Poradna duly
Jana Čurdová
@berunice
Ahojky ![]()
To je krásný, když to někomu vyjde takhle brzo, gratuluji ![]()
@květinka20 a přítel uz to vi?
ja mu to musím říct az v sobotu
prosil me at počkám na test na něho tak ted musím dělat jako, ze nic
Jééé holky moc děkuju..brzo? ty jo…mě to přišlo jako sakra doba..kolem mě všichni otěhotněly jen kolem nich jejich chlap prošel:-))) Jsem ráda..ještě to tedy není potvrzené od doktora ale cca 5 těhotenských testů je pozitivních tak tomu začínám věřit:-) Na kontrolu jdu ve středu za týden..snad to uteče..a co Vy?:-))))
@berunice
My se totiž snažili 3 roky, takže když někdo otěhotní po půl roce je to skvělý
@berunice no ja vím to čekání je hrozny
mi se snažili rok…
hlavne, ze je Stastny konec
@Šáárinečka, @Mazlucha - Jéé tak to si holky na nic nestěžuju..ale tak teďka už je to snad všechno v pohodě a ´jak to tak vypadá tak to tak nějak asi budeme prožívat spolu:-)) já jsem sem na emimino chodila docela často ale nikdy sem se moc nezapojila, až teďka…Já mám ještě pořád strach, že se může něco pokazit..ale doufám, že se to nestane ![]()
@berunice
Díky, to má strach asi každá, ona je to sázka do loterie, buď se to podaří nebo ne a pak strach o to, jestli to donosíme nebo jestli se něco nestane…
Já se taky bojím, ale snažím se být v klidu a na nic hroznýho nemyslet
@Mazlucha
dobře to dopadne…a to se vám nakonec podařilo přirozene? ![]()
@Šáárinečka
Ano nakonec přirozeně, chystali jsme se na 3. pokus IVF a místo toho překvapení na kontrolním UTZ v podobě žlutého tělíska a pak to krev jen potvrdila
@šáárinečka šári ví to od prvního ducha
holky ja se tak strasne bojim az to zdravéé nenííí lituju ze jsem driv chodila na emimino a cetla si vsechny hruzy ted mam v hlave co vse se muze stat ![]()
@Mazlucha Tak to je úžasný
si vubec nedovedu představit tak dlouho se snažit já už jsem ted se málem z toho zbláznila… @květinka20 Neboji nic se nestane
určitě vše bude v pořádku ![]()