Poradna duly
Jana Čurdová
Tak ty nevolnosti vam fakt nezavidim ja se v prvnim tehu naucila vydatne snidat a to mi zustalo kdyz se nenajim tak mam zaludek taky jak na vode takze za me snidat ![]()
No jo ale me ani ta snidane nepomaha, teda bez ni by to bylo horsi ale dneska nevolnosti masakr, uz to zacina.. Drzte se zeny!
Ahoj holky. Ráda se k vám přidám. Čekáme třetí mimčo, termín zatím 12.6.2014. Prvni dvě jsem rodila v Neratovicích a jak jsem to tu četla, bude nás více, co se tam chystáme
.
@Radka1979 Ahojky vítáme tě, máš spoustu zkušeností tak to nás těší, kolik je tvým dětem?:)
Ahoj! Mám dvě holky, 9 a 3 roky, třetí nebylo v plánu, ale o to víc se teď už těšíme.
Mám teda hned od začátku těhotenskou cukrovku, ale to se zmákne. Zkušená matka to jsem, to jo
, to já ráda s čímkoli poradím, co budu vědět.
@Radka1979 tak to já budu velice ráda za rady ![]()
Jinak jak se dnes holky citíte? ![]()
Taky se k vám přidávám, jsem dle včerejšího ultrazvuku 6+6tt ale vidět bylo pouze gestační váček, který meří 9,6mm, na další kontrolu jdu za 14dní tak doufám že tam bude prcek i srdíčko vidět. Jinak mě je 38let mám už dvě děti, syna 19let a dcerku 10let a dokonce i vnučku 6měsíců.
@Radka1979 Prosím tě a jak si na sobě poznala, že tu cukrovku máš? Nebo ti rovnou dělala doktorka krevní testy? Díky za info.
Ja mela tehu cukrovku taky..a zjistily mi to z krevnich testu teda..
Ahoj. Měla jsem ji už v druhém těhotenství a protože mi po něm hodnoty zůstaly ne úplně ideální, měla jsem se v případě těhu dostavit ihned. Zatím mám jen z krve, na OGTT možná ani nebudu muset, když už je to potvrzené.. ![]()
Ahojky, všechny zdravím a také se přidávám ke skupině…Jsem teď v 9.týdnu, TP 5.6. Už mám doma tříletou holčičku. ![]()
@květinka20 píše:
DĚVČATÁÁ s termínem v červnu 2014 přidejte seať můžeme společně poplkat a pobavit se o našich radostech i starostech (snad jen minimálně) s naším rostoucím bříškem
![]()
…
my mám eještě tuto diskuzi
![]()
Kdo bude rodit červen-červenec 2014?,
Ja mela dneska takovou chut na krabi chlebicek, ze jsem si nechala krabi pomazanku privezt od polovice, kdyz jel na nakup
Jinak ty lizatka mi minule prisly, ze nefungujou. To si radsi udelam caj z cerstveho zazvoru nebo ted jsem objevila u vietnamcu zazvorovy bonbony http://3.bp.blogspot.com/…andy+box.jpg a ty fakt funguji. Jsou teda dost silne, ale mne to chutna. Jo a teda je to strukturou neco jako karamelka, takze nedoporucuju na uvolneny plomby…
P.