Červnovky 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3062
16.12.14 14:55

@zorkaV jé tak to brzy :-) já jsem také jako dítě měla zub ve 4,5 měsících, ale Viktorka si zatím dává se zubama na čas ;-) bohužel ji lezou už několik měsíců a pár dní je to vždy katastrofa, pak lepší a pak zase :-(

Tak pak napiš, jak jste velcí ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733
16.12.14 15:29

@Hanesi 69,5cm a 8400g. A zuby už dva. Dneska mě vyděsil.
Dala jsem ho do autosedačky, postavila před televizi a šla pověsit prádlo do ložnice. Najednou hysterický řev, všechno jsem zahodila a utíkala k němu. To jelitko si zarazilo skoro celý dudlik tím držatkem do pusy a zaseklo se mu to o zuby a vzpříčílo se mu to o patro. Křičel, až skoro nedychal, kopal, zrudnul. Snažila jsem se mu to vypáčit, ale v boji sebou škubal, tak to cvaklo a dudlik byl venku. Pak mu trošku tekla krev z dásně kolem toho novějšího zoubku, ale za deset minut už se zase smál.
Má ty zuby chvíli a už bych mu je nechtic vylomila. Klepala jsem se ještě hodinu. Já už ho snad nemůžu nechat samotnyho ani s dudlikem… Ale ještě, že to dopadlo takhle. Bych šla asi houpat na nejbližší strom.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
17.12.14 09:12

@Hanesi Tak s těmi zoubky to máme taky tak.Asi je bude mít až v roce jako Pája. Ale je fakt že on už potom tolik neslintal jak děti slintaj když lezou zuby a bylo to celkem v pohodě.
Jinak my máme pořád doma na návštěvě nějaké bacily, ach jo.
@zorkaV Tak to si dá prďolka na vánoce řízek když už má dva zuby? :D No my zůstaneme holt zatím jen u kaše. :D
No a to je začátek. Az se začne kutalet, pak lézt. chodit…pořád budeš běhat co se stalo.
Já krmila Áďu a ten starší si vzal potají gumové bonbony a dal i bráškovi. Jenže on si vzal ty velké a malej je poliká. Takže mu zůstal v krku a prilepil se a začal se dusit. Nemohla jsem to z něj dostat.No hnusný zážitek. Klepala jsem se při vzpomínce na to ještě dlouho. Ještě se mi žádné dítě ničím nedusilo, bylo to poprvé a doufám ze naposled.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733
17.12.14 13:42

@Bodlinka 09 jo, tak tos mě výrazně uklidnila :D myslím, že ještě než přijde jaro budeme řešit chodítko. Máš nějaký typ? Ještě jsem nekoukala, jestli se to taky dělí na nějaké typy nebo značky a který by bylo lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
17.12.14 14:19

@zorkaV S chodítkem neporadím, nikdy jsem to nepoužívala. Mě jedno dítko už běhalo samo v deseti měsících, jedno už v devíti, takže doma kolem nábytku už v půl roce a po čtyřech v pěti, takže choditko nee.Ale hopsadlo to měli, líbilo se jim tam i když jsem ho používala jako houpačku. Áďu v něm taky houpu a jak se ji to líbí. Teď si užívám ze je Áďa takové klidnější mimi a nikam nepospicha, tedy aspoň zatím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
22.12.14 16:01

Krásné Vánoce dámy vám a vašim rodinám :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733
22.12.14 19:59

Všem krásné a hlavně klidné svátky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
23.12.14 19:23

Holky @Hanesi @zorkaV moc hezké :hug:

I já se připojím.
Hezké svátky všem, hlavně v klidu a ve zdraví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733
25.12.14 04:30

No, veselé to bylo. Rozbalování na 2×, protože po dvou dárcích usnul.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
31.12.14 15:30

Holky tak všechno nejlepší do nového roku, hlavně zdraví a ať nám ty naše zlatíčka pěkně rostou, čeká nás úžasný rok. Před rokem jsme odpočítávaly čas do prvních pohybů a do porodu, teď se zase můžeme těšit až polezou, sednou si a udělají první krůčky. Těším se, ale letí to jak voda. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733
31.12.14 22:33

@Zajdule i vám vše nej. Hlavně to zdraví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
3.1.15 21:44

Také vám přeji hodně zdraví do Nového roku a také trochu toho štěstí ;-)

@Zajdule letí to hrozně, Viktorka se už houpe na kolinkach a zkouší se posadit :-) za rok už bude mluvit a možná už bude bez plenek…neuvěřitelné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
11.1.15 22:41

Také vám všem přeji hodně zdraví, štěstí a vše nej do Nového Roku.

No utíká to rychle. Áďa co umí sedět tak si hraje už trochu déle sama, ale musím byt pořád poblíž, protože se už pohybuje po celém pokoji. A teď se začala přitahovat a postaví se, takže z hrazdickou si už sama hrát nemůže.
Ale to spaní to je děs.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733
12.1.15 08:02

@Bodlinka 09 ten náš ještě nesedí, ale tak je mu 5 měsíců, takže stačí, že couve. Ale spaní taky furt špatný. Dneska byl teda vzhůru jen 2, ale včera po dlouhých měsících jel celou noc, skoro 11 hodin v kuse.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
12.1.15 12:47

Náš malej se snaží už chodit :D sedí ale kolikrát tu rovnováhu nevychytá a spadne rostou nám zoubky takže horečky a neprospané noci :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí