Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Dobry vecer. Synovy sedm let se asi pred 10dny objevil na zadecku cerveny flek velikosti 5 tikoruny, ktery nesvedi. Mazala jsem zinkovou masti a ted mazu bepathonem a porad tam ten flek je…Chodi se skolou kazdy tyden do bazenu, tak sem si myslela, jestli to nema z vody. Obcas se mu objevi i nejaky pupinek ale jinak nic..Flek je bez puchyrku. Nemate nekdo zkusenost? V pondeli zajdu k lekarce..diky
Dermatolog/kožní, diagnozu přes net tu doufám nikdo provádět nebude. Může to být flek z vody, ale taky cokoliv vážějšího. Chceš se děsit nebo být (třeba planě) uklidněna?
Děsit urcite ne.Nema k tomu teploty ani zadne jine priznaky, tak doufam, ze to nic vaznejsiho nez nejaka alergie nebude…
@silviapecho píše:
Dobry vecer. Synovy sedm let se asi pred 10dny objevil na zadecku cerveny flek velikosti 5 tikoruny, ktery nesvedi. Mazala jsem zinkovou masti a ted mazu bepathonem a porad tam ten flek je…Chodi se skolou kazdy tyden do bazenu, tak sem si myslela, jestli to nema z vody. Obcas se mu objevi i nejaky pupinek ale jinak nic..Flek je bez puchyrku. Nemate nekdo zkusenost? V pondeli zajdu k lekarce..diky
Moji dceři se objevilo něco podobného, na půlkách, velikost dlaně, podle mě je to ze zimy, z mrazu.
K lekari jsem bohuzel nedosla
mame doma necekanou smutnou udalost, tak nejak neni sila. Ale mazu mu to druhy den vazelinou a flicek je slabsi.. TAk snad to nic nebude..