Červená sedačka

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
166
4.11.11 15:09

červená sedačka

Ahoj holky, chceme si pořídit červenou semišovou sedačku do obýváku. Jen mám strach,aby to nebyla moc drastická barva.je to taková ta hodně sytě červená. Máte s tím některá zkušenosti?Díky za odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
535
4.11.11 15:13

Ono hoooodně záleží na tom jaký máš k tomu ostatní nábytek a výmalbu místnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11522
4.11.11 15:16

moje sestra mela takovou sedacku a vypadalo to uuzasne :palec: steny mela na bilo, jen jedna byla vytapetovana cervenobilou tapetou a k tomu cervene, bile, cerne doplnky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
232
4.11.11 15:23

Kamarádka má červenou,rohovou a k tomu mají černý nábytek a je to pěkný. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
L-enny
4.11.11 15:25

kapradinko,máš děti Pokud ano, tak NEEE. Máme doma tmavě červenou semišovou sedačku a už nikdy!! Dokud nebyly děti,bylo to OK, ale jak máme dva rarášky, tak bych ji mohla každý den čistit dvakrát. Je na ní vidět úplně všechno,ale úplně… :-?

• Citovat
  • Upravit
2899
4.11.11 15:26

Já zbožnuji červenou v interiéru, ale záleží na ostatních věcech a na odstínu… i těch „řvavých“ odstínů je spousta :think:

Barvy jako takové se neboj - spíš toho „zapuštění“ do toho prostředí… aby to mělo šmrnc a nepůsobilo to jako v bordelu… :mrgreen:

to se těžko radí… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166

No my máme béžový komody, sedačku máme vyhlídnutou rohovou, fakt se nám moc líbí…Zatím je vymalováno na bílo, časem to půjde do barvy…Tak třeba to bude OK… :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
L-enny

jinak vypadá v bytě moc hezky, to ano. Není to nijak drastická barva,ale je fakt nepraktická…bohužel…už se těším, až budeme časem kupovat novou.

• Citovat
  • Upravit
27002
4.11.11 15:30

my máme ale máme obývák červenobílo černý vypadá to skvěle ale musí to ladit…jen je jak prase od dětí a to jí máme teprve nějaký 2 měsíce možná 3 a jelikož je bez křesla tak chceme kkoupit křeslo ae nějak nemžem na červené narazit :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3054
4.11.11 15:42

Máme tmavě červenou jakoby lehce žíhanou s černým a vidět jsou na tom jen bílé nitky! :palec: Nábytek máme tmavě hnědý, skoro dočerna a to je nepraktický :zed: Celkově náš byt všichni bezdětní chválí jako vystylovanej, ty s dětma říkaj, no pěkný, ale počkejte až…(doplň si začne lézt/chodit/…)Jako máme nepraktickej, ale krásnej byt :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
4.11.11 15:44

Taky máme červenou sedačku a nepřijde mi to jako něco zvláštního :) Akorát stejně jako u Crystal je jako u prasátek :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102677
5.11.11 01:11

taky máme červenou rohovou sedačku a :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jjelena
7.11.11 22:48

Taky budeme kupovat červenou sedačku, ale ne semišovou, ale s pracím potahem. To je moje podmínka. Stěny jsou bílé a nábytek bude šedý lesk - 1 komoda a 1 nástěnná skřínka, vše z IKEA.

• Citovat
  • Upravit
562
26.3.14 09:03

Ahojky, máme červenou sedačku a absolutně nevíme, jak k ní vymalovat..červená by už byla asi moc..?jediné, co nás napadlo, je šedá. na druhou stranu mi to ale přijde nudný..poradíte někdo, jak zajímavě vymalovat, aby se to hodilo k červené sedačce? díky moc!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1088
26.3.14 09:06
@Bauerkaa píše:
Ahojky, máme červenou sedačku a absolutně nevíme, jak k ní vymalovat..červená by už byla asi moc..?jediné, co nás napadlo, je šedá. na druhou stranu mi to ale přijde nudný..poradíte někdo, jak zajímavě vymalovat, aby se to hodilo k červené sedačce? díky moc!

mě by se k tomu líbila béžová. A nebo dát na jednu stěnu tapetu- s černými motivy- to už by bylo výraznější

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný