Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Prosím o radu jestli máte zkušenosti. Malý má rýmu tak jsem ho včera odsávala a asi se mu dostal do očička Libenar, má červené spíš víčko a obočí. Belmo zarudlé nemá. Kapu OCUflash a zatím bez efektu. V lékárně mi paní řekla že by ophtalmoseptonex nedávala. Nebo jestli to může mít z průvanu? Maly nebreci, nevypadá že by ho to bolelo
Jestli to ma jen podrazdene, tak to nech byt, zbytecne do toho nepatlej dalsi veci. Pokud by se rozjizdel nejaky zanet, tak se to projevi. Mohl si i neco napatlat do oka sam, obcas se nam to pri ryme stavalo. Vetsinou stacilo par dni otirat prevarenou vodou.
@Tamara86 píše:
Prosím o radu jestli máte zkušenosti. Malý má rýmu tak jsem ho včera odsávala a asi se mu dostal do očička Libenar, má červené spíš víčko a obočí. Belmo zarudlé nemá. Kapu OCUflash a zatím bez efektu. V lékárně mi paní řekla že by ophtalmoseptonex nedávala. Nebo jestli to může mít z průvanu? Maly nebreci, nevypadá že by ho to bolelo
Ten Ocuflash je fajn. Ono to může k viróze trvat i delší dobu. Hlavně by to očíčko nemělo být zalepené, pak by to chtělo pro něco na předpis.