Červnovky 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
ejhle
10.10.13 18:54

Proc se ten muj prvni vzkaz porad vklada? Asi nejaky sotek…
holky, vsem Vam/nam moc gratuluji :D to vsechny asi cekate prvni, ze?
Jinak, ja jsem zjistila, ze jsem tehotna tak, ze jsem se nekolikrat pob..la a po zkusenostech z prvniho tehotenstvi jsem mela jasno :D

• Citovat
  • Upravit
396
11.10.13 09:36

Ahoj,,ejhle´´ -jojo čekám první, ale taky pořád schýzuju, že by se něco mohlo pokazit, už chci mít za sebou první kontrolu a vědět, že to je vše ok, ale ty nervíky k tomu asi patří:-))
Kdy jdete vy ostatní na první kontrolu? Já až ve středu a asi to nevydržím :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.10.13 09:45

Ahoj holky,
mužu se taky přidat 8.10. jsem našla pozitivní tt :mrgreen:
Doma mam 15 měsiční roštandu a tehotenství bylo sice neplanovane ale když už tak už :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ejhle
11.10.13 10:18

Ahoj, taky mam doma skoro 16 mesicni bosorku :D a tehotenstvi bylo planovane :D
berunice, to chce klid a nohy v teple. Nema smysl se stresovat. Vsechno bude tak jak ma :D
jinak, ja jdu na kontrolu az 25. Drive jsem nechtela. V prvnim tehotenstvi jsem byla zbytecne brzo, nebylo tam jeste strdicko a zbytecne jsem vysilovala…dle meho dr. Nema smysl chodit brzo, kdo si pocka, ten se docka :D

• Citovat
  • Upravit
9299
11.10.13 10:20

Tak toto bude naše první, u doktora už jsem byla, na další kontrolu jdu 22.10 a to už bude :srdce: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.10.13 11:12

AHOJ HOLKY MUŽU SE PŘIDAT. JÁ NAŠLA // AŽ TÝDEN PO VYNECHÁNE MS TO JE 4.10. TAK DOUFÁM ŽE TO DRUHÉ TĚHU BUDE STEJNĚ V POHODĚ JAKO TO PRVNÍ. K DOKTOROVI JDU AŽ 22.10 JE TO DLOUHO UŽ SE NEMUŽU DOČKAT TAK SE OPATRUJTE

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ejhle
11.10.13 11:23

berunice, to chce klid a nohy v teple. Nema smysl se stresovat. Vsechno bude tak jak ma :D
jinak, ja jdu na kontrolu az 25. Drive jsem nechtela. V prvnim tehotenstvi jsem byla zbytecne brzo, nebylo tam jeste strdicko a zbytecne jsem vysilovala…dle meho dr. Nema smysl chodit brzo, kdo si pocka, ten se docka :D

• Citovat
  • Upravit
ejhle
11.10.13 11:24

• Citovat
  • Upravit
396
11.10.13 11:25

Já sem byla u doktora v den vynechání ms, ale to žu sem měla 4 dny pozit.test…tak samozřejmě, že to bylo brzo:-))) takže mě objednal na příští týden a říkal, že to už se na to jukneme:-) tak se těšíííím…v kolikátém týdnu už je vidět srdíčko holky?:-) Ptám se těch co už jsou zasloužilé maminky:-))děkujuu :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.10.13 11:41

JÁ JDU NA PRVNÍ KONTOLU AŽ 22.10 TO UŽ BYCH MĚLA BÝT 7+2 A TO UŽ DOUFÁM ŽE :srdce: BUDE VIDĚT TEST JSEM DĚLALA AŽ TÝDEN PO VYNECHANE MS

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
396
11.10.13 11:50

Tak já příští týden budu teprve 5+3, ale doktor si to počítal sám, tak by mě asi nepozval kdyby věděl že to bude stejně na nic jako když sem tam byla poprvé.-/ já už chci taky mít trošku jistotku :( ted na to zas budu pořád myslet, jesli teda bude něco vidět nebo ne…někde v diskuzích píšou že jo, jinde zas že ne…jsem z toho jelen :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
11.10.13 12:45
@MIKULÁŠEK píše:
JÁ JDU NA PRVNÍ KONTOLU AŽ 22.10 TO UŽ BYCH MĚLA BÝT 7+2 A TO UŽ DOUFÁM ŽE :srdce: BUDE VIDĚT TEST JSEM DĚLALA AŽ TÝDEN PO VYNECHANE MS

To už srdíčko určo bude, já jdu na další kontrolu taky 22.10 a na srdíčko se těším budu 7+6, na poslední kontrole ještě nebylo to jsem byla 5+6

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
396
11.10.13 13:35

@Mazlucha ty jsi byla 5+6 a vůbec nic ještě nebylo vidět?:-((( ach jooo..tak to u mě asi taky nic příští týden ještě neuvidí:-/// ty jooooo :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
11.10.13 13:36

@berunice
ne nebylo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ejhle
11.10.13 13:45

Holky, hlavne klid…presne stejne jsem vysilovala u prvniho mimca…srdicko zacina pumpovat krev kolem 6 tt, tedy cca 4 tydny po oplodneni…jenomze, vite kdy jste presne otehotnely? Kazda mame ovulaci v jinem terminu, takze to, ze 5+6 neni videt srdicko, nic neznamena…treba ja, mam ovulaci 4 - 6 dnu pred menstruaci a pritom tabulky uvadi, ze ovulace je priblizne v polovine cyklu. Tedy, dle tabulek jsem 6 tt presne, coz znamena ze 4 tydny po oplodneni…ale ja vim sve :D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex