Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, potřebuji několik českých dětských filmů. Např. Lucie postrach ulice a tak
Co vás napadne. Dětem se teď líbí filmy s dětma, hlavně Ať žijí duchové, ale chce to změnu (navíc i staršímu by se to líbilo) ![]()
Moc děkuji ![]()
Jak dostat tatínka do polepšovny a Jak vytrhnout verlybě stoličku- mé nejoblíbenější ![]()
Hellísek píše:
Jak dostat tatínka do polepšovny a Jak vytrhnout verlybě stoličku- mé nejoblíbenější
Ty miluje můj osmiletý syn. Poprvé je objevil asi před dvěma lety a teď jsi je pouští poměrně často ![]()
Pod jezevčí skálou, Strašidla z vikýře a moje oblíbené Táto sežeň štěně ![]()
Čarodějky z předměstí, Kačenka a strašidla, Kačenka a zase ta strašidla
a co mě se teda nelíbí ale věršina dětí máí ráda pan Tau
U nás se líbí i S Tebou mě baví svět,Chobotnice z II.patra, šest medvědů s cibulkou a Saxana(tam ale teda nejsou děti)
Díky moc a přidávejte, dělám si seznam ![]()
A ještě mě napadlo Přijela k nám pouť a bota jménem Melichar ![]()
Seriál Arabela, Létající Čestmír a Křeček v noční košili. To pouštím synovci a sleduji s ním, dodnes to miluji! ![]()
Dva lidi v zoo, S tebou me bavi svet, Krakonos a lyznici, Chobotnicky z druheho patra, Bota jmenem Melichar, Prazdniny pro psa, plus filmy tomase holeho http://www.csfd.cz/…-tomas-holy/
Jeste me napadlo par loutkovych - Kuky, Fimfarum, Chaloupka na vrsku - hezky popisuje ceske tradice, Kozi pribeh,Carodejuv ucen, a jeste Cesta do praveku (pro vetsi treba Obecna skola, Sakali leta, Snezenky a machri)
Jani u nás vedou tyto:
S čerty nejsou žerty Čert ví proč
Lotrando a Zubejda
O kráse a štěstí
Princezna koloběžka první
Anděl páně
O princezně která ráčkovala
O Popelce
Tři oříšky pro popelku
No a pak mě napadá
Nefňukej veverko
Super diskuze, taky si dělám seznam, takových filmů není nikdy dost. ![]()
Ještě přidám: Artuš, Merlin a Prchlíci
Jak se točí Rozmarýny
Lišáci, Myšáci a Šibeničák
Přijela k nám pouť