České Budějovice - obchod

128
17.9.17 19:52

České Budějovice - obchod

Ahojky maminky,

ráda bych apelovala zejména na ty z Českých Budějovic a okolí :) snad se tu nějaká najde :)
Je nějaká služba či obchod, co v ČB podle vás chybí? Napadlo mě například něco ve stylu „Bez obalu“ či nějaký obchod s přírodní kosmetikou.. :) děkuji předem za reakce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
738
18.9.17 07:10

Tak zrovma si myslim ze tohle tam je a..:-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
735
18.9.17 08:39

Ahoj, já bych uvítala bazar, kde by za hotové vykupovali oblečení, hračky a věci po dětech.????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845
18.9.17 09:27

@Jindrova25 Já taky, ale žádný obchod si nevezme riziko na sebe. Nakoupí, pak to neprodá a sníží si zisk. A nebo vykoupí za směšné peníze, aby jejich marže byla dost velká a pokryly se tím i případné ztráty. Jsem taky z ČB a mám doma 30 kg oblečení po holkách. Už to asi fakt naházím do modrého kontejneru. Pár věcí je i nových s visačkami. Nikdo nechce ani oblečení NEXT ani za dvacku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
128
18.9.17 10:38

@Jindrova25 @Lerista Mám právě pocit, že tohle už ani moc nefunguje obecně.. Dlouho jsem takový bazárek nikde neviděla.. :/ To riziko, který si na sebe tím ten majitel bere se asi nevyplácí úměrně tomu prodeji a výdělku :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
735
18.9.17 13:22

@Lenkalee27 já jo taky právě nikde neviděla a rozhodně bych to uvítala :D
Samozřejmě to beru z pohledu potenciálního kupujícího, ne majitele.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845
18.9.17 13:38

Kolik je zisk třeba na takových bodíčkách 5-10kč? Kolik se toho musí prodat, aby se takhle zaplatil nájem, plat prodavače, všechny možné daně, ztráta z neprodaných věcí… Já bych do toho nešla. Sice nemám žádné ekonomické vzdělání, ale selský rozum mi říká, že by to byla hrozná dřina s nejistým výsledkem. A bazárků tady je fůra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
735
18.9.17 13:50

Ano, zisk je malý, ale otázka zněla, jaký druh obchodu chybi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová