Poradna duly
Jana Čurdová
Hele holky, proč anonymně? U nás v nemocnici se screening taky platí a myslím, že tam si berou 1200 nebo 1300. Zkus se kouknou na stránky nemocnic dá se to najít v jejich ceníku
Holky prvorodičky přidejte se
https://www.emimino.cz/…cerven-2014/
No, abych rekla pravdu holky, mne teda od zacatku tehu je blbe..zaludek se mi zveda z temer cehokoli..zhubla jsem o kilo, a nejkrasnejsi si pripadam ve tme.. :X, takze kdyz to shrnu, nic moc. A to jsem v 8tt. Uf. To prvni tehu mi tak spatne nebolo teda..jeste ze ty zazv. lizatka existuji ![]()
Ahoj holky, tak já mám termín také v červnu, k doktorovi jdu 22. na ultrazvuk, tak jsem zvědává, na toho našeho „prďolu“
… Holky, jak moc špatně vám je?
Tak to Ti závidím, minulý týden to bylo úplně šílené, teď je to lepší, ale pořád si říkam, že náš prcek bude jedináček, než tohle absolvovat znova ![]()
Ty jooo holky, já vám fakt ta moc závidím
… Každopádně vám přeji, ať vám není tak, jako mně
… kde chcete rodit???
@Dee9614
Já chci rodit u nás v Neratovicích, mám to do nemocnice ani ne 10 minut a nemusím se tam registrovat
Mne zatim az tak spatne neni, obcas mi teda neco trochu nesedne (nekteri lide v obchode, vune pultu s lahudkami, naloz v plince atd.), ale vzdycky to nejak ustojim. Takze tuk tuk tuk, zatim dobry
Ale minule jsem to mela podobny. Docela by me zajimalo, jestli dorazi i ta strasna nechut k masu, ktera se me minule drzela asi tri mesice. Bez te bych se rada obesla ![]()
Jinak rodit bych chtela opet v Tabore. Minule jsem tam byla spokojena, tak nemam duvod to menit ![]()
Krasny den vsem!
P.
@Mazlucha To nevím…já to nemám do nemocnice deset minut.-DDD já bydlím Na Výsluní u Tesca:-)))))))) ale je to príma náhoda:-) ![]()
@berunice
To teda je, já bydlím na 28. října, kousek u nás je Skleník ![]()
@Mazlucha Jasnéé vím.-)) tak to máš do nemocnice fakt kousek..jéé hele tak to jsem ráda..že sme i tak docela nastejno, že alespoň když mě bude něco moc trápit tak tě budu obzukovat a psát ti jak si na tom ty a kde si všude byla na jakém vyšetření a co vše je potřeba:-) to máš určo radost vid? ![]()