Červnovky 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
678
30.6.15 22:40

@Hanesi Ahoj.No Áďa hodně napodobuje brášky a chce dělat ty samé lotroviny jako oni. :) Leze už ze schodů i do schodů sama. Teda chodi, ale musi se držet zábradlí. Kolikrát než se obuji tak mi uteče aspoň na třetí schod. No a po zahradě už jak běhá. Nejhezčí je když zasedene do jahod a cpe se, to je má úplně všude. Je mi občas z toho smutno když vidím co vše umí, protože si uvědomuji že je čím dál víc soběstačná. Ale na druhou stranu je krásné vidět co vše už zvládá.
Áďa nejraději běhá bosky a když nemusím tak ji na nohy nic nedavam. Já si myslím ze na běhání botky až tak vliv nemají, prostě některé děti si dávají víc na čas a některé pospichaji.Ale to je úplně jedno, protože až jim bude zase o něco víc, tak nikdo nepozná které dítko běhalo a dělalo různé věci dřív. Ádě občas taky dáme něco z našeho talíře, ale my místo koření používáme hodně bylinky, ale soli se nedá vyhnout, ale moc ji nedavame.
U nás je už zoubků 8,ten osmi vylezl před týdnem.
Rýmu a kašel máme u nás teď zase, ale za to může možná i to počasí. Jsou to rychlé změny. Nemohli jsme zatím ještě jít na očkování co se dává v roce. Tak se snad už konečně tech bacilu zbavime.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733
28.7.15 20:48

Ahoj holky. Tak jak válčíte? U nás není klídek ani chvilku. Chodí od necelých 11 měsíců. 2× výjezd na pohotovost. Poprvé kvůli skoku z kočárku, pak když žvýkal PePo. Všechno dopadlo dobře, ale je to hyperaktiv. Vzteká se, dupe, kouše a štípe. Prostě má ten nejhorší styl komunikace, co mohl mít. Strašně rád stěhuje. Židle, postýlka nebo konferenční stolek jsou furt někde jidne. Je to čert, ale ohromnej smíšek a když ho hlídaj babičky, tak prej nejhodnější dítě, co kdy viděly

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
3.8.15 14:39

Nečekala až ji někdo nabere.

@zorkaV Ahoj.Takže máte doma veselo co? Tak hlavně že vše dobře dopadlo. :D Áďa nám taky dává zabrat. Naučila se lézt po žebříku. Teď leze na židle a z nich na stůl, tak pořád běhám a sundavam ji odněkud kam zase vylezla. Zatím se to naštěstí obešlo bez nehody.Do schodů a ze schodů už chodí sama.Je to pěkný vztekloun, když se ji něco nelíbí umí to dát pěkně nahlas najevo a ještě si k tomu pěkně dupnout. Něco málo už zvatla, ale přišla na to že asi je lehčí nás chytit za ruku, dovede nás k místu kde něco chce a ukáže si na to prstikem a někdy řekne da to.Taky už nechce krmit, chce jist sama. Někdy je to fajn, ale někdy jsou to boje. Pořád křičí ne a ještě kroutí hlavou, to aby jsme asi pochopily ze to myslí vážně. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
9.9.15 23:12

U nás se taky vztekame, a množné číslo používám záměrně.. nejdříve se vzteka Viktorka a pak i já :-D
Super, pisti, leha si, venku dává záměrně hlavu na chodník, atd…jako dost číslo!
Ale je hodně prubojna, samostatná, uminena a tvrdohlava, takže do života dobrý základ, tak snad s tím dobře naloží :-)
Moc nemluví, ale já ji rozumím. Běhá, ji sama, nočník zatím používá sporadicky, ale trénujeme ;-)
Trochu je mi líto, že moje malé miminko vyrostlo nějak rychle, a tak už začínám posilhavat jaký že hluboký kočárek by se mi libil na podruhé ;-)…ale zatím nemám odvahu přejít od myšlenky k činům :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí