Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ahojky zajímalo by mě jestli někdo náhodou neví kde se dá sledovat slovenské modré z nebe zdarma Voyo i archiv jsou zpoplatněny a mě se opravdu nechcou dávat 200 za měsíc za to když se na tu tv budu dívat 4× do měsíce jinak Markízu totiž nesleduji dík za vaše názory
ale prd je zpoplatněný, pořady markizy jsou zdarma, staci se zaregitrovat. Platit se nic nemusí.
Já myslela, že se platí na Voyo jen pořady díly nebo tak to co ještě nebylo v TV
![]()
je to zpoplatněný když jsem modré z nebe spouštěla prostě mě to dál i přes registraci nepustilo
tohle mi to vyhodilo pro jistotu jsem vám to zkopírovala Živé vysielanie je možné sledovať len ak máte zaplatené predplatné.
http://voyo.markiza.sk/…modre-z-neba
tohle mi nornalka funguje, tak ja nevim, co ti nefunguje
Ano živé vysílání je zpoplatněno, ale zítra už by tam dnešní díl měl být zdarma.. Zatím nové díly ještě nebyly. ![]()
**Živé vysielanie **
to znamená to, co zrovna dávají v tv, ne archiv
už mi jede bezplatně aspon archiv asi mi to komplikoval ten jejich přechod na to předplatné jak to na voyo dávali ale díky moc
vždy je zdarma, to co už se vysílalo. To co se nevysílalo, nebo online je zpoplatněno. Takže pokud si počkáš, máš to zadarmo vždy.
Mne to taky funguje na nete archív,
a proč na nete nestihas koukat večer? nebo ak mas upc s prehrávaním
![]()
pikola píše:
ale prd je zpoplatněný, pořady markizy jsou zdarma, staci se zaregitrovat. Platit se nic nemusí.
jo, po novém to máš zadara jen na týden takže teď se musí platit a já taky hledám něco kde to je zdarma… to voyo mě pěkně na*ralo ![]()