Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Čau, prosím o radu. Předem píši že ke gynekologovi jsem objednaná na preventivku, takže i s ním budu řešit.
Objevila jsem si před pár dny tečku na klitorisu, nejsem si vědoma úrazu, pohlavní styk nebyl. Nikdy jsem toto neviděla, nevim jak to tam mám dlouho, objevila jsem to náhodně při holení, docela se bojím jestli to nemůže být nádor. Nemáte někdo zkušenost?
Příspěvek upraven 27.10.22 v 23:43
Když jsem to rozklikla, tak si říkám, snad to nevyfotila… Pche, to by nikdo nefotil a nedal na net
![]()
Tvl a ono jo!! ![]()
Taky nevěřím, že to může být pravda
Ale pokud jo, může to být hemangiom. I tak bych doporučila kožní.
No tvl
tak už chybí jen vyfocena stolice při diskuzi o střevních potížích.
@Kfětoslava píše:
No tvltak už chybí jen vyfocena stolice při diskuzi o střevních potížích.
no dětská stolice už tu byla 100×, tak ta dospělácká fakt ještě ne
@stinga píše:
no dětská stolice už tu byla 100×, tak ta dospělácká fakt ještě ne
Tak uf, naštěstí jsem toho byla ušetřena
@Nina345 vyfoť ještě hlavu, jestli najdem mezi fotkama rozdíl
@Nina345 píše: Čau, prosím o radu. Předem píši že ke gynekologovi jsem objednaná na preventivku, takže i s ním budu řešit.
Objevila jsem si před pár dny tečku na klitorisu, nejsem si vědoma úrazu, pohlavní styk nebyl. Nikdy jsem toto neviděla, nevim jak to tam mám dlouho, objevila jsem to náhodně při holení, docela se bojím jestli to nemůže být nádor. Nemáte někdo zkušenost?
Fuj. ![]()
@Cucajz píše:
Když jsem to rozklikla, tak si říkám, snad to nevyfotila… Pche, to by nikdo nefotil a nedal na net![]()
Tvl a ono jo!!
ja to rozklikla s tim, ze jsem ze srandy zvazovala ji napsat, at hodi fotku. Koukam, ze neni treba.
Až tu příště uvidím téma diskuze - jsou to hemoroidy? Tak tu už fakt nerozkliknu.. ![]()
@Svetluska55 píše:
Až tu příště uvidím téma diskuze - jsou to hemoroidy? Tak tu už fakt nerozkliknu..
Taky tu byla nedávno fotka hemeroidu.