Červená sedačka

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4411
26.3.14 09:09

Já bych dala zelenou. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
26.3.14 09:09
@Bauerkaa píše:
Ahojky, máme červenou sedačku a absolutně nevíme, jak k ní vymalovat..červená by už byla asi moc..?jediné, co nás napadlo, je šedá. na druhou stranu mi to ale přijde nudný..poradíte někdo, jak zajímavě vymalovat, aby se to hodilo k červené sedačce? díky moc!

Smetanová, hnědá, pokud byste vše ostatní měli výrazně tlumené, dají se ještě přidat určité tóny zelené na doplňcích - zelená je na barevné růžici proti červené a vytváří nejzajímavější kontrast, ale to je opravdu třeba „vychytat“. Jinak se dají použít jiné tóny červené a růžové - ovšem, to je spíš do náctileté ložnice než rodinného pokoje..
 https://www.google.cz/search?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1987
26.3.14 09:12

Já bych dala nějakou tapetu, kde je malinko červené. Já mám ráda barvy a tak šedá by mě deprimovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9022
26.3.14 09:12

My máme vymalováno oranžovou a na další stěně taková smetanová, k tmavě hnědému nábytku ačervené sedačce to vypadá dobře :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
26.3.14 09:14

Jestli je tam takhle výrazných prvků třeba víc, nechala bych bílou. Proč to přeplácávat, červená je teplá dost. Slaďte nad to obraz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1088
26.3.14 09:16

@cell
oranžovou si tam tedy představit nedokážu, ale smetanovou ano :) Ta musí vypadat krááásně :) Šla bych to jemnějších barev, červená je sama o sobě velice výrazná barva, takže na zdi už stačí méně výrazná. Béžová, krémová, i obyč bílá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
26.3.14 09:27
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8020
26.3.14 09:27

@kapradinka já mám sedačku s vyměným povlakem červenou volím před Vánoce a pak vyměnuji.
Záleží na ostatním.
Já bych třeba volila raději neutrální barvu protože jsem blázen a musím mít vše sleděné a měním barvy v roce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1088
26.3.14 09:29
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
331
26.3.14 09:29

Ahojky my mame červenou sedačku a vypadá to super, mužu zaslat foto :) já miluju červenou takže to byla jasná volba, jen teda nedoporučuju semiš :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
331
26.3.14 09:30

Ahoj my mame takovou lehce zlutooranzovou zed k cerveny sedacce, spis do zluta a vypada to fajn takovej podzimni přijemnej nadech, predtim sme meli klasiku bílou a to bylo divny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2915
26.3.14 09:41

Tak my taky máme tmavě červenou sedačku s bílím potahem a vymalováno máme tak, že 2 stěny jsou bílé a 2 sytě červené. Máme nábytek v barvě břízy a plovoučku takouvou světlou, naoranžovělou. A vypadá to to pěkně a nic nerazí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
562
28.3.14 13:10
@mybaby píše:
mě by se k tomu líbila béžová. A nebo dát na jednu stěnu tapetu- s černými motivy- to už by bylo výraznější

jojo, tapeta mě taky napadla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
473
30.3.14 08:15

@Bauerkaa
máme červenou sedačku a vymalováno máme zelenou, taková slabší pistáciová to je. Vypadá to dobře. My teda část obýváku máme vyčleněnou jako hernu pro děti. Nábytek je bříza a u dětí červený police zase se světlým dřevem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný