Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Tichošlápek píše:
@Kabatkalova jo, stačí pidi prasklinka. Měla jsem je v neotevrene čokoládě
Jo čokoládu,. z té se mi normálně navalilo
Abych byla upřímná, když sem to viděla ![]()
@Kriss Tina píše:
@Kabatkalova není to poznat, většinou dělají takové pavučinky uvnitř toho obalu, když se tam dostanou, ale z venku to vidět nejde. Alepokud je to zatavené z obchodu, tak by se tam dostat neměli.
Bohužel u nás v zataveném, hodně kuskus, čočka, ale třeba do koření nevlezli vůbec qa to jsme měli vše jen otevřené a ohlé sáčky, ale to bylo možná tím, že do toho košíku se my vysypalo chilli
A já jen zběžně vyklepala
, tak třeba splnilo účel, ale v koření nebyl ani jeden. ![]()
@Kabatkalova píše:
@Kriss Tina a to bych ani neviděla nějaký mrtvolky okolo, nebo další červíky na cestě někam pryč? Ja jen jestli mám začít stěhovat nábytek 😃 nebo otevírat kazdou ňamku zvlášť?
No já bych sehnala třeba sklenice, od okurek od všechno s víkem (umýt horkou vodou, nechat vyschnout a otvírat, pokud je něco na 100% neotevřeného, tak umýt obal a nechat být, jinak kde jsou pavučinky atd, vyhodit, hned ani nezkoumat. Jelikož nám doma zase začíná boj a já se na to chci vrhnout, tak ti vyfotím, jak to může vypadat,.. A uvidíš, v čem všem můžou být, protože my máme doma taky kde co, ale čokoláda letěla už včera ![]()
Tak jsem právě načapala 2 zmetky jak vylejzaj ze stropního světla. Takže ted netuším jak se jich zbavit když nebydlí vyloženě u nás, ale pravděpodobně u sousedů nebo někde mezi náma
![]()
@Kabatkalova píše:
Tak jsem právě načapala 2 zmetky jak vylejzaj ze stropního světla. Takže ted netuším jak se jich zbavit když nebydlí vyloženě u nás, ale pravděpodobně u sousedů nebo někde mezi náma![]()
Lepicí pásky. A kolem toho světla to vystříkat.
@Kabatkalova jo bacha, můžou bejt i v izolaci zalezlí a to je pak lahůdka. Nedá se to nějak utemovat?
@Tichošlápek mam teď to světlo sundane a čekám až nějakého přistihnu při činu a kdyz budem mit jistotu ze lezou odtamtud tak to nejak zkusíme zadelat ale nevím čím když prý všechno prokoušou ![]()
My je jednou měli v Coldrexu, lécích proti kašli, v zataveny krabičce, jak jsou pod lepidlem ty cestičky.
A ve vestavěný skříní mezi poličkou a tělem skříně, jak se dotýkají.
To suchý žrádlo pro želvy, co to je? Sarančata teda ne, ale to zbylý, nešmakovalo by jim to?
@negra pro želvy nějaký granule s vitaminem apod. ale nikde tam nejsou..
Za cele odpoledne se objevili jen ti dva z toho lustru od te doby nikde nic.. tak uvidime pres noc
koupili jsme nějaké ty pásky feromonovy a kolem světla dáme oboustranku ať víme ![]()
Ono ve finale uz je to celkem jedno, ti se zrejme vylihli z jedne davky vajicek, uz se nazrali a jdou se kuklit. Vic skody uz nenadelaji.
Ted je zasadni, aby se zadnemu nepovedlo vykuklit, sparit se a naklast nekde dalsi vajicka.
Na to staci ty lepky plus placnout vse co lita.