Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky maminky,
ráda bych apelovala zejména na ty z Českých Budějovic a okolí
snad se tu nějaká najde ![]()
Je nějaká služba či obchod, co v ČB podle vás chybí? Napadlo mě například něco ve stylu „Bez obalu“ či nějaký obchod s přírodní kosmetikou..
děkuji předem za reakce ![]()
Ahoj, já bych uvítala bazar, kde by za hotové vykupovali oblečení, hračky a věci po dětech.????
@Jindrova25 Já taky, ale žádný obchod si nevezme riziko na sebe. Nakoupí, pak to neprodá a sníží si zisk. A nebo vykoupí za směšné peníze, aby jejich marže byla dost velká a pokryly se tím i případné ztráty. Jsem taky z ČB a mám doma 30 kg oblečení po holkách. Už to asi fakt naházím do modrého kontejneru. Pár věcí je i nových s visačkami. Nikdo nechce ani oblečení NEXT ani za dvacku…
@Jindrova25 @Lerista Mám právě pocit, že tohle už ani moc nefunguje obecně.. Dlouho jsem takový bazárek nikde neviděla.. :/ To riziko, který si na sebe tím ten majitel bere se asi nevyplácí úměrně tomu prodeji a výdělku :/
@Lenkalee27 já jo taky právě nikde neviděla a rozhodně bych to uvítala ![]()
Samozřejmě to beru z pohledu potenciálního kupujícího, ne majitele.
Kolik je zisk třeba na takových bodíčkách 5-10kč? Kolik se toho musí prodat, aby se takhle zaplatil nájem, plat prodavače, všechny možné daně, ztráta z neprodaných věcí… Já bych do toho nešla. Sice nemám žádné ekonomické vzdělání, ale selský rozum mi říká, že by to byla hrozná dřina s nejistým výsledkem. A bazárků tady je fůra.
Ano, zisk je malý, ale otázka zněla, jaký druh obchodu chybi ![]()