Červené fleky po příkrmu
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Červené fleky po příkrmu
Ahoj holky, stalo se vám, že po některých OVOCNÝCH příkrmem se miminku udělalo kolem pusy červené fleky? Stalo se mi to po domácí nektarinkovém příkrmu, ale do 15 minut to zmizelo. Myslíte že bych měla vysadit, nebo to nevadí? Do těch 15 minut to zmizelo a kromě toho mu nic nebylo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Vysadila bych, dcera se takhle vždycky ohodila po domácím kecupu a syn zas po zavarenych okurkach od manzelovo babi, asi tam vždycky někdo strčil nějaký konzervant nebo něco, co jim vadilo. Asi bych nějakým častějším podáváním neriskovala, ze se rozjede nějaká alergie.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mě se dcera osypala po broskvích…doktorka řekla že nejakou dobu nedávat (třeba měsíc) a pak zkusit znovu…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky bych to teď na nějaký čas vyřadila.. mě se takhle osypávala dcera po jahodách a dneska s nimi problém nemá.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Teď zjišťuji, že to má snad po každém ovocném příkrmu…máme za sebou jablko, hrušku, nektarinku a dnes banán…po banánu a nektarince měl červené fleky, po jablku řídčí stolici, skoro až průjmovitou a kakal po každém krmení, po vysazení se to uklidnilo.
Jediné co dopadlo dobře, byla hruška.
Doufala jsem, po tom jablku, že bude mít aspoň 3 ovoce…teď ale koukám, že nejspíše bude mít jen hrušku. Všechno po čem mu něco bylo zkusím tak za měsíc…ale štve mě, že prostě teď, zatím na vše, má nějakou negativní odezvu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit