Červené flíčky

23.6.10 13:37

červené flíčky

ahojky co jsem těhotná začala sem pozorovat že semi dělají na rokou a obličeji červené flíčky,dělají se jen sem tam ale nepřipadá mi že by mizeli…když se kouknu pozorně vypadá to jako popraskané žilky,,,je to normální????díky za odpovědi :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
672
23.6.10 13:41

Mně se taky dělali červené fleky, jeden velký jsem měla uprostřed čela a zmizel až po porodu.Bohužel je to způsobený hormonama a ty to nemůžeš nijak ovlivnit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.6.10 13:55

takže se nemusím obávat???tak toe fajn… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.6.10 13:56
Issabell28 píše:
Mně se taky dělali červené fleky, jeden velký jsem měla uprostřed čela a zmizel až po porodu.Bohužel je to způsobený hormonama a ty to nemůžeš nijak ovlivnit.

jj ty hormony dělají svoje achjo…ale stojí m to za to… :-D dědátko sme si příli moc..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
17.8.10 20:51

Taky mi naskákaly flíčky a bohužel nezmizeli ani po porodu..teď jsem podruhý v tom a naskákaly mi další, to mam radost. Na obličeji už mam 3 :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
17.8.10 21:25

ach jo a to už jsem se začínala radovat,že to po porodu zmizí :think:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.10.13 18:18

Dcera, 4 roky, nemá teplotu, ale dneska polehává, nejí, trošku průjem, 2× zvracela a našla jsem jí u ucha takové podivné rudé flíčky, které nejsem schopná identifikovat, jestli to třeba není štípanec, nebo co. Manžel přijede až za hodinu, abych s mohla dojet na pohotovost. Takže mám hodinu čas na paniku, či na uklidnění. Netušíte ty flíčky, co by to mohlo být? Jely byste na pohotovost, nebo přeháním?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.10.13 18:37

@martinape Jak je male? ja bych to nepodcenovala, urcite jela a nechala ji zkontrolovat. Sama muzes zkontrolovat zda ji netuhne sije… u meningitidy mohou byt takove flicky.
Nechci strasit, jen podle sebe pokud nevim, radeji se 3× zeptat. Hodne stesti.

• Citovat
  • Upravit
1174
12.10.13 18:37
@martinape píše:
Dcera, 4 roky, nemá teplotu, ale dneska polehává, nejí, trošku průjem, 2× zvracela a našla jsem jí u ucha takové podivné rudé flíčky, které nejsem schopná identifikovat, jestli to třeba není štípanec, nebo co. Manžel přijede až za hodinu, abych s mohla dojet na pohotovost. Takže mám hodinu čas na paniku, či na uklidnění. Netušíte ty flíčky, co by to mohlo být? Jely byste na pohotovost, nebo přeháním?

Pokud k tomu není nějak extra vysoká teplota, tak bych nepanikařila. Ale na pohotovost bych jela hned, co přijede manžel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1174
12.10.13 18:39
@Anonymní píše:
@martinape Jak je male? ja bych to nepodcenovala, urcite jela a nechala ji zkontrolovat. Sama muzes zkontrolovat zda ji netuhne sije… u meningitidy mohou byt takove flicky.
Nechci strasit, jen podle sebe pokud nevim, radeji se 3× zeptat. Hodne stesti.

U meningitidy je ale vysoká teplota, ne? Vycházím tedy z toho, co se všude píše, protože já mám z téhle nemoci hrozný strach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.10.13 18:43

No v podstatě je veselá a ok. A nemá ani 37. Teď jsem jí koupala, měla blinkání ve vlasech, a normálně blbla, teď tu rozhazuje papírový kapesníčky, vlastně vypadá zdravě. Jen se mi zdá, že se ty flíčky trochu jako zvětšujou. Našla jsem i jeden na druhým uchu, ale ten je jakoby jinej, jakoby mini puchýřky, nebo co. Tak já budu panikařit a pak pojedem na pohotovost.

• Citovat
  • Upravit
1174
12.10.13 18:47

@martinape Možná se na tebe budou koukat jako na blázna, co je otravuješ s flekama v sobotu večer, když dávaj Avatar, ale z toho si nic nedělej :-) Od toho tam jsou :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2660
12.10.13 20:33

A neštovice měla? Ty začínají v hlavě jako šťípance.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.10.13 20:45

Tak nás nebrali nás jako blázny, ale doktorka to brala dost vážně, dlouho jí prohlížela, ale že to zatím na meningitidu nevypadá. Máme jí celou noc každý dvě hodiny komplet celou prohlídnout, jestli se jí neobjevují další flíčky, nebo pokud by dostala teplotu nad 38, tak okamžitě jet do nemocnice na dětský. Ale zatím, že to vypadá, že se jí to udělalo z námahy při blinkání. jo a přijeli jsme domu, otevřu jí dveře od auta a ona vyhodila dost brutální šavli. Blé. Ještě že to vydržela, než jsem otevřela dveře, jinak by to bylo v autě dost brutální.

• Citovat
  • Upravit
1174
12.10.13 20:56

@martinape Tak to je dobře, že jí vyšetřili. Držím palce, ať to dopadne dobře a nemáte teploty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí