Poradna duly
Jana Čurdová
Mazlucha, tak to gratuluji, ja byla na ult vcera..
take v poradku, jen ma spuntik 1cm;) ale jsem teprve 7+2tt…na dalsi vysetreni jdu 31.tak doufam, ze i trochu povyroste;-) jinak termin mame zacatkem cervna… Holky, je tu nektera z okolu Benesova?:)
@Dee9614
Doroste neboj, já byla 7+6 včera, což je jen o pár dní víc jak u tebe a měl o půl cm víc jak ten tvůj prcouš, tak buď v klidu a nebo je to holka a ty jsou vždycky menší ![]()
Maly, ale radi aspon za 2;) pak doktor se take trochu divil, ale rikal, ze uvidime, jak povyroste do pristi kontroly… ale pokud to bude mrnous i u porodu, zlobit se nebudu;)
Ja byla vcera taky u doktorky, to jsem byla 6+3, prcek mel asi 6 mm a
se tam taky mrskalo ![]()
@Dee9614 Ja bydlim od Benesova asi pul hodky smerem na jihovychod
Caute, je tu nektera z Phy? TP mam zac. cervna a rada bych opet do Podoli ![]()
Nevis zdali se registruje stale starym zpusobem, nebo uz se da registrovat z netu? ![]()
Ja jdu 7.11.. dostala jsem pruvodku do gennetu nekde na osmicce, ale objed.se do Podoli opet na ten 1.trim.screening. Uz aby to bylo.. Jinak za 14dni vysledky kompl. krvet a moci, tak snad zadna tehu cukrovka, doufam, ze se mi vyhne obloukem.
@kacattko
Gennet můžu doporučit, je to tam super taky tam půjdu na screening
Ahoj holky, ráda bych se k Vám přidala. Jsem v 5tém týdnu a mám doma už jednu slečnu, které budou v prosinci 3. Je mi 32 a jsem z Prahy ![]()
Ahoj holky pridam se k vam pokud muzu… dneska jsem 5+3 a na kontrolu jdu 30.10. Jsem 40 km od prahy…