Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Zdravím, včera odpoledne se mi na pravé ruce objevily malé červené flíčky či pupínky. Nesvědí ani nepálí, zkrátka se jen objevily a jsou. Dnes odpoledne jsem objevila další dva na pravé noze, pravděpodobně tam ještě včera nebyly, myslím, že bych si všimla.. nevíte někdo, co to může být? Nevybavuji si, že bych jedla něco jiného než obvykle, aby to byla alergická reakce na jídlo a od hmyzu to asi taky nebude,.. Nikde jinde žádné takové flíčky nemám.. Setkal jste se s tím už někdo, nebo máte nějaký nápad, od čeho se mohly objevit? Fotky přikládám…
@krtek7489 - že by to bylo něco takového?? zvířata doma teda máme, ale že bysme tu měli nějaké takové potvory, o tom nevím..:/ a jestli ty dva pupínky na noze jsou čerstvé, tak to jsem spala u přítele, to by se pak asi vylučovalo.. Ale je pravda, že tahle varianta mě nenapadla..spíš jsem přemýšlela nad virážkou nebo tak..
@krtek7489 - Joo, to plně chápu
Jen jsem to chtěla zkusit, kdyby náhodou ![]()
Ahoj,
Vim, ze mi nedate zaruceny recept ale…
Na zadech jsem objevila tri cervene bolaky, nesvedi ani nic, na dotek to spis trochu boli, myslela jsem si, ze jde o „akne“ mam po menstruaci a to se vzdycky cele opupinkuju. Jenze dnes jsem nasla dalsi cerveny bolak na boku…Jsou to takove
rude boulicky, nejdou zmacknout ani tam neni zadny vridek nic. Pokud to do pondelka nezmizi, pujdu k lekari…nemela jste ale nahodou nejaka z vas podobny problem?
Pracovne jsem ve styku se socialne slab. rodinami, kde se bohuzel prenasi kde co…