Poradna duly
Jana Čurdová
@IvonaT. Ahoj tady je celkem mrtvo pojd do diskuze Kdo bude rodit cerven - cervenec 2014?
Ahoj holky, mé snažení trvalo téměř 3 roky a pomohlo mi centrum Reprofit v Brně a jeden skvělý pan léčitel… ![]()
Ahoj holky, celkem to tady zamrza:) povidejte, jak se mate a co pupek, jak vam roste???;) ![]()
Ahojky…já už 10+0…pupík zatím nic..jen sem taková trochu,,oteklejší´´ ale lidi to na mě tak nějak poznají-prý celá zářím:-))) užívám si to…krizové období kdy jsem usínala za pochodu už mám doufám za sebou:-))) a co vyyyy??? ![]()
@berunice píše:
Ahojky…já už 10+0…pupík zatím nic..jen sem taková trochu,,oteklejší´´ ale lidi to na mě tak nějak poznají-prý celá zářím:-))) užívám si to…krizové období kdy jsem usínala za pochodu už mám doufám za sebou:-))) a co vyyyy???
ahoj kočko, já jsem dnes 10+3 a fotečku už mám, jak si malá cucá palec
a bříško mám, protože jsem po IVF, to má každá po hormonech ![]()
@siamka7 Jééé to je krásnéé
…já už se taky těším na další kontrolu - už bych měla dostat průkazku jdu za necelé dva týdny…měla bych být 11+4:-)) tak už snad taky bude něco mimi vyvádět:-) držím ti palečky a at je vše pořád faajn:-)) a břííško ti závidím, já už bych taky chtěla mít pupík..jooo a jak víš že je to malá?:-))) ![]()
Ja brisko mam jen trosku, jsem v 11tt a karticku uz mam temer mesic:-) akorat fotku porad ne, jdu k doktorovi ve ctvrtek, tak doufam, ze uz mi ji da:)
Já teda fotku už mám, ale z 8ého týdne a to je zatím jen taková,,mlha´´:D ![]()
@berunice píše:
@siamka7 Jééé to je krásnéé![]()
![]()
…já už se taky těším na další kontrolu - už bych měla dostat průkazku jdu za necelé dva týdny…měla bych být 11+4:-)) tak už snad taky bude něco mimi vyvádět:-) držím ti palečky a at je vše pořád faajn:-)) a břííško ti závidím, já už bych taky chtěla mít pupík..jooo a jak víš že je to malá?:-)))
to víš že bude vidět krásně už celé a bude sebou mrskat, vždycky jsem u toho dojatá a brečím
je to nádhera. už je to celý človíček
no malá,,chci holčičkůůůůůůůůůůůůůůů
u más mají všichni v rodě holky, mamka 3 holky, segra 2 holky, můj je z dvou kluků, tak snad to bude holka, můj chce taky holku ![]()
@berunice píše:
Já teda fotku už mám, ale z 8ého týdne a to je zatím jen taková,,mlha´´:D
cože? mlhu z 8. týdne
jakto? já mám z 8. týdne takovou ![]()
@Dee9614 píše:
Ja brisko mam jen trosku, jsem v 11tt a karticku uz mam temer mesic:-) akorat fotku porad ne, jdu k doktorovi ve ctvrtek, tak doufam, ze uz mi ji da:)
teda holky, trochu si u toho dr. dupněte
já už mám 7 fotek, dělá mi ji při každém ultrazvuku, už mám z toho album
a zdarma
@siamka7 Nooo samozřejmě že tam nebyla mlha:-)) jen na té fotce to mám maličké že to vypadá jak mlha..doktor mi řekl že mi ji udělá malou (z dálky) abych příště viděla už rozdíl a nepřišlo mi to všechno stejné:-) jinak koukám že v osmém týdnu ty jsi měla 2,08 cm my měli zatím jen 1.78:-))je to u každého jinak:-)počala jsi asi někdy trošku dříve:-)) já už se těším na příští týden, to už budu mít taky fotku velikou a bude to už malý človíček
Tak já byla od začátku na třech ko - první byla taková ta že,,přijdu za dva týdny´´ na potrvzení, na druhé se na mě poprvé podíval a viděli sme že tam mimi je správně a na třetí už srdíčko jak o závod a už mám fotku:-))) ![]()
@berunice píše:
@siamka7 Nooo samozřejmě že tam nebyla mlha:-)) jen na té fotce to mám maličké že to vypadá jak mlha..doktor mi řekl že mi ji udělá malou (z dálky) abych příště viděla už rozdíl a nepřišlo mi to všechno stejné:-) jinak koukám že v osmém týdnu ty jsi měla 2,08 cm my měli zatím jen 1.78:-))je to u každého jinak:-)počala jsi asi někdy trošku dříve:-)) já už se těším na příští týden, to už budu mít taky fotku velikou a bude to už malý človíčekTak já byla od začátku na třech ko - první byla taková ta že,,přijdu za dva týdny´´ na potrvzení, na druhé se na mě poprvé podíval a viděli sme že tam mimi je správně a na třetí už srdíčko jak o závod a už mám fotku:-)))
já jsem byla na IVF ![]()
@siamka7 To je jedno jesli IVF nebo klasika:-))) zkrátka máš tu tvoji holčičku trošku,,starší´´
![]()