Dobré české filmy

4880
25.2.12 16:38

Dobré české filmy - poraďte

Stejnou diskzi jsem nenašla o českých filmech, tak zakládám novou.
Stahuji filmy, většinou cizí a chci i nějaké české, ale vůbec nevím jaké jsou dobré? Viděla jsem akorát Pelíšky a Kájinek. Pupendo jsem stáhla, ale vymazala, protože nebyl sehraný zvuk s obrazem. Jo, ještě jsem viděla myslím Poslední plavky a Ženy v pokušení.

Můžete mi dávat tip i na starší filmy. Nemusí být nové. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3248
25.2.12 16:40

Mně se líbí i Muži v naději, Líbáš jako bůh, Román pro ženy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4880
25.2.12 16:42

Děkuji :-) Kouknu na to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
25.2.12 16:43
Junkyska píše:
Mně se líbí i Muži v naději, Líbáš jako bůh, Román pro ženy…
:palec: Napadlo mě to samé a pak ještě Bobule- jednička i dvojka
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3248
25.2.12 16:43

Ještě mě napadla Poupata,ale ten jsem neviděla, pak Sněženky a machři, S tebou mě baví svět, snowboarďáci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
25.2.12 16:46
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9887
25.2.12 16:46

Pravidla lži, Pouta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
337
25.2.12 16:48

Nevinnost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4880

Tý jo, většinu názvů slyším poprvé. Zapisuju si je a postupně budu stahovat. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3396

Tchyně a uzený :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3396
25.2.12 16:49
Viking píše:
Pravidla lži, Pouta.

Pravidla lži jsou super, hlavně Švehlík :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9887
25.2.12 16:54

A nerada bych zapomněla na Karamazovy - http://www.csfd.cz/…-karamazovi/?… (pro změnu dokonalý Trojan)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nepřihlášená Pája
25.2.12 16:57

Želary, Jedna ruka netleská, Horem Pádem, Musíme si pomáhat, Kolja, Vratné lahve, Muži v naději, Všichni moji blízcí, Samotáři, Babí léto, Cigán, Bastardi, Pouta, Knoflíkáři, Saturnin, Amadeus, Občanský průkaz, Lidice, Báječná léta pod psa, Habermanův mlýn, Díky za každé nové ráno, Akumulátor, Příběhy obyčejného šílenství, Kawasakiho růže, Nedodržený slib, Pokoj v duši(Slovenský), Nevinnost,Nestyda, Taková normální rodinka, Venkovský učitel, O rodičích a dětech, Bolero, Václav, Sametoví vrazi, Prachy dělaj člověka(sranda), Rebelové, Bobule(2), U mě dobrý, Czech Made Man, Krev zmizelého, Smradi. Tak snad něco vybereš

• Citovat
  • Upravit
9887
25.2.12 17:06
Nepřihlášená Pája píše: Želary, Jedna ruka netleská, Horem Pádem, Musíme si pomáhat, Kolja, Vratné lahve, Muži v naději, Všichni moji blízcí, Samotáři, Babí léto, Cigán, Bastardi, Pouta, Knoflíkáři, Saturnin, Amadeus, Občanský průkaz, Lidice, Báječná léta pod psa, Habermanův mlýn, Díky za každé nové ráno, Akumulátor, Příběhy obyčejného šílenství, Kawasakiho růže, Nedodržený slib, Pokoj v duši(Slovenský), Nevinnost,Nestyda, Taková normální rodinka, Venkovský učitel, O rodičích a dětech, Bolero, Václav, Sametoví vrazi, Prachy dělaj člověka(sranda), Rebelové, Bobule(2), U mě dobrý, Czech Made Man, Krev zmizelého, Smradi. Tak snad něco vybereš

A to všechno fakt považuješ za dobré filmy? Jen se ujišťuju. (http://www.csfd.cz/…lni-rodinka/)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4880
25.2.12 17:06
Nepřihlášená Pája píše: Želary, Jedna ruka netleská, Horem Pádem, Musíme si pomáhat, Kolja, Vratné lahve, Muži v naději, Všichni moji blízcí, Samotáři, Babí léto, Cigán, Bastardi, Pouta, Knoflíkáři, Saturnin, Amadeus, Občanský průkaz, Lidice, Báječná léta pod psa, Habermanův mlýn, Díky za každé nové ráno, Akumulátor, Příběhy obyčejného šílenství, Kawasakiho růže, Nedodržený slib, Pokoj v duši(Slovenský), Nevinnost,Nestyda, Taková normální rodinka, Venkovský učitel, O rodičích a dětech, Bolero, Václav, Sametoví vrazi, Prachy dělaj člověka(sranda), Rebelové, Bobule(2), U mě dobrý, Czech Made Man, Krev zmizelého, Smradi. Tak snad něco vybereš

8o 8o 8o :mrgreen: Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky