Červená řepa

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
96
8.12.05 18:56

Červená řepa

Ahojky,
ve starší diskuzi, nemůžu ji najít :(, hodně maminek psalo, že prckům moc chutná červená řepa. Koupila jsem ji, ale netuším jak ji nejlíp připravit, aby malému chutnala. Můžete mi prosím napsat jak ji připravujete? Díky, Tery.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8.12.05 19:51

Ahoj, já malé dělám takovou zeleninovou polívečku - na kostky brambory, na kostky řepu, někdy k tomu přidám i maso. Ta řepa se vaří déle než brambory, takže řepu na malinkaté kostičky, brambory na větší. Malá to má strašně ráda.

Míša

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
631
8.12.05 20:05

Ahojky,
já nakrájím na kostičky červenou řepu a dám ji vařit jako první. Postupně k ní přidávám další zeleninku, rýžové vločky nebo pohanku atd.. Malej řepu miluje.
Ahoj Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116
8.12.05 21:44

Ahoj. Řepu vařím stejně jako holky, ale moc často ji nedáváme - moc nám nejede. asi je ten náš andílek po mamince - já řepu nemůžu ani cítit :x
 petra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
8.12.05 22:46

Ahoj Tery,

já vařím řepu trošku jinak než holky - teda na sporáku asi stejně :D Já si vždy olopanou řepu nastrouhám na hrubším struhadne a povařím ji. Pak si ji rozdělím do skleniček, dám do mražáku. Většinou vařím zeleninu (mrkev, petržel, hrášek, kukuřici…) s masem a rýží, bramborem, těstovinami nebo jáhlami. Řepu dávám spíše samotnou -nejvíce s bramborem a kuřecím masem.

Přeji dobrou chuť
Ahoj

• Citovat
  • Upravit
1428
8.12.05 22:47

Omlouvám se, nevšimla jsem si, že nejsem přihlášená.

Ještě jednou ahoj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
8.12.05 23:06

Holky díky za receptíky. Hned zítra vyzkouším jak malému bude chutnat, možná mi taky zachutná, nikdy jsem ji nevařila :oops:, Tery.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
9.12.05 08:59

Ahoj Tery,

určitě Ti bude chutnat - já si dělám červenou řepu jako salát- uvařenou, nastrouhanou s tatarkou, česnekem a troškou soli - doporučuju - je to obrovská mňamka!
 V.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
9.12.05 14:39

Tak jsme dnes zkusili červenou řepu s bramborem a kuř.masem a sklidila u malého velký úspěch :), se mnou to bylo horší :oops:, příště pro mě zkusím receptík jak psala Vitka, díky Tery.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
9.12.05 14:39
:D :D

dobrou chuť

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25081
3.5.14 19:36

Holky, rychlý dotaz - malá - 10m - měla teď růžovo v plínce, když jsem si vyslíkala na koupání. V poledne měla příkrm s červenou řepou - to bude ono, že? Měla ji už několikrát, ale všimla jsem si toho poprvé. Plašit nemusím, že?
Omlouvám se za blbý dotaz :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3157
3.5.14 19:38

@avm3 Ano, je to normální :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6538
3.5.14 19:38

@avm3 ano, to bude ono, řepa barví dost ;) Děti to mívaly taky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
3.5.14 19:46

Jo, já jednou dobře panikařila v těhotenství, od té doby si řepu pamatuju :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2411
3.5.14 20:00

@avm3 Neplas, nehysterci - je to repa :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí