. Ale jinak je hrozně nadšený, vždycky když jede na víkend ke známému skládat naše závodní auto, tak píše „Miluju Tě, Vás oba“. To si vždycky trošku pobulím a pohladím bříško, aby piškot věděl, že na něj táta myslí.
Martinečko, zítra se ozvi, budu Ti držel všechny palečky!!!
Zatím ahoj Ivule
Ahoj holky,
prosím o radu ![]()
Včera jsem byla na Ko u Dr. a dle poslední MS bych měla být 5+5, ale otěhotněla jsem určitě o něco později, na UTZ byl vidět pouze gestační váček 7mm, není to málo?
P.
Ahoj holky,
gratuluju k úspěšným kontrolám. Já nevím, jestli to do pátku vydržím, každopádně většina z vás má kontrolu na pevno stanovenou dr, ale mě neřekl přesně datum. Asi půjdu zítra. Uvidíme.
P.
Vůbec neměj strach, protože jsi šla na UTZ velmi brzo. Jak tady čtu, tak všichni chodí později. Já šla min. týdned k dr - to jsem mohla být taky tak v 5tt a rovnou mě odporoučel, že mám přijít za týden nebo dva, neb by nebylo nic vidět. Kdy máš přijít příště?
Užívejte sluníčka
Ahoj,
tak já byla dneska akorát na odběrech krve, brali mi obrovskou injekční stříkačku - upíři, mám tam docela modřinu.
Ivule - gratuluju a přeju pohodové těhotenství
Martinecko - odkud z Prahy jsi? Jsem zvědavá, jestli nejsme někde poblíž, já jsem z Prahy 4-Lhotky.
Jinak ve školce se osypaly neštovicemi dalšídvě děti, Tomík zatím nic, tak uvidíme, průběžně mu hledám pupínky a zatím nic.
Je krásně,asi půjdeme ven.
ahoj Jana
Hermi taky jsem měla jít až 15.11. protože mají dovolenou, ale zdálo se mi to strašně dlouho, protože to už bych byla v 11tt.
Jejda, Popelko, to je fakt dlouho. Nemůžeš se tam vnutit tento týden? Na druhou stranu zase budeš mít hned průkazku, ale je to asi dlouhé čekání. Já jdu na kontrolu příští týden, měla jsem jít také až po 20.11. kvůli doktorově dovolené, ale to bych už také byla 11-12tt, tak jsem se vnutila.
Helčo, já jsem spíše hubeňour, ale právě proto je to dost vidět, také se mi už zvětšilo břicho. Ale nechtěla jsem se ptát, nikdo si nestěžoval, tak jsem nechtěla být za otesánka. Držím se zá:,–(y, stále plný žaludek, ať mi není blbě, blbě mi není, jen vždy zhlehka, ale asi se budu muset hlídat. Sice jím povětšinou ovoce a zeleninu (v mezidobí jídel), ale i tak.
Jani, užijte si s Tomikem slunička, je tam venku nádherně, hned bych utekla z kanceláře někam na sluníčko ![]()
Mějte se hezky, Eva
euryanto já jdu na další až v polovině listopadu, to budu v 9tt ![]()
tak to jsem klidnějsí, děkuji
Evuško vyřešila jsem to tak, že jsem se vnutila ještě ke starému dr. takže na kontrolu jdu příští týden. To je myslím, tak akorát.
No a na sluníčko bych taky šla…naštěstí jdu za 1/2 h z práce. Ale pak stejně jedu tancovat, takže sluníčka moc neužiju. Leda tak přes sklo autobusu
To je dobře, Popelko, však už pak k němu chodit nebudeš, ale určitě budeš klidnější, jak prcka prvně uvidíš. Tancuješ břišní tance, pokud si dobře pamatuji? Eva