Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
emocuc.polymorf píše:
Ahojte, koukáte taky na Sběratele kostí (alias Kostíky, jak říká můj drahý)?Zrovna si lámu hlavu nad dnešním dílem, co to má znamenat?? Předpokládám, že je to něčí sen..
Jinak jsem velká fanynka tohohle seriálu, doufám, že se někdo přidá
David Boreanaz se může taky dostavit
![]()
Ahoj
, ja sleduji..
je to muj oblibeny serial..
me se libi John Francis Daley ![]()
Taky mám moc ráda, dnes jsem neviděla, jsem v práci
Jinak sledujeme. ![]()
Emo, jestli myslíš ten díl jak budou ti 2 spolu, tak to je fakt jen sen. Ale škoda, tak by jim to slušelo ![]()
sledovala jsem, ale od té doby co odstranili Zacka mi přišlo, že dost upadl. Promeskali správnou chvíli, kdy dát kůstku dohromady s Boothem. Takže občas kouknu, ale už to není ono.
Jo, John Francis je taky dobrej, sladší než David, ale taky beru
![]()
Já jak viděla začátek tohohle dílu, tak jsem byla nadšená.. a pak takový divný vztahy, no, bylo jasný, že je někde zádrhel… A jak se zeptala: Miluješ mě?.. aaaach
Jako by mi bylo 15 a dávali BH90210
![]()
Tak jestli je to repríza a někdo jste to viděl, dočkáme se?
![]()
Ach jo, ten minulej díl končil tak hustě, že jsem nechala malou o chvilku dýl čekat na mlíko (probudila se v nejlepším, jak tam byli spolu venku před tím institutem nebo kde), ale musela jsem to vidět.. bohužel to dopadlo dost nic moc
![]()
Ale jinak kauzy jsou to super ![]()
Koukala jsem a taky jsem zírala, ke se tma vzalo to manželství, co to je? co mi to uteklo?? Hmm závěr to vysvětlil.
Marau píše:
Koukala jsem a taky jsem zírala, ke se tma vzalo to manželství, co to je? co mi to uteklo?? Hmm závěr to vysvětlil.
Závěr byl tragickej
![]()
Se těším na zítra… ![]()
Ježiš holky, já jsem viděla ten minulý díl, ale dnešní ne…jaký tragický závěr mi utekl, já to musim vědět, nebo nebudu moct spát
![]()
Ahoj, já mám ráda Kostíky, Mentalistu a Castla:) Ale teď nějak když usne dítě, tak dávám přednost posteli:) Jó, kdyby to začali dávat v pět odpo, to by byla jiná:)
noren píše:
Ježiš holky, já jsem viděla ten minulý díl, ale dnešní ne…jaký tragický závěr mi utekl, já to musim vědět, nebo nebudu moct spát![]()
Nooo, v tomhle díle to bylo celý pomotaný, Booth a Temperance byli manželé a měli jakýsi noční klub, stala se tam vražda. Všichni ti borci ze seriálu byli jako jejich zaměstnanci v tom baru, Saroyanová byla jako policajtka. Byl tam i Temperancin otec, Boothovo brácha a tak… Začínalo to luxusně - Tempi a Booth byli spolu v posteli a ona se zeptala, jestli jí miluje, on že jo, noooo, bomba. Takže to jakoby budilo dojem, že si to minule nakonec rozmysleli a skončili spolu v posteli.. Byla jsem šťastná jak při Beverly Hills 90210, když se Brenda dala konečně dohromady s Dilanem
Jenže pak ten bar a totální motanice
… no a nakonec se po záblesku probral Booth z komatu po operaci hlavy a říkal: To byl ale divný sen… a Temperance se nad něj naklonila, že měl v pořádku tu operaci, ale komplikace s anestezií, že byl v komatu 4 dny a on se na ní podíval a zeptal se: Kdo jsi?… ![]()
Holky, pokud jsem něco pomotala, uveďte to na pravou míru, malá se mi tu sápe po kompu, tak to píšu přetržitě… ![]()
Jo a jsem ráda, že se vás přidalo tolik
![]()
Tak já už jedu 7 sérii, ale jelikož se rozjela ta aféra ze stahováním s netu tak mám útrum
Protože ta 7 řada je teprve premiérově v Americe, takže jsem skončila u 6 dílu 7 série
![]()
Je to můj top seriál ![]()
Taky sleduji a tento díl mě překvapil, asi jako všechny.
Byla jsem nadšená, že to dali nakonec teda dohromady a ono - NIC. ![]()
Ale jsem zvědavá, jak to bude pokračovat, snad se konečně dočkáme a ti dva budou spolu. ![]()
Ahojte, koukáte taky na Sběratele kostí (alias Kostíky, jak říká můj drahý)?
Zrovna si lámu hlavu nad dnešním dílem, co to má znamenat?? Předpokládám, že je to něčí sen..
Jinak jsem velká fanynka tohohle seriálu, doufám, že se někdo přidá
David Boreanaz se může taky dostavit