Silný výtok

27012
23.6.10 07:51

Silný výtok

Ahoj všem…od začátku těhu jsem měla slabounký výtok ten mi přišel ok.Ale podleních asi 14 dní je to děs bez intimky se neobejdu a to musím měnit několikrát denně.nechci být enchutná ale kdžy to tak řeknu opravdu dost to ze mě teče:(Je bílý až světle žlutý,předevčírem to trochu svědilo ale ted zase klid.Na KO jdu v pondělí ale zajímá mě co by to mohlo být?Nebo je to v pořádku?Jsem 30tt,s manželem jsme se už nějaké 3 týdny nemilovali tak nevím…Máte s tím někdo zkušenost?Co se z toho vyklubalo?Nebo je to ještě normální?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10178
23.6.10 08:27

Crystal, takový výtok mám taky, jen to svědění teda ne a mám ho slabší, ale s postupujícím těhotenstvím prý sílí. Určitě to MuDrovi řekni, ať vezme stěr a pošle na cytologii, kdyby to byl náhodou nějaký zánět nebo tak něco. Já myslím, že je to OK, ale čert nikdy nespí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27012
23.6.10 08:32

No právě taky si říkám že co kdyby to něco bylo!Dr to každopádně řeknu snad to opravud nic nebude…ale je to nepříjemné no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
23.6.10 08:59

Je tak takovej nějakej hnus sem měla také…neustále mastičky, čípky, globule pořád něco…mohla za to bíčenka poševní a nakonec sem z toho měla zánět děložního čípku…Tak držím pěstičky,aby tě to nepotkalo…jinak nejen, že ze mě pořád něco teklo,ale při tom zánětu mě i bolelo v podbřišku…ale svědět nic nesvědilo… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
agy
15466
23.6.10 10:03

Crystal,já se bez intimky taky nehnu :wink: Moje gyndr.říká,že v těhu je normální,že je tělo víc zahleněné,takže je to normálka :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4697
23.6.10 11:12

ahojky před měsícem jsem něco podobného doléčila. Nebyl to teda takhle silný výtok ale jinak celkem podobný. Dostala jsem na to jakési lokální antibiotikum a doporučení časté sedací koupele v hypermanganu - opravdu moc šikovna věc a běžná v každé lékárně. Ovšem ja nejsem tak vysoko těhotná tak :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27012
23.6.10 11:19

dík holky asi mi nezbyde než počkat do pondělka do kontroly co na to lékař…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2892
23.6.10 11:27

Ahoj..pokuď výtok nesvědí a není nějak zapáchající či nemá nějakou žlutavou barvu, tak je to normální. Ale pokuď tě to svědí, tak to Dr. určitě řekni, ať ti udělá stěr (mikrobiologie)..protože kdyby jsi měla nějaký zánět a neléčila to, tak to může vyvolat předčasný porod. Přeju hodně štěstí, a ať je vše ok..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí