Červený jazyk u kojence

10923
17.5.22 13:37

Červený jazyk u kojence

Holky, nesetkala se s tím některá u svého dítěte - u dcery (půl roku) si dlouhodobě všímám, že má červenej jazyk, jak kdyby se kousla, není to přímo na špičce, ale na levé straně od špičky jazyku. Všimla jsem si toho už dříve( cca 2 měsíce zpět), u mudr jsem se zapomněla zmínit, tak čekám na další návštěvu. Co se týká dítěte, jsem dost citlivka, tak nechci otravovat se vším hned doktorku. :lol: Zuby už dva má, ale měla to ještě když je neměla. Původně jsem si myslela, ze se řízla o hračku, tak jsem je všechny prolezla a vyhodila tu, u který jsem si myslela, že to dělá. Ale má to tam i teď. Ne vždy si toho všímám, takže teď nevím, zda to tam má furt nebo to občas zmizí, budu teď sledovat. Ale vždy na stejném míste. :nevim: Díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
121
29.9.22 14:28

@DandátkoP máme teď něco podobného podle popisu. Můžu se zeptat, co to nakonec bylo? My to máme takto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
25.2.23 20:24

@DandátkoP zdravím můžu se zeptat co to nakonec bylo u dcerky? malé 7 měsíců se právě dnes na jazyku na boku udělala taková červená čárka jak kousle nevím ma 2 zoubky dole. dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
9.11.23 11:03

@misamt A jak to dopadlo u vás? Máme něco podobného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
9.11.23 11:14

Takto to vypadá:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
9.11.23 12:26

@Holka Lolka zmizelo to pak za chvilku a dále už jsem to pak neřešila… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.3.26 13:46

@ivik35 @DandátkoP @Holka Lolka Dobry den; mohu se zeptat, jestli jste nakonec zjistily, co to bylo? Synovi se udělalo neco podobného. Dekuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí