Červené flíčky na nohou

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
114
31.1.13 18:27

červené flíčky na nohou

Ahoj, prosím Vás neví někdo co by to mohlo být za flíčky? Dcera je bez teploty, neškrábe se, kůže je hladká/není to vyrážka…
 Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
29350
31.1.13 18:35

@booa mě to přijde jako otlačený nějaký vzorek z punčocháčů nebo tak něco… nebo nebyli jste teď venku? Mě se občas udělaly nějaké červené flíčky, když jsem měla zvenku vymrzlé nohy… ale mě to zároveň i svědilo, jak to přicházelo k sobě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
31.1.13 18:40

Právě že ne, ven nosí legíny bez vzorku, venku jsme byly ráno a fleky má minimálně od probuzení když jsem jí převlékala z pyžama a přijde mi, že těch fleků tam má víc než ráno… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
31.1.13 19:10

Když bych si nebyla jistá, tak bych volala do nemocnice na dětské oddělení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21502
31.1.13 20:09

Pokud by se to do rána nezlepšilo a nebo zhoršovalo, šla bych s tím k doktorce a nebo rovnou na kožní. ještě mě napadá, jestli jsi neměnila prášek na praní nebo něco podobného. já jsem měla jednou fleky na nohou, které teda začaly jako modřiny na koleně, které se zvětšovaly a postupně to bylo na nohou a rukou. ale dost to bolelo, nemoc se jmenovala erithema nodosum (nebo tak nějak…). trvalo mi 14 dní než jsem mohla chodit a další skoro 3 týdny než to úplně zmizelo. ale tohle na to nevypadá, ty fleky jsou jiné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí