Knížky o těhotenství

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
7
29.2.12 23:13

Knížky o těhu

Jsem na začátku 13. týdne a chci se zeptat, s jakou knížkou o těhu, případně prvních měsících miminka máte dobrou zkušenost? Děkuju za tipy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
81
29.2.12 23:16
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
29.2.12 23:20

Super, diky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
29.2.12 23:20

Ja nasla v knihovne samy emericky z prvni poloviny 90. let, jejich pojeti doby tehotenstvi je trosku jine nez nase a jejich rady ohledne lekaru nejde aplikovat na nase pomery, takze ja mam ze vsech manualu nejradeji google :-)

• Citovat
  • Upravit
3839
29.2.12 23:27
dair píše:
S touto: http://www.dumknihy.cz/…diteti-99664

jj, Pařízek je rozumný :palec: jo a v zájmu zachování zdravého rozumu bych nic jiného už nečetla (a zbytečně moc negooglila).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
29.2.12 23:27

Je fakt, že hodně toho nejde u nás aplikovat… bohužel…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
29.2.12 23:29

No jo, jenomže můj partner už jednu knížku o miminku přečetl, tak nechci být pozadu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
456
29.2.12 23:45

Nemuzu si vynachvylit tuto http://www.kosmas.cz/…m-ocekavani/
Koupila jsem v r.2009 v Luxoru, Praha a je perfektni, jsou tam odpovedi na kazdicky detail. I presto, ze autori jsou lekari z USA univerzit, tak je knizka uzpusobena na CR pomery, vse sedi a na zaver jsou i uzitecne kontakty na ruzne materske stranky. Cte se perfektne, vzpominam si, ze jsem se tehdy v knihkupectvi od ni nemohla odtrhnout, jak jsem furt nachazela info, ktere potrebuji vedet. Opravdu doporucuji i kdyz je hodne hruba, ale je velice ctiva a prakticka. Ted cekame druhe a znovu se k ni vracim, je tam i mensi kapitola o cekani na druheho potomka :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
456
29.2.12 23:46

Tady ji maji a za fajn cenu http://www.beletrie.eu/…ekavani.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
1.3.12 06:36

Podle mě je zbytečné něco číst a když už, všechno je na netu. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
1.3.12 07:51

Já mám
Velkou knihu o matce a dítěti , ale ta je asi pro pečlivější maminky, než já :oops:
A pak mám Těhotenství v otázkách a odpovědích , ta je super, je to vždycky jen kraťoulinké povídání, žádné podrobnosti, jen ten nejobecnější přehled…

rejžička píše:
Podle mě je zbytečné něco číst a když už, všechno je na netu. ;)

To jo, ale přesně si vuzpomínám na chvíle, kdy jsme večer v klidu seděli a manžel říká" „A jak je teď tak velkej?“. A představa, že zapínám PC a hledám… radši rychle mrknu do knížky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
1.3.12 07:52

Kniha o těhotenství a dítěti- A. Pařízek.
Kvalitní kniha od českého autora, pořád aktualizovaná a jediná kde jsem opravdu našla vše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
1.3.12 20:40

Moc všem děkuju :) Je fakt, že mě taky všetečné otázky partnera zaskočí, ale jak říkám, už se pustil do studia, tak bude vědět možná víc než já :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí