Červnovky 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
157
16.9.14 07:03

@Bodlinka 09 ano malá je opravdu velá má 61cm a važí 5kg roste strašne rychle bude velká po tatínkovi :)

@new já též nedavám přikrmimalá je plně kojena z prsou a je spokojená a přibivá doela rychle :D ale jde vydet ža malí je spokojený a krásný ;)

@zorkaV ahoj já mám též v kočárku zavinovačku od emitexu a je paradný, taky tam mám i deku kdyby byla vetčí zima. Malá spi taky skoro celou noc, a přes den je zviklá venku v kočárku, naštestí přes výmoli jezdit nemusím malá usne hned jak ji dám do kočárku nebo do autosedačky. Je to náš malí spáč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
16.9.14 08:18

@Hanesi Už po znám kdy se hlásí o jídlo. Rano jak otevře oči tak se hned hlásí o jídlo. Dávám vzdy obě prsa a ještě chrní. Pak se vzbudí, umyju, prebalim a dam prsa a tak za pul hodky dokrmim.To ještě usne tak na pul hodky, pak si ty dvě hodky povidame atd.pak usne ještě na hodinu, vzbudí se a jedeme nás kolotoč. Prsa, flaška. Přez den moc nespí, ale po dokrmu je v klidu, jinak by taky chtěla porad jist, ale pak se vzteka a prso nechce a to tam toho mam, ze bych utahla ještě jedno. :D Nevím proč si to nevytahne sama?

Mám taky tu ruční od Aventu.Ty odsáváš pul hodiny? 8o Ze začátku jsem odsavala 10 a 10 min. Udělala jsem si k tomu teplý čaj a doporučuje se kousek čokolády. Tech deset minut jsem ještě stridala.,tak ze 5min. z jedné 5min. z druhé, 5min. z jedné, 5min. z druhé. Bylo toho malo a bolely me ze začátku bradavky, ale ty jsem mela bolavé i díky Adélce. Chvíli mi to trvalo než jsem na to přišla, to jsem musela Áďu dokrmovat sunarem.No a ted mám hotovo i míň jak za 10min. z obou. Mohla bych odsavat i dýl, ale co bych s tím mlékem dělala? :nevim: Me to stříká do te odsavacky proudem ze to slyší i ti co se mnou sedí v pokoji.

Snad jsem to nenapsala moc chaotickyale Áda se mi už budí a chtěla jsem to stihnout dopsat. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
new
2366
16.9.14 10:48

Náš malý po UM výživě přibýval taky suprově, ale nějak jsem už do něj tu „umělotinu“ nechtěla tolik dávat, tak jsme začali :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
16.9.14 13:22

@Bodlinka 09 no tak to já tam mám tak dva až tři proudy, ale stříká to jen chvíli :-( pak musím prso vyndat a zkusit jinou „polohu“ ;-) asi to chce trénink…
Dnes jsme byl na očkování tak jsem si nechala malou zvážit kolik vypije, no a vytáhla si 100, prý už by mohla i víc, tak asi proto chce ttak často…no ale pribira a to je dulezity :-) pribralla cca 185g za týden.. prostě to mlicko asi všechno spotřebuje, jelikož nekaka…teď máme přesně 6 kg!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
16.9.14 14:15

@Hanesi No tak vidíš, holt si neumí vytáhnout najednou tolik a pak se ji prostě nechce i když ma hlad a pak se u prsa vzteka. Přesně tak to mám já s Áďou.
My jdeme na očkování příští týden, měli jsme to odložené protože mela trochu kašel, tak jsme čekali co z toho bude. Áďa taky nekaka každý den.My máme kakací středu, nebo čtvrtek a to je teda pak něco. :D

Jsem se ptala manžela jak dlouho my trvalo se naučit odsavat a říkal ze skoro tři týdny. Ale mela víc mléka odemne než toho sunaru.No a to jsem to chtěla vzdát ze asi moc mléka nemám. :) A ted nevim co s nim. Prostě se na to musí přijít jak na to.Ted jen doufám ze nám to vydrží do toho půl roka a pak uvidíme jak to bude s prikrmy.Me ty kojené děti do pul roka nechtěli nic jen mléko a pribirali akorát, takže jim to stačilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
16.9.14 14:55

@Bodlinka 09 fakt tři tydny? Ty jo, tak to jsi dobrá, že jsi to nevzdala…
Ty budeš dávat prikrmy až v půlroce? Já slyšela, že se má začít už po čtvrtém měsíci kvůli alergii, aby si tělíčko netvorilo protilátky… A jak dlouho budeš ještě odstrikavat pro Adelku? Až do toho pul roku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733
16.9.14 15:59

Holky, můžu se zeptat kolik je těm vaším pokladům a kolik váží? Já se bojím, že nám ve čtvrtek paní doktorka vynadá, ale on Jaroušek není tlustej. Nebo mě teda nepřijde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
16.9.14 16:43

@Hanesi Oni ty plně kojené děti do pul roka nic nechtěli a znám plno takových a žádné alergie kvůli tomu nemají. To je jen vždy nějaká momentální vymoženost, vydim to jak se to mění. U prvního se melo a nemělo to a to, pak u druhého naopak atd.Ted se zase řeší lepek, dřív to bylo az v roce ted už po tom čtvrtém měsíci. Tak si vyber co je správně. I doktorka mi říkala ze když je kojena a je v pohodě, tak se ted na prikrmy mám vyprdnout. Takže když nebude papat nic jiného, tak budu odstrikavat do toho pul roka a pak asi aby mela i na noc, nechci kupovat mléko. No a taky se říká ze by děti neměli pit normální mléko v roce kvůli alergiim a Matej ho od roka pije. Takže je to prostě jak u koho. Takhle to Ádě jde. :D Jak jde o jídlo tak si flasku sama podrží.

@zorkaV Ono i záleží kolik mel když se narodil. Áďa byla malinka a tak je ještě porad menší než stejně narozené deti. Některé to dohání rychleji, většinou kluci a některé az kolem toho roka. I když váhově ji to celkem jde. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
16.9.14 20:47

@Bodlinka 09 ta to teda valí :-D jasně, že máma ví nejlépe, kdy a co je pro miminko nejlepší :-) :-) :-) a je pravda, že se ty názory na stravu miminka se neustále mění…

@zorkaV naše Viky má taky papulky a rozhodně není tlustá :-) :-) :-)
Ma 3a pul měsíce, měří 62cm a váží přesně 6kg ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733
16.9.14 20:56

@Hanesi jee, ta je boží :-) směje se nahlas? Ten náš piškot to zkouší furt. Na to se těším, až s ním bude pořádná sranda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
16.9.14 21:07

@zorkaV ještě ne, ale naučila se pistet a to jak z radosti, tak když se ji něco nelíbí :-) :-) :-) na její hlasitý smích se už moc tesim :-) :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
16.9.14 21:11

@Hanesi Ta je krásná a ty tvářičky má pořád pěkné. :hug:

@zorkaV Oni ty miminka maj často takové papulky a druhou bradu, ale nejsou tlustý. Áďa má taky dvě brady a ty faldiky na nožičkách jaké má. Ádě jsou čtyři a váží 6kg, kolik měří přesně nevím, ale přez 60 určitě nemá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
16.9.14 21:15

Áďa se už směje pěkně nahlas a jak je všude lechtivá. A co ji rozesmeje az ma skytavku, jsou moje neupravené vlasy. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733
17.9.14 04:48

My zatím jen tak jako kníkáme, což doprovází pusinou od ucha k uchu a kopáním a rozhazováním ručičkama. Nejvíc se mu líbí, když je podělanej a já nebo manžel mu to komentujeme. To je vždycky radosti na přebalovaku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
17.9.14 07:26

@zorkaV Tak máte ještě čas. Ale stejně každé takové zavejsknuti a tak slyšet je paráda co? Áďa když se řehni tak ještě hází různé držtičky, tak se u toho taky bavime. Ten tvůj prďolka když se narodil, tak ho byl kus chlapa, tak ti třeba připadá ze je velký a baculatejsi oproti jiným miminkam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí