Poradna duly
Jana Čurdová
@Zajdule Já se snažím dodržovat takový ten večerní rituál a Áďa chodí spát mezi 8-9 a ráno vstávala tak v 7.takže to bylo fajn.No a ted vstává tak dvakrát za noc a občas ráno ve 4 si chce povídat a tak hezky se na mě usmívá. No a dřív spala celou noc v postylce a ted od tech 4 ji musím vzít k sobě do postele.
Ty jo, tak to máme hodně podobné… Viky chodí spát kolem osmé, vzbudí se na papání o půlnoci (o tom ani neví a hned zase spí, ale hlad fakt má, vyzunkne 120 jako nic a to je v polospánku, pak baští ve čtyři, to už je někdy taky jako že vzbuzená, a někdy jde k nám do postele, no a pak se procitá kolem sedmé, ale to odmítám já vstávat, takže ji ještě udržím hodinku u mě v posteli, kdy spinká jen na půl, ale nechce si hrát, takže alespoň tak…No ale právě teď mi dělá i to, že vstává ve dvě, tři, pět atd. třeba ji jen vypadne dudlík, ale prostě nespí tvrdě a to právě nechápu…
Zítra má Viky křtiny, tak se moc těšíme ![]()
Mě se malej naučil spát celou noc, co jsme se přestěhovali do domku na předměstí, ale pak jsem jednou byla v práci na noční vypomoct kolegyni a od tý doby se budí každou noc aspoň jednou. Asi kontroluje, jestli jsem doma.
My už za sebou máme 5.měs. prohlídku a vše je naprosto v pořádku
![]()
@Hanesi píše:
@new gratulace, tak to má býta jak jste velcí?
Máme 66cm a 7,3kg. Dr. řikala, že je vidět, že malej bude hlavně „ramenatej“ s úzkým pasem - jakoby postava do V (po tátovi
) A tak mi to stejně nedalo a koukala jsem do tabulek a vpohodě
Přikládám odkaz:
@zorkaV píše:
@new skoro jako my na dvouměsíční![]()
Mimochodem, dr. řikala, že míry, které máme má i dítko, které k ní chodí, ale je mu 1rok!!!
@zorkaV Ty jo to jste byli tak velcí už ve dvou měsících? Já si nepamatuji kolik ty vaše ditka mela při narozeni.Ale třeba vim že Áďa ty ditka pomalu a jistě dohání, ale hlavně ze přibírá a roste. V pěti měsících váží 6666,což na kojenou holčičku je dobrý, je zdravá, takže pohoda.
Náš mladej měl při porodu to, co kamarádky malej po šestinedělí, to jest 4,33kg. Příští týden máme 3 měsíční prohlídku a už se zvedá. Krásně se drží a zvedá hlavičku, když ho držím za ručičky a přitahuju k sobě. Na břiše ještě neví co s ručičkama, ale prdelka už by šla na procházku.
@zorkaV - Prdelka už by šla na procházku
Tak to jsi řekla moc hezky
Máme to stejně ![]()
@new ještě je to takový to lachtaní plácání, ale už to tam brzo bude. Je frustrující, když porodíte rovnou batole ![]()
@new a jak jde hubnutí? My se vlastně tenkrát domluvily, že budeme hubnout spolu ![]()
@zorkaV - Tak to se přiznám, že jsem uplně zapomněla. Ale náhoda je, že jsem se zrovna vážila
Mám nějaké starosti, tak neni chut na jídlo a maličkato to dolu šlo. Ale celkově mi po porodu pořád zůstává nahoře 5,5kg
Jak jsi na tom ty?
A jak to máte s váhou po porodu - hubnutím i vy ostatní???