Červnovky 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9299
11.10.13 13:48
@ejhle píše:
Holky, hlavne klid…presne stejne jsem vysilovala u prvniho mimca…srdicko zacina pumpovat krev kolem 6 tt, tedy cca 4 tydny po oplodneni…jenomze, vite kdy jste presne otehotnely? Kazda mame ovulaci v jinem terminu, takze to, ze 5+6 neni videt srdicko, nic neznamena…treba ja, mam ovulaci 4 - 6 dnu pred menstruaci a pritom tabulky uvadi, ze ovulace je priblizne v polovine cyklu. Tedy, dle tabulek jsem 6 tt presne, coz znamena ze 4 tydny po oplodneni…ale ja vim sve :D

Já to vím, já nevyšiluju, ptala se Berunice, mě je to jasný, že nemusí být vidět srdíčko přesně v 6+0 o to víc se těším na příští návštěvu, kdy bude prcouš o něco větší a srdeční akce už bude, hlavně proto, že ho uvidí i můj nastávající :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1134
11.10.13 14:02

Ahoj holky ráda bych se přidala, dnes jsem na testu objevila po ročním snažení// tak jsem moc ráda. Doma mám už skoro 2,5 letého chlapečka tak jsem ráda, že se rozrosteme, doufám, že bude vše v pořádku. Na kontrolu se objednám až po 7 týdnu ať jde vidět vše co má. Při prvním jsem byla brzy a nebylo ještě vidět srdíčko tak se nechci zbytečně stresovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.10.13 14:03

Vííítam nove příchozííciiii :mavam: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
maca36
11.10.13 14:04

@berunice když srdíčko nebude, tak tě objedná za krátkou dobu na další ultrazvuk, já byla 5+3 a nebylo žádné srdíčko, 6+1 jsem začala mít hodně bolesti tak na pohotovost a už bylo jedno srdíčko, druhé bohužel odešlo…

• Citovat
  • Upravit
1925
11.10.13 14:19

Ahoj holky, tak se taky přidávám. mám doma už 18m chlapečka a 1.10. jsem objevila jasné //. za dvě hodinky jdu poprvé na kontrolu na gyn,, tak snad potvrdí, že je vše OK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
new
2366
11.10.13 14:26

Ahoj holky, můžu se k vám přidat? Vypadá to, že jsem taky těhu :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
396
11.10.13 14:33

Děkuju…já určitě nevyšiluju…jen sem se těšila, že tam,,něco´´ bude…pokud ne děkuji @maca36 za pozitivní odpověď:-))) budu se těšit na další ultrazvuk:-) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ejhl
11.10.13 15:04

Holky, ten muj posl. vzkaz byl myslen v dobrem (ach to psane slovo). nerikala jsem, ze vysilujete…chtela jsem vas uklidnit a rici, ze srdicka maji jeste kupu casu…ono z vlastni zkusenosti vim, ze v prvnim tehotenstvi se clovek vice boji a tim i vice stresuje, je to prirozene…

• Citovat
  • Upravit
9299
11.10.13 15:09
@Ejhl píše:
Holky, ten muj posl. vzkaz byl myslen v dobrem (ach to psane slovo). nerikala jsem, ze vysilujete…chtela jsem vas uklidnit a rici, ze srdicka maji jeste kupu casu…ono z vlastni zkusenosti vim, ze v prvnim tehotenstvi se clovek vice boji a tim i vice stresuje, je to prirozene…

To je v pohodě, vyznělo to trochu jinak, ale nevadí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ejhl
11.10.13 15:14

No, ctu to zpetne a tak trochu jo, no :oops: tak jeste jednou omluuva a drzte se :D

• Citovat
  • Upravit
396
11.10.13 15:19

Jéé Ejhl, já to tak vůbec nebrala:-)))) mě spíš trošku rozesmutnilo jak Mazlucha napsala že jak byla na kontrole že nebylo nic vidět…ale tak u každého to může být asi fakt jinak…podle mě kdyby věděl že nebude nic vidět tak si mě neobejdná:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
11.10.13 15:24

@berunice
Nesmutni ono se ukáže a pokud budeš 5+3, tak to se mi zdá na :srdce: fakt brzo, ono jde hlavně o tu kontrolu, mě si taky pozvala a ani nepočítala, kolikátý tt budu, jen chtěla mít jistotu, že tam doopravdy něco je a důležitější bude následující kontrola, a na ni se moooc těším :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ejhl
11.10.13 15:38

No, ctu to zpetne a tak trochu jo, no :oops: tak jeste jednou omluuva a drzte se :D

• Citovat
  • Upravit
9299
11.10.13 15:39
@Ejhl píše:
No, ctu to zpetne a tak trochu jo, no :oops: tak jeste jednou omluuva a drzte se :D

Už se prosím tě neomlouvej :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
617
11.10.13 15:40

Ahoj, 8.10. také dvě čárky, máme doma dvouletýho klučinu, snažili jsem se od července. Doktorovi budu volat v pondělí a říkal na preventivce, že objednávají tak kolem toho 7 týdne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí