Poradna duly
Jana Čurdová
@marturka @Bodlinka 09 tak to jse ráda, že je to všude stejný ![]()
Ten první noční spánek máme už taky cca 6 hodin, jinak ovšem kojim po 2-3 hodinách stále…
Zkouším ji nechávat spinkat bez zavinuti, ale holky to co ona s těma rucickama dělá, to ani není možný…vždy ji to hned naštve a probudí se…takže pokud chci aby spinkala více než 15 minut, tak musím zavinout…
Jinak už krásně pase koníčky na loktech a když ji sundáme trmeny, tak se už pokouší se prevalit
mám z ní radost ![]()
@marturka já mám vše dole kromě toho břicha
je to špek špekovatej
já se teda cvičit snažím, ale j to prd patrný, když do sebe cpu denně něco sladkyho…
zbývá mě shodit asi 3 kila, ale nejde to…naštěstí už oblecu dost původního oblečení, ale rozhodně v něm nevyadam stejně jako před těhotenstvím…
@Hanesi Tak to je malá šikulka
Áďa když je na bříšku tak se opře o kolena a zvedne zadek a odráží se. Říkám ze je jak žabička. ![]()
@marturka Já mám už všechny kila z těhotenství pryč, dokonce i něco navíc, ale to vytahane břicho, no des.Ale co bych chtěla po pěti dětech a třech operacich. Potřebovala bych shodit mnohem víc, ale nevim, jestli se mi to povede. Poslední dobou mám porad chuť na sladké a to jsem nikdy nemusela.
Holky necháte si napsat HA? Já něco chci, ale mám fakt strach ze zase naberu dost kil.
Ahoj
holky.Tak co jak je? Já tady mám teď o ditko víc, takže porad něco podnikame a na nic jiného nezbývá čas. Za chvilku opět vyrazime. A co ty vaše zlatíčka. Když koukam na Áďu tak si říkám jak může tak rychle růst, nedávno byla ještě u me v bříšku. S kojením to mám porad stejně, ale už jsem si celkem zvykla i když je to otrava.
@marturka Ten boj s chuti na sladké také prohravam. Aspoň něco malého si musím prostě dát.
Já ted mela jeden den kdy si tělo řeklo, a dost, musíš si chvilku odpočinout. Normálně jsem usnula a nemohla jsem otevřít oči i když jsem slyšela ze na me někdo mluví. Nevím jak bych to popsala, ale byl to divný pocit.Asi jsem už pretahla i rezervy, nebo co. Mohla jsem otevřít jen jedno oko když jsem slyšela Áďu, ležela vedle mě. Bylo to jako bych byla v cizím těle.
Vážila jsem Áďu po krmení a už vytáhne zase o něco víc, tak jsem ráda, ale bez flašky to pořád nejde. Mléka mám zatím porad dost, každý den ho vylejvam.
@marturka A co ty a kojení, taky s tím pořád bojujete?
Ahoj holky, ja teď byla mimo internet nějakou dobu ![]()
Je to mazec, jak to letí, za chvilku bude mít Viky 3 měsíce…páni! Včera jsme byly na kontrole nozicek a reminky už jen na 4 týdny celý den a pak 4 týdny jen na spaní!!! Hurá!!! Jsem šťastná jako blecha a už se těším, až ji budu konečně paradit a hlavně muchlat a mazlit aniž bych ji něco skripla… ![]()
Jo a vážíme už 5,2 kg ![]()
@marturka Tak to s tím prejidanim mi dělá Áďa taky. Dokud se nepřejí a aspoň něco neupusti tak není spokojena.Co se týká kojení si řekni pro a proti a uvidis jak na tom jsi. Já si myslím ze asi se to Áda už taky nenaučí, uvidim. Mata se to naučil ve třetím měsíci. Ale já mám mléka dost a tak to ještě nějaký cas chci vydržet, i když je to na palici.Ale už jsem se to trochu naučila zvládat rychleji.No a taky Áďa už zase vypije víc. No a od září jde Pája do školy, tak uvidím jak to budu všechno stíhat. Jsem ale občas dost unavena. Kolik už Bertík váží? Áďa ma už pěkné kejtiska, už to není takový stažený králíček ![]()
@Hanesi Je tak to vám přeju holky. ![]()
S tou vahou jsme už skoro jako vy. ![]()
@marturka Takže to co nemá na délku, dohání váhově.
Áďa jestli bude takhle pribirat, tak bude asi jako kulička. Ale je vidět ze jim holt chutná. Nevím kolik měří a podle oblečení se to nedá říct. Prostě to pomalu, ale jistě dohání. ![]()
Ahoj, maminy, přiznám se, že jsem nestihla přečíst všechny vaše příspěvky. Ale věřím, že se do jedné máte fajn a užíváte mimísů
My se máme skvěle
Užíváme si co to jde, ale hrozně rychle to utiká. Samovi budou 3měs. 24.8.
Někdy je mi až skoro líto, že ten čas nejde zastavit. Jinak na to, že se narodil o měsíc dřív vše skvěle dohnal, teď už se na nás usmívá a roste jako z vody. Už máme 5,420kg a 60cm
A přikládám ten rozdíl
1. foto týden po porodu 2. foto před týdnem
Ahoj holky ![]()
Dlouho jsme tu nebyla nebot užvivám miminka jak jen to jde
Naše malá Petruška bude mít 2mesíce a roste jako z vody, už máme 5kg. Byla jsme sní na kyčích a vše máme v pořádku. Jsme zdravé, a usmevavé.
Přikladám fotečky jak jsi hrajeme a jak spinkáme v kočárku. Holky já mela tak rychlí porod že na nej ráda vzpomínám v 7hodin večer mi píchli vodu a za 21minut byla maličká na světě
A pořád se jí nemužu nabažit, já chtela miminko už od 15let nebot strašne miluji deti, a ted mi bude 20let a s přítelem jsem 5let a pořád tomu nemužeme uveřit že už máme vlastní miminko
Tak holky uživejte dokud je to ješte maličké.
@zandýsek - Ten porod ti straaašně závidim, já to měla zdlouhavý a bolestivý
Chtěli bychom časem ještě jedno dítko a po mé zkušenosti se porodu budu bát
Tak pa a užívejte jak jen to jde ![]()
@new Teda ten roste jak z vody, krásný klučina.
Áďa nám momentálně asi roste víc na váhu než na délku, teda me to tak připadá. Na to ze byla taky maličká, tak je ji už taky kus. Zatím ma jen mléko odemne tak si s tím hlavu nelamu. Já mám pět porodů za sebou a ani jeden nebyl stejný. Tak si rikej ze příště to bude určitě lepší. ![]()
@zandýsek Krásná holčička
a taky je to už kus baby co? Je to hrozný jak ty děti strašně rychle rostou. Ádě už budou tři měsíce a ted ma to období kdy se začíná už smát nahlas, tak jsem z toho vždycky celá pryč.
@Bodlinka 09 - Jo, je to neskutečná změna
Než se nadějeme, budou chodit
Já bohužel kojila jen 1.měsíc a to s příkrmy, na kterých byl naučený už z porodnice. Takže jsme, dá se říct, od začátku na UM výživě. Mrzí mě to, ale nedá se nic dělat. 5 porodů???
Páni, tak to tě obdivuju - smekám!!!
Já se toho fakt hodně bojim, ale zkusím dát na tebe a budu si říkat, že příště to teda bde lepší ![]()
@new Já říkám ze je to jedno co to dítko papá, jsou mámy které by chtěli kojit a nejde jim to a jsou mámy které by mohli, ale nechtějí. Je to každého věc. Hlavně ze děti rostou a jsou zdravé. Já mám to kojení trošku složitější, ale chci to vydržet do pul roka Ádi. Uvidim jak to budu zvládat od září.