Hra Angry Birds

nikol.ondrášovka
4.3.12 17:25

Angry Birds

Ahoj :kytka:
Hlky kdo z vás taky má rád ( případně závislačí) na hře Angry Birds :mrgreen: Já u toho včera seděla do 3 do rána :lol: :oops:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1254
4.3.12 17:34

:lol: Taky sem dřív hrála, když mi to nešlo, čuměla sem na youtube jak to udělat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
4.3.12 17:42

Vždycky to NĚJAK jde, ale otázka jak to udělat nejlíp :lol: Já to měla dohrané za 2 dny a teď to piluju :lol:

• Citovat
  • Upravit
1254
4.3.12 17:44

Já už na to nějak čas nemám, synátor, škola :lol: Ale když si mi to připomněla :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
4.3.12 18:07

To je super hra, i když už ujíždím na jiné.Nejvíc mě dokázalo naštvat, když mi level nešel několikrát projet a pak přišel manžel a projel ho hned na poprvé a ještě mu ti ptáci zbyli :cert: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
150
4.3.12 18:28

Já jí občas taky hraju, ale jak se někde zaseknu, tak končím…jsem zatím asi jen v 17 lvl. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3678
4.3.12 18:32

Tuhle hru mám v mobilu a když se nudím tak hraju, krom klasický verze mám ještě variantu Rio a Holidays, takže mám z čeho vybírat :) Závislačka nejsem, spíš si tím vyplňuju chvilky, kdy nevím do čeho píchnout :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
4.3.12 18:42

Oooo michee díky za tip :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1580
5.3.12 12:48
Janinna23 píše: :lol: Taky sem dřív hrála, když mi to nešlo, čuměla sem na youtube jak to udělat :lol:

Děkuji za tip :D Já to odložila, protože u některých nevím, jak dál :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1580
5.3.12 12:49

Jinak ji hraji většinou v metru, když si zapomenu vzít knížku :) A nebo když nemůžu usnout :) To pak taky zjistím, že jsou dvě hodiny ráno :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí