Červnovky 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
207
12.1.15 12:48

Spíme celou noc už od druhého měsíce což je od osmy do pul devaty kdyz se zadari tak i dele pak snidane :D a potom zase hodinka spánku a obídek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
12.1.15 15:41

@zorkaV Každé to dítko má svoje tempo a podle toho si prostě dělá to co mu jde.No Ádě bude už 8 měsíců, toto utíká. Jsem ráda ze nepospicha jako kluci, to by mi už behala po bytě. Ale už na nás volá máma, táta, záleží co se ji ten den víc líbí.
@Lucinka0 Tiše závidím to spinkání, ale ono to nespani je ted normální. Děti si v noci zkouší vše co se přez den naučily a to žvatlání je hezké, jen kdyby to nebylo ve dvě ráno. Zoubek zatím není ani jeden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733
12.1.15 15:48

@Bodlinka 09 to je hezký. Na to se těším. Dokonce jsou v rodině i sázky, co řekne nejdřív

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
12.1.15 15:57

@zorkaV Ona toho už umí víc a už to neslabikuje, ale říká v celku.Ale máma a táta teď říká nejvíc. Občas tak volá i na Matěje a ten jí pak říká já sem Matýsek víš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733
15.1.15 19:07

Ahoj. Tak je nám 5 měsíců a 10 dní a máme 2 zuby, na zádech moc nevydrží, hned rotace na břicho, zkouší si sedat. Mlíko do něj dostanu jen v noci nebo k snídani, pokud je příkrm s masem, tak nestíhám nabírat. Vážíme 8800g a měříme 70cm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
16.1.15 22:57

@zorkaV tý jo, tak to jste obříci :-)

Viktorka má 7,5 měsíce a měří 71cm a má 8,1kg ;-)
Jinak už trošku leze, nesedí, nestoupa si a má dva zuby :-) mama a baba už říkala, ale najednou jako by to zapomněla…používá jen cha a to v různé hlasitosti… :-D
Večer se budí jednou kolem čtvrté a pak až ráno kolem půl osmé, tak to docela jde, ale přes den toho zase moc nenaspi… asi 3× půlhodinku… No co bych chtěla, když v noci spí 12 hodin že?:-)

Jak to máte holky s jídlem, jak často papaji a kolik vaši miláčci?
My to máme takto:
4-5 180UM
7-8 120 UM
10-11 ovoce 100g
13 masozelenina 150g
16 ovoce 100g
18 kaše 100ml
20 UM 210ml

Mezitím asi 150ml vody…

Nejí moc často? přemýšlím, že tu kaši posunu a zkusím ji dát až večer místo UM před spaním do flašky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733
17.1.15 08:40

@Hanesi já už sunar dávám jen, když se vzbudí v noci a k snídani. Jinak nechce. A jí pravidelně po 3 hodinách. Někdy třeba usne a nejí 5 hodin, ale většinou po těch 3 h

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
17.1.15 09:04

My jdeme v pondělí na 8měsíční, ale 8kg mit Áďa nebude. Pořád je drobynek, ale podle tabulky je uprostřed. Jsem holt zvyklá na kluky a Matěj mel to co má Áďa teď, tak on ve 4-5měsicich.
@Hanesi S jídlem to máme podobně, Áďa baští po dvou, třech hodinách Akorát je ještě napul kojená, takže nevím kolik vypije, ale už to moc nechce a tak pomalu přechází na flašku, protože ji občas chytne hysterak a na to nemám nervy.Tak se dojí flaškou a hotovo.
Takže než vstává má prso
No a kdyz vstane tak k snidani-bílý jogurt a piškot, pak třeba banán s přesnídávkou, k obědu maso se zeleninou, nebos bramborovou kasi, nebo rybu jednou za čas, pak třeba přesnídávku s jogurtem a večer ma kaši, nebo pudink.No a než usne tak mléko. Na pití buď dětský čaj a nebo ji udělám slabší sunar.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
17.1.15 16:22

@Bodlinka 09 už davas jogurt? Já ještě ne, jen ovoce, masozeleninu a chleba nebo kukuricne krupky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
17.1.15 16:24

@zorkaV a co jí, prikrmy a kaše? Malá chce také mléko jen v postýlce ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
17.1.15 16:36

@Hanesi Někdo říká dávat jogurt, někdo ne.Nic ji to nedělá, ale je to jogurt, ne to co si jen na jogurt hraje. Davam zatim jen bily.Moc ji to chutná. Áďa už baští i luštěniny, ale ty loupane a ne pořád. Ty krupky ji taky dávám občas, ale je jich víc než jen kukuřičné, takže už jsme zkusili i ty. Místo chleba dávám veku. No a čekáme na ty zoubky a pak bude ten řízek. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733
18.1.15 22:36

@Hanesi dáváme kaš mrkev+brambory a někdy maso nebo žloutek nebo mrkev+jablko a někdy plus banán. Zkoušela jsem mu místo masa dát kousek cukety a nestíhala jsem nabírat. A vůbec největší pecka je, když má sousto a kýchne. Já nahozena a on se tomu upřímně a nahlas směje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
19.1.15 03:30

@zorkaV jo tak to s kychnutím m c dobře znám :-)
Malej je šikulka, že tak pěkně basti…Viky miluje dyni a květák;-) samozřejmě s masem, nejlépe králík ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
19.1.15 14:42

Miláček- 7,5 měsíců

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733
19.1.15 14:53

Toto letiii… Aachjo