Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Stejnou diskzi jsem nenašla o českých filmech, tak zakládám novou.
Stahuji filmy, většinou cizí a chci i nějaké české, ale vůbec nevím jaké jsou dobré? Viděla jsem akorát Pelíšky a Kájinek. Pupendo jsem stáhla, ale vymazala, protože nebyl sehraný zvuk s obrazem. Jo, ještě jsem viděla myslím Poslední plavky a Ženy v pokušení.
Můžete mi dávat tip i na starší filmy. Nemusí být nové. ![]()
Mně se líbí i Muži v naději, Líbáš jako bůh, Román pro ženy…
Junkyska píše:
Mně se líbí i Muži v naději, Líbáš jako bůh, Román pro ženy…
Ještě mě napadla Poupata,ale ten jsem neviděla, pak Sněženky a machři, S tebou mě baví svět, snowboarďáci…
Tý jo, většinu názvů slyším poprvé. Zapisuju si je a postupně budu stahovat. ![]()
Viking píše:
Pravidla lži, Pouta.
Pravidla lži jsou super, hlavně Švehlík ![]()
A nerada bych zapomněla na Karamazovy - http://www.csfd.cz/…-karamazovi/?… (pro změnu dokonalý Trojan)
Želary, Jedna ruka netleská, Horem Pádem, Musíme si pomáhat, Kolja, Vratné lahve, Muži v naději, Všichni moji blízcí, Samotáři, Babí léto, Cigán, Bastardi, Pouta, Knoflíkáři, Saturnin, Amadeus, Občanský průkaz, Lidice, Báječná léta pod psa, Habermanův mlýn, Díky za každé nové ráno, Akumulátor, Příběhy obyčejného šílenství, Kawasakiho růže, Nedodržený slib, Pokoj v duši(Slovenský), Nevinnost,Nestyda, Taková normální rodinka, Venkovský učitel, O rodičích a dětech, Bolero, Václav, Sametoví vrazi, Prachy dělaj člověka(sranda), Rebelové, Bobule(2), U mě dobrý, Czech Made Man, Krev zmizelého, Smradi. Tak snad něco vybereš
Nepřihlášená Pája píše: Želary, Jedna ruka netleská, Horem Pádem, Musíme si pomáhat, Kolja, Vratné lahve, Muži v naději, Všichni moji blízcí, Samotáři, Babí léto, Cigán, Bastardi, Pouta, Knoflíkáři, Saturnin, Amadeus, Občanský průkaz, Lidice, Báječná léta pod psa, Habermanův mlýn, Díky za každé nové ráno, Akumulátor, Příběhy obyčejného šílenství, Kawasakiho růže, Nedodržený slib, Pokoj v duši(Slovenský), Nevinnost,Nestyda, Taková normální rodinka, Venkovský učitel, O rodičích a dětech, Bolero, Václav, Sametoví vrazi, Prachy dělaj člověka(sranda), Rebelové, Bobule(2), U mě dobrý, Czech Made Man, Krev zmizelého, Smradi. Tak snad něco vybereš
A to všechno fakt považuješ za dobré filmy? Jen se ujišťuju. (http://www.csfd.cz/…lni-rodinka/)
Nepřihlášená Pája píše: Želary, Jedna ruka netleská, Horem Pádem, Musíme si pomáhat, Kolja, Vratné lahve, Muži v naději, Všichni moji blízcí, Samotáři, Babí léto, Cigán, Bastardi, Pouta, Knoflíkáři, Saturnin, Amadeus, Občanský průkaz, Lidice, Báječná léta pod psa, Habermanův mlýn, Díky za každé nové ráno, Akumulátor, Příběhy obyčejného šílenství, Kawasakiho růže, Nedodržený slib, Pokoj v duši(Slovenský), Nevinnost,Nestyda, Taková normální rodinka, Venkovský učitel, O rodičích a dětech, Bolero, Václav, Sametoví vrazi, Prachy dělaj člověka(sranda), Rebelové, Bobule(2), U mě dobrý, Czech Made Man, Krev zmizelého, Smradi. Tak snad něco vybereš
Díky