Bolesti břicha u miminka 7 měsíců

2691
31.1.13 09:44

bolesti břicha u mimi 7 měsíců

Zdravím..děvčata, nemáte některá zkušenost u tak starého mimi s bolestmi břicha? v noci ho to budí, budí se opravdu často, zvedá nohy a brečí..to samé u jídla, slyším jak mu pracuje břicho, po jídle to samé..kadí sám cca 2× denně, prdí nejčastěji když s ním cvičím..rourka a všemožné kapky vyzkoušeny..na stravu si dávám pozor aby ho to nenadýmalo..je kojený+příkrmy. to mu opravdu nemůžu pomoct? Dr. řekla, vydržet než se začne hýbat :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
465
31.1.13 09:48

Ahoj, já mám úplně stejný problém, malý je ještě hodně kojený plus má příkrmy, už teda leze, ale zatím žádné velké zlepšení nevidím. Postupně jsem vyřadila potraviny, co ho nadýmají, i tak v noci jsou to řachy :) Mě včera dr. na 8. měsíční kontrole řekla, že se to spraví, že mám dávat probiotika a jogurty, které mi nejí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
179
31.1.13 09:55

Ahoj, syn trpěl na bříško od narození. Když se začal pohybovat tak se zlepšilo.
V 8m se začal budit v noci s křikem a střílel…než jsem přišla na to čím to je, tak jsem se zapotila…bylo to tím, že jsem mu začala vařit a mixovala ponorným mixérem, bylo tam spoustu malých bublinek, které mu daly zabrat…ted si na to dávám pozor a mixuji ve vysoké sklenici, bublinky tam nejsou žádné a problémy jsou pryč :) taky jedné kamarádce lékařka poradila ať nepoužívá umělohmotné pítko…že dítě spolyká spoustu vzduchu, její 10m dcera měla dost nafouklé bříško… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
31.1.13 10:17

Holky zkuste dávat probiotika, já jsem malé žádné kapky tipu sab simplex a pod nedávala, užívala denně probiotika od Swissu - jsou to takové kapsle, které se rozdělají a obsah vysype do mléka, navíc podporují i imunitu a na akutní problém je úplně nejlepší Hylak forte. Je teda strašně kyselej, ale dává se ho opravdu jen malinko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
31.1.13 10:29

@Lucka_ova že mám dávat probiotika a jogurty, které mi nejí…

promiň, toto jsem přehlédla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
809
31.1.13 10:43

My máme ten samý problém. Do 6. měsíce malá spala celou noc, od 10 do 10. Se zaváděním příkrmů začala být dost neklidná v noci, dlouho jsem přemýšlela proč a pak jsem vypozorovala, že jí bolí bříško. Zkoušíme dávat Infacol, ale nadšená z toho nejsem, nicméně je to jediné, co zatím pomáhá. Jogurty jsme ještě nezkoušely, tak zkusíme. Jen mě zaujalo to mixování příkrmů, já je totiž taky mixuju, ale ve vysoké užší nádobě, co mam k tomu mixéru, ale objem nádoby asi nemá vliv a ty bublinky to bude dělat stejně ne? Nezkoušely jste některá dávat kozí jogurty místo kravských?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
465
31.1.13 10:46

@andrea222 Ty jo, tak to me vubec nenapadlo s tim mixerem, ja to malemu prave mixuju ponornym mixerem, hned dneska zkusim rozmixovat ve vysoke sklenici, diky za tip :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2642
31.1.13 11:42

Ahoj, zkus Bebu 1HA (nebo od 6m Bebu 2HA), má probiotika a dost to pomáhá.. malou dávku umělého mléka, aby se nenarušily stravovací návyky jestli ještě kojíte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2691
31.1.13 12:29

Já nemixuju..dávám skleničky, taže tím to u nás není.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
179
31.1.13 19:30
@Lucka_ova píše:
@andrea222 Ty jo, tak to me vubec nenapadlo s tim mixerem, ja to malemu prave mixuju ponornym mixerem, hned dneska zkusim rozmixovat ve vysoke sklenici, diky za tip :)

Já to synovi vždy vařím v jednom kastrůlku a pak jsem to i v něm mixovala a to ten mixer tam nebyl uplně ponořený, protože mu to dělám max. na dva dny a tak se to pořádně mlelo. Ted když je to v té sklenici, je to tam pořádně ponořený a moc s tím nekvrdlám, ono se to promíchá samo a opravdu tam ty bublinky nejsou… :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
28.5.13 20:21

Ahojki,
chtela jsem ozivit tuto dizkusi ze zacatku roku. Jak jste na to maminky, zlepsilo se to od toho 7. mesice? objevily jste neco co vam pomohlo?
My jsme na tom podobne, v noci se budi maly co 2 hodiny, nekdy ma 3-4 hodinky, jinak zbytek noci casto a zda se mi taky, ze to josu prdiky..protoze kdyz ho dame na tygrika..vychazeji z nej teda poradne rany. Taky jsme zkouseli vsechno mozne..chtela bych taky prodlouzit intervaly kojeni..ale nekdy je to tezke..
Zoubky mame 2..tak nevim, jestli ted jak budou rust zoubky tak to bude az do roka?
:roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
30.6.13 18:09

Ahoj, to by me taky zajimalo, jak jste pochodili se svymi detmi atd? my taky se 7 mesicnim mimcem moc nespime, porad se budi, krouti atd. Na sonu nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
30.6.13 18:09

Ahoj, to by me taky zajimalo, jak jste pochodili se svymi detmi atd? my taky se 7 mesicnim mimcem moc nespime, porad se budi, krouti atd. Na sonu nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2691
30.6.13 19:46

Tak děvčata, malýmu se bolesti břicha upravily až kolem 10-11tého měsíce..ale zas ho trápí zuby :mrgreen: takže pořád něco..ale břicho už ho nebolí, kajdí denně hezky pravidelně a už mu dávám k jídlu to, co máme my, jinak vříská, na skleničky mi prdí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
684
27.11.14 11:07

Obnovuji diskuzi :)
Prosím, davame probiotika, Esppumisan, Sab Simplex. Kojím - ja nejím uz temer nic 8o, příkrmy jdeme zelenina, maso, jablko, hruska… Kasi jsme zacali ted.
Má nekdo napad co delat, aby ji nebolelo bricho?
Moc se nehybe, to je pravda… Pretoci se stezí a neplazí se.
 Díky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+