Bolest kloubů v noci

15.8.15 08:00

bolest kloubů v noci

Ahoj, jdu si pro zkušenosti, než se dostanu k doktorovi… Již několik měsíců me v noci bolí oba dva lokty. Není to úplně každou noc, ale většinou ano. Teď se přidaly i bolesti kolem a ramen. Pres den je to většinou v pohodě, ale v noci ne to i budi. Někdy mi i tebou ruce. Většinou když spím a mam je nad hlavou, ale to bych řekla, ze to je normální. Nevíte co to muze byt? Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24870
15.8.15 08:26

Může to být od zad, říkala mi fyzioterapeutka a masérka. Když mi valchovala lopatky, tak jsem cítila jak klíční kost, tak mi to šlo až do lokte. Po pár návštěvách se to zlepšilo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9166
15.8.15 08:51

Může být i zanesený organismus… Mě poslední 4 roky bolely ramena a kolena tak, že jsem už měla i problém si dát batoh na záda. Na dva a půl měsíce jsem vysadila maso, kávu, pečivo, užívala tři balení Yuccy a a bolesti přešly. Je to už rok a zatím bolesti nejsou, takže to přikládám i nevhodné stravě, ze které se toxiny ukládají v kloubech…
Jinak mám i náročnou manuální práci, a bolesti ramen jsou na místě, ale zatím jsem bez problémů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.8.15 10:41

Dekuji. No s krční pateri mam problémy od dětství a organismus mam asi taky zanesenej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí