Sběratelé kostí - sledujete? :-)

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
emocuc.polymorf
27.2.12 23:13

Sběratelé kostí - sledujete? :-)

Ahojte, koukáte taky na Sběratele kostí (alias Kostíky, jak říká můj drahý)? :mrgreen: Zrovna si lámu hlavu nad dnešním dílem, co to má znamenat?? Předpokládám, že je to něčí sen.. :?: Jinak jsem velká fanynka tohohle seriálu, doufám, že se někdo přidá :dance: David Boreanaz se může taky dostavit ;) :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8265
27.2.12 23:21
emocuc.polymorf píše:
Ahojte, koukáte taky na Sběratele kostí (alias Kostíky, jak říká můj drahý)? :mrgreen: Zrovna si lámu hlavu nad dnešním dílem, co to má znamenat?? Předpokládám, že je to něčí sen.. :?: Jinak jsem velká fanynka tohohle seriálu, doufám, že se někdo přidá :dance: David Boreanaz se může taky dostavit ;) :mrgreen:

Ahoj :mavam: , ja sleduji.. :pankac: :pankac: je to muj oblibeny serial.. ;) me se libi John Francis Daley :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2926
27.2.12 23:23

Taky mám moc ráda, dnes jsem neviděla, jsem v práci :-( Jinak sledujeme. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50124
27.2.12 23:23

Sledovala jsem ho, ale to opakování už nesleduju :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50124
27.2.12 23:26

Emo, jestli myslíš ten díl jak budou ti 2 spolu, tak to je fakt jen sen. Ale škoda, tak by jim to slušelo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
27.2.12 23:27

sledovala jsem, ale od té doby co odstranili Zacka mi přišlo, že dost upadl. Promeskali správnou chvíli, kdy dát kůstku dohromady s Boothem. Takže občas kouknu, ale už to není ono.

• Citovat
  • Upravit
emocuc.polymorf
27.2.12 23:35

Jo, John Francis je taky dobrej, sladší než David, ale taky beru :mrgreen: ;)
Já jak viděla začátek tohohle dílu, tak jsem byla nadšená.. a pak takový divný vztahy, no, bylo jasný, že je někde zádrhel… A jak se zeptala: Miluješ mě?.. aaaach :mrgreen: ;) Jako by mi bylo 15 a dávali BH90210 :lol: :lol: :lol:

Tak jestli je to repríza a někdo jste to viděl, dočkáme se? :dance: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
emocuc.polymorf
27.2.12 23:38

Ach jo, ten minulej díl končil tak hustě, že jsem nechala malou o chvilku dýl čekat na mlíko (probudila se v nejlepším, jak tam byli spolu venku před tím institutem nebo kde), ale musela jsem to vidět.. bohužel to dopadlo dost nic moc :zed: :zed:

Ale jinak kauzy jsou to super :palec:

• Citovat
  • Upravit
14598
27.2.12 23:51

Koukala jsem a taky jsem zírala, ke se tma vzalo to manželství, co to je? co mi to uteklo?? Hmm závěr to vysvětlil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
emocuc.polymorf
27.2.12 23:58
Marau píše:
Koukala jsem a taky jsem zírala, ke se tma vzalo to manželství, co to je? co mi to uteklo?? Hmm závěr to vysvětlil.

Závěr byl tragickej :,( :,(

:D :D :mrgreen: Se těším na zítra… :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
noren
28.2.12 00:07

Ježiš holky, já jsem viděla ten minulý díl, ale dnešní ne…jaký tragický závěr mi utekl, já to musim vědět, nebo nebudu moct spát :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
5009
28.2.12 07:41

Ahoj, já mám ráda Kostíky, Mentalistu a Castla:) Ale teď nějak když usne dítě, tak dávám přednost posteli:) Jó, kdyby to začali dávat v pět odpo, to by byla jiná:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
emocuc.polymorf
28.2.12 09:14
noren píše:
Ježiš holky, já jsem viděla ten minulý díl, ale dnešní ne…jaký tragický závěr mi utekl, já to musim vědět, nebo nebudu moct spát :mrgreen: :mrgreen:

Nooo, v tomhle díle to bylo celý pomotaný, Booth a Temperance byli manželé a měli jakýsi noční klub, stala se tam vražda. Všichni ti borci ze seriálu byli jako jejich zaměstnanci v tom baru, Saroyanová byla jako policajtka. Byl tam i Temperancin otec, Boothovo brácha a tak… Začínalo to luxusně - Tempi a Booth byli spolu v posteli a ona se zeptala, jestli jí miluje, on že jo, noooo, bomba. Takže to jakoby budilo dojem, že si to minule nakonec rozmysleli a skončili spolu v posteli.. Byla jsem šťastná jak při Beverly Hills 90210, když se Brenda dala konečně dohromady s Dilanem :lol: :lol: :lol: :mrgreen: Jenže pak ten bar a totální motanice :roll: … no a nakonec se po záblesku probral Booth z komatu po operaci hlavy a říkal: To byl ale divný sen… a Temperance se nad něj naklonila, že měl v pořádku tu operaci, ale komplikace s anestezií, že byl v komatu 4 dny a on se na ní podíval a zeptal se: Kdo jsi?… 8o

Holky, pokud jsem něco pomotala, uveďte to na pravou míru, malá se mi tu sápe po kompu, tak to píšu přetržitě… :?

Jo a jsem ráda, že se vás přidalo tolik :dance: :dance: :dance: :dance: :hug:

• Citovat
  • Upravit
17310
28.2.12 11:35

Tak já už jedu 7 sérii, ale jelikož se rozjela ta aféra ze stahováním s netu tak mám útrum :,( :,( :,( Protože ta 7 řada je teprve premiérově v Americe, takže jsem skončila u 6 dílu 7 série :,( :,(

Je to můj top seriál :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1507
28.2.12 11:36

Taky sleduji a tento díl mě překvapil, asi jako všechny. :D Byla jsem nadšená, že to dali nakonec teda dohromady a ono - NIC. :(
Ale jsem zvědavá, jak to bude pokračovat, snad se konečně dočkáme a ti dva budou spolu. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí