Červnovky 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
396
11.10.13 15:48

@Mazlucha -děkujuuuuu :hug: těším se…už at je po víkendu a uteče to jako voda:-)) a tvoje je to taky první dítko? nebo už druhé? Omlouvám se, jesli si to už psala :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
11.10.13 15:52

@berunice
První :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
aab
31
13.10.13 15:47

Ahoj holky, jsem nova, muzu se pridat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
396
13.10.13 17:35

Já myslím, že určitě:-) @aab vííteej:-))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
aab
31
13.10.13 17:46

Dekuji za prijeti, cekam 3.mimi.V kvetnu jsem bohuzel prodelala v 10.tydnu zamlkle tehotenstvi, cekala nas rada vysetreni a ted jsem v 7+0.Chodim na kontroly kazdy tyden, beru duphaston a picham do briska fragmin. Spinim temer porad, tak se jen modlim, aby se mimi zase nezastavilo v rustu. Jinak vam holky vsem moc drzim palecky, at jste v poradku a nemusite nikdo prozit nic oskliveho :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
396
13.10.13 18:11

@aab To je mi líto…ale určitě teďka už bude všechno v pořádku a mimís bude prospívst a dělat Vám jen radost:-)) užívej si to:-) Já tedy čekám první…zatím jsem v počátku 5+0,kontrola mě čeká ve středu..hrozně se těším ale zároveň i trošku bojím…aby bylo vše ok…uvidíme…:-)) Každopádně držím ti palečky :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
aab
31
13.10.13 18:46

Dekuji ti, ja jdu v utery, tak jsem taky zvedavaTobe drzim moc palecky, at jste na svem miste.Ja jsem tam v te dobe videla vic krevni hematom, nez mimiska, vypadalo to, ze se nevyviji, ale hematom rostl.Meli jsme 4 dny, aby jsme to dohnali.Ja uz jsem byla smirena s nej :hug: horsim, ale nakonec mimi vyrostlo a uz jsme meli i srdicko. A mensi jen o 3 dny, tak to krasne dohnalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9273
16.10.13 12:24

Ahoj holky, můžu se k vám přidat? Čekám druhé mimi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
16.10.13 12:49

Ahoj, rada se zapojim do diskuze a vsem nas avajicim maminkam gratuluji ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
16.10.13 13:01

..tohle cekani na prvni tepani srdicka, pak zas screening je sileny, ze holky?..cele tehu v obavach..ja si to prvni ani nestihla uzit. :(, ale i tak.. krasny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
396
16.10.13 16:42

@kacattko Já sem tedka 5+3,byla jsem na prvním ultrazvuku:-) a nic moc…pouze váček…a na další ko jdu až za tři týdny..to nevydržím:-( přitom pan doktro mě uklidňoval že vše je na super cestě a nemám se nervovat, ale nejde to noo:-/ už chci mít za sebou deset týdnů a jen se radovat:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.10.13 17:39

Ahoj,
ja se taky pridam - zatim anonymne, nechci to zatim sirit verejne :) Taky cekam druhy mimco, „velkej bracha“ ma ted 13 mesicu a kousek. Jsem rada, ze sem chodi i dalsi kocky s relativne malymi detmi, aspon si budeme moct radit :)) Na gyndu jdu v utery, to budu 6+3, tak uvidim, jestli uz bude srdicko. Minule jsem byla 6+6 a to uz se tam mrskalo :)
Akorat jsem strasne unavena, takze s malym kazdy den pres den oba chrnime tak od pul dvanacte do pul druhe :dance:
Preju vsem prijemne dny a hlavne pevne zdravi!
 P.

• Citovat
  • Upravit
9273
17.10.13 15:16

Jak se máte, holky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.10.13 15:46

Utahane. Dneska jsme byli s mladym cvicit, takze jsme vynechali spanek pres poledne, malej to dospal v aute, ale ja jsem kantare…
 P.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.10.13 21:59

Ahojky holčinky, tak já se taky přidávám. V úterý jsem byla na ultrazvuku (6+5) a už bylo vidět srdíčko:-). Doktorka mne hned objednala na prvotrimestrální screening, prý bude stát 1100 Kč. Nicméně jsem se někde dočetla, že některé fakultky či porodnice jej provádějí zdarma. Nemáte s tím někdo zkušenost?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex