Červená řepa
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Červená řepa
Ahojky,
ve starší diskuzi, nemůžu ji najít
, hodně maminek psalo, že prckům moc chutná červená řepa. Koupila jsem ji, ale netuším jak ji nejlíp připravit, aby malému chutnala. Můžete mi prosím napsat jak ji připravujete? Díky, Tery.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahoj, já malé dělám takovou zeleninovou polívečku - na kostky brambory, na kostky řepu, někdy k tomu přidám i maso. Ta řepa se vaří déle než brambory, takže řepu na malinkaté kostičky, brambory na větší. Malá to má strašně ráda.
Míša
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky,
já nakrájím na kostičky červenou řepu a dám ji vařit jako první. Postupně k ní přidávám další zeleninku, rýžové vločky nebo pohanku atd.. Malej řepu miluje.
Ahoj Jana
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj. Řepu vařím stejně jako holky, ale moc často ji nedáváme - moc nám nejede. asi je ten náš andílek po mamince - já řepu nemůžu ani cítit ![]()
petra
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj Tery,
já vařím řepu trošku jinak než holky - teda na sporáku asi stejně
Já si vždy olopanou řepu nastrouhám na hrubším struhadne a povařím ji. Pak si ji rozdělím do skleniček, dám do mražáku. Většinou vařím zeleninu (mrkev, petržel, hrášek, kukuřici…) s masem a rýží, bramborem, těstovinami nebo jáhlami. Řepu dávám spíše samotnou -nejvíce s bramborem a kuřecím masem.
Přeji dobrou chuť
Ahoj
- Citovat
- Upravit
Omlouvám se, nevšimla jsem si, že nejsem přihlášená.
Ještě jednou ahoj
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky díky za receptíky. Hned zítra vyzkouším jak malému bude chutnat, možná mi taky zachutná, nikdy jsem ji nevařila
, Tery.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj Tery,
určitě Ti bude chutnat - já si dělám červenou řepu jako salát- uvařenou, nastrouhanou s tatarkou, česnekem a troškou soli - doporučuju - je to obrovská mňamka!
V.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak jsme dnes zkusili červenou řepu s bramborem a kuř.masem a sklidila u malého velký úspěch
, se mnou to bylo horší
, příště pro mě zkusím receptík jak psala Vitka, díky Tery.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, rychlý dotaz - malá - 10m - měla teď růžovo v plínce, když jsem si vyslíkala na koupání. V poledne měla příkrm s červenou řepou - to bude ono, že? Měla ji už několikrát, ale všimla jsem si toho poprvé. Plašit nemusím, že?
Omlouvám se za blbý dotaz ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo, já jednou dobře panikařila v těhotenství, od té doby si řepu pamatuju ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit