Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky,
můžu se přidat? Mám termín 27.6.2014 a už máme doma jednu pětiletou berušku. ![]()
ahojky aspon někdo komunikativní
já mám tp 5.6. a doma mám jednoho 6-tiletýho zlobivýho čertíka ![]()
Ahoj Téro, taky máš mezi nimi velký časový odstup, co? My jsme chtěli tohle mimi mnohem dřív, už jsem pomalu přestávala doufat, že to někdy vyjde. Malej se těší?
Jo Denda se těší moc
já jsem chtěla mimi dřív, ale tím, že ještě si dodělávám školu a tak nějak toho bylo moc na zařizování tak jsem si počkala doted
ono to bylo u mě těžký…chvilku jsem mimi chtěla pak jsem si zase říkala, že Denda už je docela velkej a já zase začínám trošku žít společenskej život tak, že si na další počkám… Ale přišlo to a já jsem za to moc ráda
Sice zase pár let zapečená doma, ale s tim největšim štěstíčkem na světě…A co tvoje princezna těší se na miminko???
Martinka se těší moc. Je pravda, že ty tři roky doma budou krutý v tom, že se nedostaneme mezi lidi a já během mateřské zapomínala slova a někdy jsem ani neuměla složit kloudnou větu
Ale jinak to bylo opravdu nejkrásnější období života a už se moc těšíme na červen a na léto.
Já se na to taky moc těšim…i když je pravda, že to bude asi s Deniskem dost náročný než si zvykne, že se netočim jen kolem něj… Navíc manžel je přes sezonu od pondělka do pátka pryč a o víkendu se vidíme jen večery, takže budu zase na všechno sama, ale už chci to naše miminko držet v náručí, koukat se na něj. Jen doufám, že neporodim dřív…Na konci května maturuju tak snad mimi vydrží do termínu ![]()
No tak to budeš mít dost na těsno s tou maturou. Vůbec se starat o dítě, pracovat a ještě se učit… to bych nedala.
Já jsem naštěstí od začátku na neschopence…dělala sem s ředidlama a tam těhotný být nemůžou
ale šla bych do práce hned… doma se nudim…
No, ředidla jsou nebezpečný. Kolega ho teď v práci vytáhl a já musela vystrčit hlavu z okna, abych přežila
Tak buď ráda, že jsi doma. A jak to jinak prožíváš?
Jsi o tři týdny dál než já, to už se brzo dozvíš, co to bude, teda pokud to chcete vědět? ![]()
Jasně, že to chci vědět
jsem nedočkavá a chci už začít nakupovat… No ted už to zvládám celkem dobře, už mi je 2 týdny celkem fajn…ještě to sice není ono, ale už to není taková hrůza jako to bylo… přes 2 měsíce jsem skoro nejedla, brutálně mě bolel žaludek a když jsem do sebe něco dostala tak jsem to vyzvracela…hnusno v puse mám pořád a jsem hrozně unavená
ale to už se dá přežít
a tobě je jak?? A ty chceš vědět co budete mít??
Zajdule máte stejný termín jako já
Taky mám termín porodu 27.6.2014 ![]()
Téro já to chci samozřejmě taky vědět
Jinak mám štěstí v neštěstí, ještě jsem nezvracela, ale strašně mi vaděj různý pachy a tak nějak se mi v jednom kuse zvedá žaludek a nic z toho
Ale čekám, že to snad bude brzo lepší ![]()