Červnovky 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
857
12.12.13 22:58

Haloooje tu někdooo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
12.12.13 23:00

Jo jo ja ale asik je tu mrtvo jinak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
857
13.12.13 17:07

:D koukám na to, že tu nikdo není :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
14.12.13 14:27

Ahoj holky,
můžu se přidat? Mám termín 27.6.2014 a už máme doma jednu pětiletou berušku. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
857
14.12.13 21:09

:D ahojky aspon někdo komunikativní :potlesk: já mám tp 5.6. a doma mám jednoho 6-tiletýho zlobivýho čertíka :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
14.12.13 23:02

Ahoj Téro, taky máš mezi nimi velký časový odstup, co? My jsme chtěli tohle mimi mnohem dřív, už jsem pomalu přestávala doufat, že to někdy vyjde. Malej se těší?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
857
15.12.13 12:34

Jo Denda se těší moc :D já jsem chtěla mimi dřív, ale tím, že ještě si dodělávám školu a tak nějak toho bylo moc na zařizování tak jsem si počkala doted :D ono to bylo u mě těžký…chvilku jsem mimi chtěla pak jsem si zase říkala, že Denda už je docela velkej a já zase začínám trošku žít společenskej život tak, že si na další počkám… Ale přišlo to a já jsem za to moc ráda :D Sice zase pár let zapečená doma, ale s tim největšim štěstíčkem na světě…A co tvoje princezna těší se na miminko???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
15.12.13 13:31

Martinka se těší moc. Je pravda, že ty tři roky doma budou krutý v tom, že se nedostaneme mezi lidi a já během mateřské zapomínala slova a někdy jsem ani neuměla složit kloudnou větu :lol: Ale jinak to bylo opravdu nejkrásnější období života a už se moc těšíme na červen a na léto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
857
15.12.13 13:55

Já se na to taky moc těšim…i když je pravda, že to bude asi s Deniskem dost náročný než si zvykne, že se netočim jen kolem něj… Navíc manžel je přes sezonu od pondělka do pátka pryč a o víkendu se vidíme jen večery, takže budu zase na všechno sama, ale už chci to naše miminko držet v náručí, koukat se na něj. Jen doufám, že neporodim dřív…Na konci května maturuju tak snad mimi vydrží do termínu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
15.12.13 18:21

No tak to budeš mít dost na těsno s tou maturou. Vůbec se starat o dítě, pracovat a ještě se učit… to bych nedala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
857
15.12.13 20:24

Já jsem naštěstí od začátku na neschopence…dělala sem s ředidlama a tam těhotný být nemůžou :( ale šla bych do práce hned… doma se nudim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
16.12.13 20:51

No, ředidla jsou nebezpečný. Kolega ho teď v práci vytáhl a já musela vystrčit hlavu z okna, abych přežila :) Tak buď ráda, že jsi doma. A jak to jinak prožíváš?
Jsi o tři týdny dál než já, to už se brzo dozvíš, co to bude, teda pokud to chcete vědět? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
857
16.12.13 21:51

Jasně, že to chci vědět :D jsem nedočkavá a chci už začít nakupovat… No ted už to zvládám celkem dobře, už mi je 2 týdny celkem fajn…ještě to sice není ono, ale už to není taková hrůza jako to bylo… přes 2 měsíce jsem skoro nejedla, brutálně mě bolel žaludek a když jsem do sebe něco dostala tak jsem to vyzvracela…hnusno v puse mám pořád a jsem hrozně unavená :( ale to už se dá přežít :D a tobě je jak?? A ty chceš vědět co budete mít??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
17.12.13 11:11

zajdule

Zajdule máte stejný termín jako já :) Taky mám termín porodu 27.6.2014 :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
17.12.13 19:42

Téro já to chci samozřejmě taky vědět :-) Jinak mám štěstí v neštěstí, ještě jsem nezvracela, ale strašně mi vaděj různý pachy a tak nějak se mi v jednom kuse zvedá žaludek a nic z toho :( Ale čekám, že to snad bude brzo lepší :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí