Červnovky 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
733
17.9.14 08:17

@Bodlinka 09 Každopádně. Teď má známá holku. Jen o týden mladší než my, ale když se položí ta tří kilová princezna vedle našeho kobliha, tak je to komický. K Dr.sice jdeme až zítra, ale typuju, že 5,5kg má, tak uvidíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
17.9.14 10:59

@zorkaV Tak to věřím. Já to asi blbe napsala. Myslela jsem ze ty mas dojem ze je velký a baculaty, protože oproti jiným miminkem určité je, ale vlastně je tak jak ma byt, protože je to prostě kus chlapa. :D Áda zase když se narodila a byli jsme ještě v porodnici na kyčlích, tak byla zase tak malička oproti ostatním miminkam a to tam ještě byli samí kluci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
17.9.14 13:24

@Bodlinka 09 @zorkaV Viky byla kus baby už od narozeni (3,7kg) a teď je podle mne taková normálni…jedna stará babička u nás mi jednou řekla, že mimi by mělo vážit tolik, co měří ;-) a to sedí… nevím ale do kdy se to tak da brát :-D

Jinak jen pro doplnění…začala jsem opět kojit co 1,5-2 hodiny a je klid :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
17.9.14 22:26

Tak jsme byli dneska na kyčlích a vše je v pořádku a už nemusíme, tak jsem ráda.

@Hanesi Takže tahá málo a tím pádem musíš kojit častěji? Ale mléko od tebe ji tedy stačí. Tak to je fajn i když pořád takhle často kojit musí byt někdy otrava co? Jako me občas vůbec nebaví to odsávání. Ale aspoň ze přez noc spinkaj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
18.9.14 15:27

@Bodlinka 09 gratulujeme ke zdravým kyclim :-) my jdeme 30.9. tak v to také doufám…
Přesně, hlavně že spí v noci ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733
18.9.14 19:45

Tak máme 57cm a 5,8kg. Vidí a slyší dobře, akorát se častěji dívá doleva, tak má problém se svaly na zádech. Já ale za boha nevím jak ho donutit koukat na druhou stranu. Všechno jsem přestěhovala, ale on radši kouká do zdi, než aby tu kedlubnu otočil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
18.9.14 20:06

@zorkaV tak ta stará teta měla asi pravdu :-) jak jsem psala výše…;-)
máte krásné míry a to z tou hlavičkou naprosto chápu, malá sice točí hlavu na obě strany, ale častěji spí na straně pravé…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733
18.9.14 21:19

On se otočit umí, ale čím víc nad tím přemýšlím tím víc asi slyším trávu růst. Máme přebalovak v obýváku u vstupu do kuchyně. To je jediný místo v bytě, kde se spolehlivě uklidní. Takže pokládám, on automaticky čuči doleva a i když nevidí víc než kout a zárubně dveří, tak se směje a to i když byl před tím hystericky ubrečeny. Přitom v porodnici jsem ho měla u postele tak, že koukal na druhou. Nechápu, ten obrat. Přitom na druhý straně přebalovaku je celej obývák a spousta věcí, co by ho mohly zajímat. Myslíte, že v tom koutě vidí „něco“ co my ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
19.9.14 08:00

@zorkaV já jsem o tom přesvědčena :-) :-) :-) Viky si stále povídá s „něčím“ u stropu, od narození tam stále kouká a usmívá se na „nic“. A když kouká na člověka, tak se dívá více nad něj než do očí… jako by kontrolovala auru nebo tak něco…;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733
19.9.14 14:52

@Hanesi jo, náš mladej to dělá taky. Krmim ho, kouká mi do očí a najednou najede na hlavu, jako bych měla klobouk a mohutně ho prohlíží. Kolikrát se mu oči tak zvláštně zakali, že to vypadá jako odraz něčeho za mnou. No, prostě už potřebuju do práce, protože přemejšlim nad bejkárnama :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
19.9.14 18:11

@Hanesi @zorkaV Myslíte si ze mate někoho doma koho vidí jen ty Vase miminka? Na tohle mají lidi různé názory, ale myslím si ze když na něco takového člověk věří, občas může vidět i to co vidí to miminko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
19.9.14 21:01

@Bodlinka 09 já fakt nevím, ale co by ji jinak fascinovalo na totálně bílém stropu bez lustru a jiného rozptýlení…? :nevim: s tou aurou jsem si téměř jistá, vždy si mě tak měří jakou mám náladu a neoklamu ji ani když se usmivam a přitom jsem naštvaná nebo nervózní… ale jak rikas, je na to více názorů a rozhodně ten svůj nikomu nenutim ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733
19.9.14 21:17

Ať už je to cokoliv, nemůže to být špatný, když má malej furt pusu od ucha k uchu a vydrží tam ležet i hodinu sám a jen se smát a koukat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
20.9.14 08:11

Me holka říkala ze se v byte boji být sama a když jsem se ji ptala proč a ona mi začala popisovat co se ji stává a ze je ji to tedy blbe a jestli tedy není třeba nějaká divná, tak jsem ji řekla ze ne, protože i me se to občas stává. No a co se narodila mala tak se občas něco děje i kolem ni a Matej ma občas takové hraní jako by nebyl sam. Nevím, není to nic špatného, ani mi to nijak nevadí, jen je to občas takové zvláštní. Já si myslím ze je to děda děti, který se na ne občas přijde podívat. Ale taky to nikomu nenutim, jen si to prostě myslím. On v tomhle byte zemřel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733
20.9.14 11:39

Taky si myslím, že to má něco společného s mojí babičkou. Vím jakou by z něj měla radost, ale nedočkala se ho. No, bůhví :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí