Kdo čte taky knížku (Ne)schopná matka?

4328
6.3.12 16:50

Kdo čte taky tuhle :-) (Ne)schopná matka...

Ahoj holky maminky a budoucí maminky…máte některá tuhle knížku a líbí se vám,řídíte se podle ní?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14079
6.3.12 17:21

Tak tu neznám, ale už podle obálky vím, že by se mi mohla líbit.
Můžeš napsat stručný popis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4328
6.3.12 18:51

Tak kopíruju ze zadní stránky stručný popis :-)

Užívejte si mateřství

Porod. Den, kdy vás všichni zahrnuli pozorností, ale co vám pak zbyde? Malý bezbranný uzlíček bez přiloženého návodu k obsluze a taková únava, že vás vůbec nenapadne hledat vhodné oblečení, o ladících ponožkách ani nemluvě. Namísto toho vycházíte z domu v šedých teplácích jako pro slona a jen tak do éteru pronesete: „Jsem fakt úplně hotová.“ Tehdy je načase začít uvažovat o tom, jak získat zpět pěknou postavu, ale také myšlení, zdravý rozum a své staré (nové)já.

Příprava
Správné stravovací návyky a pár nenáročných cviků pro začátek. Nepodlehněte pokušení začít příliš brzy. Než se pustíte do tisícovky kliků, ověřte si, zda netrpíte rozestupem břišních svalů.

Výživa
Když se budete snažit změnit všechno najednou, vydržíte týden, ale pak si řeknete „Kašlu na to!“ a všechny staré zlozvyky se vrátí. Naučíte se, jak vhodně přizpůsobit to, co máte ráda, a být při přípravě zdravé stravy flexibilní.

O cvičení a jak to všechno skloubit
Rozpis prvního měsíce týden po týdnu názorně ukazuje, jak spojit všechny nově nabyté znalosti o stravování, cvičení, denním rozvrhu – a znovu si začít vážit sebe sama.

Taky jsem jí strčila do košíku na základě obalu jelikož čekám třetí,tak jsem si řekla,že si to užiju se vším všudy a je to snad poprvé co se mi líbí keci o cvičení a jídle :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3054
6.3.12 19:29

Mám jí a nejsem schopná se tím řídit… :oops: :zed: Já totiž nemám disciplínu, jediný co dodržuju jsou denní procházky s kočárkem ostrou chůzí :roll: Ale je skvělá! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4328
6.3.12 19:58
Tak aspoň něco :-) Já taky nevím jestli budu schopná,ale každopadně vím,že si zredukuju trochu tu stravu aspoň na ty pravidelný snídaně a kočárkovaní určo budu provádět ten zbytek se možná sejde časem,ale chtěla bych vypadat mňam,mňam ke třem dětem :D
A když už nic tak se o aspoň hezky čte :D
janisska píše:
Mám jí a nejsem schopná se tím řídit… :oops: :zed: Já totiž nemám disciplínu, jediný co dodržuju jsou denní procházky s kočárkem ostrou chůzí :roll: Ale je skvělá! :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3054
6.3.12 21:22

No já právě od porodu jim jak chlap, prostě mám fakt hlad, není to nuda, protože mám co na práci, ale prostě žeru… :( Já mám za cíl vypadat líp než přijde druhé dítě, abych pak neměla tak těžký to shazování :mrgreen: ideálně 3kg dolu, když 10kg, tak bouchnu šampus :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4328
6.3.12 22:34

Janisska To já znám taky jsem takovej žroutík… teď je to celkem jasný nebo se to dá spíš dobře obkecat a svést na to nevinné mimiško v tom tučným břichu :-) Ale taky chci bouchat šampaňo :-) ,tak třeba nám to výjde :dance:
Koukala jsem se na profil můžu se tě zeptat odkud jsi z Prahy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14079
7.3.12 06:30

Marguaret - díky za info! Nejspíš si jí taky pořídím, pracujeme intenzivně na třetím miminku :lol: . I když nejvíc bych jí asi ocenila u prvního, to jsem byla fakt vyfluslá. Já mít momentální zkušenosti a praxi už při první dítku, to bych si pískala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3054
7.3.12 07:16
marguaret píše:
Janisska To já znám taky jsem takovej žroutík… teď je to celkem jasný nebo se to dá spíš dobře obkecat a svést na to nevinné mimiško v tom tučným břichu :-) Ale taky chci bouchat šampaňo :-) ,tak třeba nám to výjde :dance:
Koukala jsem se na profil můžu se tě zeptat odkud jsi z Prahy?

Praha 4, Libuš-Kamýk-Modřany, takový rozhranní :mrgreen: Tak ať se daří a vše je v pořádku!!Já se celý těhotenství držela a ty dva měsíce na mateřský před porodem jsem se táááák nudila, že jsem si vyžrala můj ozdobný tukový prstenec :zed: :lol: To byly furt nějaký srazíky na dortík, obídky a přitom jsem kmitala doma-tak vypíglovanou domácnost jsme měli jen po nastěhování :lol: Bohužel knížku mi mamka koupila a dala až v porodnici :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí