Červnovky 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
155
17.12.13 19:45

Zandýsku tak to je fajn, první dceru jsem 9 dní přenášela, tak doufám, že teď se polepšíme a zvládneme to ještě před prázdninama :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
18.12.13 21:11

Ahoj holky, dnes jsem byla u doktora a vše je v pořádku, jen mi připomněl, že bych se měla brzy zaregistrovat v porodnici. Chtěla bych do Motole, ale tam to jde až od týdne 14+, tak to snad stihneme v lednu. Potíž je, že tam musím osobně a nejpozději do 16:00 hodin. Do té doby jsem v práci, tak fajn. Nevíte, jesli se to dá brát jako návštěva lékaře?

Ještě jeden dotaz: jaký berete vitamíny v těhotenství? Já beru zatím Nosifol, ale je to 400 kč za 20 dní a tak bych ráda nějakou změnu, poraďte :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
857
18.12.13 22:03

Ahojky :D to je dobře, že máš všechno v pořádku…Mě včera brali krev na triply a dneska sem z těch nervů úplně zapoměla si zavolat na výsledky…to nevim jak je to s tou návštěvou lékaře, tady všechno vozej do porodnice do Chrudimi a tam se registrovat myslim nemusí… Já beru Gravital stojí přes 200 a je to na dva měsíce…Ono u nás v lékárně toho mo na výběr nemají :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
18.12.13 22:55

Ahojky, já brala Gravital v celém minulém těhotenství, mimi se narodilo v pořádku, ale já hodně přibrala a nevím, jestli to nebylo z toho. Hele a nechala sis dělat i ten prvotrimestrální screening? Teď jsi teda měla ten v 16 týdnu? To čekání je na nic, ale nervováním ničemu nepomůžeš ;-) Jinak já pocházím z Pardubickýho kraje :-), v Praze bydlím 11 let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
857
18.12.13 23:19

Já mám zatím nahoře jen 1 kg a zítra začínám 17tt… jo měla jsem ten screening, byla, ale u nás ve Skutči jsou 100 let za opicema takže dělaj i ten triple… Jo a odkud pocházíš??? Já ti závidim tu Prahu. Miluju jí, ale manžel je Předhradskej vlastenec :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
19.12.13 10:47

Ahoj holky, byla jsem na kontrole a vše je v pořádku, akorát mi oept nameřili nizský tlak a zítra jedu do Olomouce na genetiku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
857
19.12.13 11:01

Ahoj to je dobře, že máš všechno ok…a genetika buded taky ok uvidíš…Já jsem si dneska konečně zavolala na ty výsledky a mám to v pořádku :D HURÁÁÁ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
19.12.13 11:50

Ahoj tak to máš taky dobrý že máš vše ok :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
19.12.13 22:21

Holky tak to se máme, mimíšci prospívají :-) Já pocházím z Králik okr. ÚnO. My tady v Praze bydlíme v podnájmu, takže taky žádná slast. A právě řešíme, že se budeme muset přestěhovat někam za Prahu, aby jsme to zvládali. Já bych zase nejradši někam k tomu Hradci, aspoň by byly babičky blíž :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
20.12.13 10:56

Holky, na jakych vsech vysetrenich jste byly? Ja akorat na zacatku na krvi, no a ted na genetice, kde mi take vzali j3n krev, no a k tomu 2 ult…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
857
20.12.13 11:10

Já akorát na screeningu a na triple testech…a jinak dr mi ze začátku dělala ultrazvuky spodem… A na tom screeningu byl normal UTZ a 3D… 21.1. jdu na další…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
20.12.13 12:26

Holky tak na genetice nám to dopadlo dobře, miminko je zdravé.:* S přitelem bydlíme u jeho mamky nebot má velký baráček ale hldeáme si neco svího :) Já zatím byla jen na genetice a taky už mi brali krev.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
20.12.13 19:00

Holky já si nechala dělat prvotrimestrální screening, pak ty testy na krevní skupinu, RH faktor ad. (to je genetika?) a pravidelně mi dr. dělá ultrazvuk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
20.12.13 22:49

Tak screening je pro mne zatím španělská vesnice :) občas mám pocit, že ty prohlídky doktor celkem odflákává, ale třeba ví, co dělá ;-) výsledky z genetiky budu mít až v pondělí, ale teď je mi poslední dobou nějak divně a mám trochu bolesti, tak snad to bude vše o. k.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
21.12.13 08:54

fotečka mojeho miminka z genetiky

Ahoj holky jak už jsem psala, byla jsem na genetice vše je v pořádku a 30.12. mi budou volat ješte jak dopadla krev. Tak tady přikladám fotečku miminka. Doktor na genetice řikal že zatím nejde moc poznat co to bude a vypadá to na holčičku. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí