Červík na stropě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20901
5.10.22 10:34
@Kabatkalova píše:
@Fiveone a jsou schopni se z kuchyně nepozorovaně dostat asi 10m do obýváku kde si jich teprve všimnu? Nebo bude spíš zdroj někde v obýváku?

To bude ten obývák. Nebo max něco hnedka u dveří vedle v místnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24706
5.10.22 10:34
@Kabatkalova píše:
@Fiveone a jsou schopni se z kuchyně nepozorovaně dostat asi 10m do obýváku kde si jich teprve všimnu? Nebo bude spíš zdroj někde v obýváku?

Jsou. Ale většinou se drží u zdroje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
293
5.10.22 10:39

No, oni jsou prvně jako vajíčka, pak housenky a pak teprve moli. Ti lítají v noci. V těch potravinách bys měla najít ty pavučinky, po housenkách. Taky jsem měla 3 housenky na stropě a teď to tu lítá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14726
5.10.22 10:42

Miluji mouku, orechy vsech druhu (tj. i mandle apod.) ryzi, ovesne vlocky, i susene houby. I v koreni muzou byt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.10.22 10:42

Kurňa, ale ja jsem doma 24/7 protože jsem na mateřský.. většinu času právě v obýváku a nevidím ani nic lítat.
A ještě se zeptám.. až najdu zdroj tak ho logicky vyhodím že.. ale bude to stačit? Jaky mam podniknout kroky, aby byli vážně pryč??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
5.10.22 10:45

Taky sem chtěla zakládat diskuzi, ale je to Mol… no nic, co bylo zavřené ve skle je ok, a ostatní letělo ven, vše sem utřela, savo.. No a červíky splachuji do záchodu, logicky, když se jich zbavíš, nevylíhnou se :D, hodně štěstí, je to boj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21905
5.10.22 10:48
@Kabatkalova píše:
Kurňa, ale ja jsem doma 24/7 protože jsem na mateřský.. většinu času právě v obýváku a nevidím ani nic lítat.
A ještě se zeptám.. až najdu zdroj tak ho logicky vyhodím že.. ale bude to stačit? Jaky mam podniknout kroky, aby byli vážně pryč??

Kup ty pasky proti molum.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.10.22 10:48

@Anička-S a opravdu jen ve skle? To se dostanou i do normálně zabalených jidel? Jako treba sušenka apod.???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
5.10.22 10:50

@Kabatkalova jo, stačí pidi prasklinka. Měla jsem je v neotevrene čokoládě :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24706
5.10.22 10:50
@Kabatkalova píše:
@Anička-S a opravdu jen ve skle? To se dostanou i do normálně zabalených jidel? Jako treba sušenka apod.???

Jj v pohodě. Já měla tu strouhanku v plastové dóze s víčkem a byli tam. Normálně to museli nadzvednout a podlézt. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
5.10.22 10:52
@Kabatkalova píše:

Čokoláda, čočka neotevřená, mouka a papírové sáčky, o tom ani nemluvím. Je fajn. když je sáček trochu průhledný a vidíš hned, jestli tam jsou, nebo ne. Ale vlezou všude, pokud to není napevno uzavřené v nádobě tak není šance.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12605
5.10.22 10:53

Můj noční mol. Pardon, moje noční můra. Našli jsme je v nějakým 150 let starým ovocným sypaným čaji, úplně vzadu ve skříňce. Good luck při hledání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12605
5.10.22 10:53
@Kabatkalova píše:

Voni si to nějak prokoušou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
705
5.10.22 10:56

My mame doma rceni ‚sedi tam jak moli na strope‘ prave od invaze molich housenek, meli jsme jich taky plne stropy. :lol: Dvakrat jsem vsechno vyhazela spajz a kuchyni, dokonce jsem musela rozebrat dreveny regal ve spajzu, byli za nim kukly. Vsechno do klapacich krabicek nebo do skla, a cokoliv prinesu domu (mouku, orechy, ryze, musli atd.) jde prvne na dva dny do mrazaku - prineses si je z obchodu. Trvalo rok, nez jsme se jich zbavili, furt odnekud vylezaly ty zakuklene housenky. Od te doby mame klid, jen obcas jeden motyl. Prohledej i testoviny, ja je mela i v kakau a koreni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20901
5.10.22 10:58
@Kabatkalova píše:

Jistě. Oni se dokáží plastovým obalem prokousat jak nic. Uvidíš jen takový malinký kulatý dírky. Pokud máš nějakou ořechovou čokoládu ve skříni neotevřenou, tam klidně můžou být.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný