Poradna duly
Jana Čurdová
@Hanesi Jé ty zoubky jak jí tam jsou už vidět. Viky má pořád takovou hezkou papulku. ![]()
Ty puzzle co ma na zemi se celé rozebiraj? Áďa má se zvířátkama a musela jsem na ne natáhnout deku, jinak je pořád rozebirala a místo slona tam mela věčně hlavu. ![]()
No Áďa taky pořád nic nic a najednou i stojí. Je to fakt že jí teď nemůžu nechat chvilku samotnou, hned si stoupá a pak většinou padá na hlavu. Manžel si dělal srandu že ji donese přilbu a chrániče.
Nejhorší je to teď ji dávat do sedačky do auta. Nelíbí se ji ležet, ale sedět ji ještě nedam. Místo vajíčka ji dám tu polohovací co může byt ještě vepředu a proti směru jízdy. Tam neleží, ale ani nesedí úplně, takový kompromis.
Ahoj. Já se vám trošku vetřu do diskuze. Takhle to vypadá u nás. Včera mu byl půl rok
@zorkaV To už takhle řádí? Tak to taky nevíš co dřív? A co bacily, už vas opustily? U nás se porad drží rýma, kašel, ale naštěstí bez teplot a bez dalších bacilů. Teď tady řádí ta chřipka, tak snad k nám nedojde. Pája, tomu je 7 a půl a ještě ani jednou nemarodil. Matěj už jednou a Áďa zatím jen nachlazení. Starší holka trpěla na anginy. Nechala jsem ji nechat vyšetřit na imunitu a teď bere prášky, čtyři za měsíc a dobrý, nemarodí. Chtěli ji původně vytrhnout mandle, tak jsem řekla az co testy.
@Bodlinka 09 vůbec. Musím ho poutat. Ještě furt se ho to drží, ale antib. nemá. Horor je odsávání. To se mnou pak deset minut nemluví.
@zorkaV Jo odsávání, to je horor. Áda když slyšela vysavač, tak už věděla co bude.Ale naštěstí když bylo po všem, tak sice na dávala, ale hned se pritulila.
Ahoj maminky dlouho jsme tu nebyla nebbot jsme se stehovali a až tedka jsem zařidila internet
Naší Petrušce bude 8měsicu, začiname chodit v chodítku ale nejratči to má když jí držíme za ruce
v postýlce se snaží sednou jinak už sedí sama a moc krasně
zoubky taky nemame ani jeden za to ale pořadne slintáme
mala se naučila řikat táta jako první. Už jsme byly i nemocni ale ne moc měli jsme jenom rýmu a občas pokašlavala. Pořád malou kojím ale jenom v noci přes dne už jí to co mi, a vubec není v jídle vybyrava sní opravdu všechno co ji daám. Koncem listopadu jsme nechalit pichnout naušničky no to byl horor, musel jí držet přitel já bych to nedala když jsem vydela jak plače a tekla ji krev bylo mi na omdlení obrečela jsem to s PEtruškou chuderka
a tedka si ta ty naušničky taha potvurka jedna.
Přikladam 3fotečky ![]()
Ahoj. U nás už jsou průdušky v cajku. Máme 71,5cm a 9260g na půl roce. Dneska už jsme museli udělat razantní krok a koupili jsme chodítko
Ádě se už prořezal první zoubek, tak si to nenechala až na narozeniny.Po čtyřech už leze jako drak. Už si všude stoupá a zkouší chodit kolem nábytku, zatím udělá pár krůčků a pak si sedne a nebo doleze kam potřebuje po čtyřech. Choditko jsme nikdy neměly a ani teď ho pořizovat nebudeme.
@zandýsek My nakonec nechali náušnice nastřelit. Bylo to rychle a bez krve.Taky kojim jen v noci nebo ráno, ona to přez den nechce. Hezké fotecky. Už ji je taky kus co?
Viky leze úplně všude, stoupá si a zkouší první krůčky ![]()
Má 72cm a 8,7kg ![]()
Jinak řeším první boty, jak určit velikost? Obkreslit nohy a změřit pravitkem? ![]()
@Hanesi No vidíš, taky už začala pospichat co? Áďa se už postaví a stojí bez držení. Pořád nás chytá za ruce a chce chodit.Jak ji posadime, nebo dáme na čtyři, tak se vzteká. Ale co se jí líbí je když vleze ke klukům do pokoje a tam se hrabe v bedynkach s hračkama a vyhazuje a vyhazuje.My měřili nohu pravitkem a cm odpovídali velikosti capáčků vyrobených v ČR. Jinak u nás maj v obuvy takové měřítko, kterým se da změřit noha i takovému prckovi a jsou tam napsané ty různé velikosti.
@Bodlinka 09 děkuji za tip, jdu měřit ![]()
No, je to teď nějak rychlé…dlouho nechtěla ani lézt a ted jsou to skoky ze dne na den ![]()
Co ji se fakt nebaví je paci paci a moty moty..to prostě dělat nebude…je strašně paličatá ![]()
V noci se stále budí jednou na mléko a vstává před sedmou
a to jsem se těšila jak se po půlroce konečně zase vyspim a prdlajz…
![]()
@Hanesi Áďa se taky budí během noci ze chce mléko. Už mela jen flašku ale musela jsem ji dat zase prso byla jak praštena. Nejdřív to nechce a teď opět v noci a ráno kojim.Ale je fakt ze mi to nevadí, aspoň nemusím z vyhrateho pelíšku.
Áďa dělá vařila, vařila a to je tak roztomilé, že se musím vždy smát. Na tátu volá táta pápá, asi protože mu vždy mává a říká pápá když jde do práce., tak si to nějak spojila.
Paci paci dělá pořád. S klukama si hraje s autickama a dost je napodobuje. A když jde ven tak ma v každé ruce autíčko.
No a od psa se naučila vrčet a teď vrčí na každého i na psa a ten na ní kouká jako co se děje.
Teď vylezli Ádě dva zuby najednou. Nejdřív nic nic a pak hned dva.
Náušnice jsme už taky vyměnili. Jedno ouško ji dost hnisalo a pak se to pořád drželo mezi tou nausnici a tim sroubem.
Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat, používáte už hrníčky na pití? Chtěla bych koupit nějaký co neteče a v obchodě žádný nemaj.Tak bych objednala, ale nevím jaký? Mate zkušenosti s nějakým? Předem díky za rady.
@Bodlinka 09 píše:
Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat, používáte už hrníčky na pití? Chtěla bych koupit nějaký co neteče a v obchodě žádný nemaj.Tak bych objednala, ale nevím jaký? Mate zkušenosti s nějakým? Předem díky za rady.
Ja mela u prvni od tuperware cipaska a uplne super ![]()