Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj holky, chceme si pořídit červenou semišovou sedačku do obýváku. Jen mám strach,aby to nebyla moc drastická barva.je to taková ta hodně sytě červená. Máte s tím některá zkušenosti?Díky za odpověď.
Ono hoooodně záleží na tom jaký máš k tomu ostatní nábytek a výmalbu místnosti.
moje sestra mela takovou sedacku a vypadalo to uuzasne
steny mela na bilo, jen jedna byla vytapetovana cervenobilou tapetou a k tomu cervene, bile, cerne doplnky ![]()
Kamarádka má červenou,rohovou a k tomu mají černý nábytek a je to pěkný. ![]()
kapradinko,máš děti Pokud ano, tak NEEE. Máme doma tmavě červenou semišovou sedačku a už nikdy!! Dokud nebyly děti,bylo to OK, ale jak máme dva rarášky, tak bych ji mohla každý den čistit dvakrát. Je na ní vidět úplně všechno,ale úplně… ![]()
Já zbožnuji červenou v interiéru, ale záleží na ostatních věcech a na odstínu… i těch „řvavých“ odstínů je spousta ![]()
Barvy jako takové se neboj - spíš toho „zapuštění“ do toho prostředí… aby to mělo šmrnc a nepůsobilo to jako v bordelu… ![]()
to se těžko radí… ![]()
No my máme béžový komody, sedačku máme vyhlídnutou rohovou, fakt se nám moc líbí…Zatím je vymalováno na bílo, časem to půjde do barvy…Tak třeba to bude OK… ![]()
jinak vypadá v bytě moc hezky, to ano. Není to nijak drastická barva,ale je fakt nepraktická…bohužel…už se těším, až budeme časem kupovat novou.
my máme ale máme obývák červenobílo černý vypadá to skvěle ale musí to ladit…jen je jak prase od dětí a to jí máme teprve nějaký 2 měsíce možná 3 a jelikož je bez křesla tak chceme kkoupit křeslo ae nějak nemžem na červené narazit ![]()
Máme tmavě červenou jakoby lehce žíhanou s černým a vidět jsou na tom jen bílé nitky!
Nábytek máme tmavě hnědý, skoro dočerna a to je nepraktický
Celkově náš byt všichni bezdětní chválí jako vystylovanej, ty s dětma říkaj, no pěkný, ale počkejte až…(doplň si začne lézt/chodit/…)Jako máme nepraktickej, ale krásnej byt ![]()
Taky máme červenou sedačku a nepřijde mi to jako něco zvláštního
Akorát stejně jako u Crystal je jako u prasátek ![]()
Taky budeme kupovat červenou sedačku, ale ne semišovou, ale s pracím potahem. To je moje podmínka. Stěny jsou bílé a nábytek bude šedý lesk - 1 komoda a 1 nástěnná skřínka, vše z IKEA.
Ahojky, máme červenou sedačku a absolutně nevíme, jak k ní vymalovat..červená by už byla asi moc..?jediné, co nás napadlo, je šedá. na druhou stranu mi to ale přijde nudný..poradíte někdo, jak zajímavě vymalovat, aby se to hodilo k červené sedačce? díky moc!
@Bauerkaa píše:
Ahojky, máme červenou sedačku a absolutně nevíme, jak k ní vymalovat..červená by už byla asi moc..?jediné, co nás napadlo, je šedá. na druhou stranu mi to ale přijde nudný..poradíte někdo, jak zajímavě vymalovat, aby se to hodilo k červené sedačce? díky moc!
mě by se k tomu líbila béžová. A nebo dát na jednu stěnu tapetu- s černými motivy- to už by bylo výraznější