Sběratelé kostí - sledujete? :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17310
28.2.12 11:37
emocuc.polymorf píše:
noren píše:
Ježiš holky, já jsem viděla ten minulý díl, ale dnešní ne…jaký tragický závěr mi utekl, já to musim vědět, nebo nebudu moct spát :mrgreen: :mrgreen:

Nooo, v tomhle díle to bylo celý pomotaný, Booth a Temperance byli manželé a měli jakýsi noční klub, stala se tam vražda. Všichni ti borci ze seriálu byli jako jejich zaměstnanci v tom baru, Saroyanová byla jako policajtka. Byl tam i Temperancin otec, Boothovo brácha a tak… Začínalo to luxusně - Tempi a Booth byli spolu v posteli a ona se zeptala, jestli jí miluje, on že jo, noooo, bomba. Takže to jakoby budilo dojem, že si to minule nakonec rozmysleli a skončili spolu v posteli.. Byla jsem šťastná jak při Beverly Hills 90210, když se Brenda dala konečně dohromady s Dilanem :lol: :lol: :lol: :mrgreen: Jenže pak ten bar a totální motanice :roll: … no a nakonec se po záblesku probral Booth z komatu po operaci hlavy a říkal: To byl ale divný sen… a Temperance se nad něj naklonila, že měl v pořádku tu operaci, ale komplikace s anestezií, že byl v komatu 4 dny a on se na ní podíval a zeptal se: Kdo jsi?… 8o

Holky, pokud jsem něco pomotala, uveďte to na pravou míru, malá se mi tu sápe po kompu, tak to píšu přetržitě… :?

Jo a jsem ráda, že se vás přidalo tolik :dance: :dance: :dance: :dance: :hug:

Jj, rozumíš tomu dobře. Je to tak jak píšeš, Booth měl sen, protože Tempi mu četla ze své knihy co psala :D On pak bude úplně někdo jiný…Nebudu prozrazovat, brzy bude zlom tak si počkejte :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
28.2.12 11:38
1macinka píše:
Taky sleduji a tento díl mě překvapil, asi jako všechny. :D Byla jsem nadšená, že to dali nakonec teda dohromady a ono - NIC. :(
Ale jsem zvědavá, jak to bude pokračovat, snad se konečně dočkáme a ti dva budou spolu. :dance:

to si počkáš :,( A stejnak to pak není ono :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
emocuc.polymorf
28.2.12 11:41
verenika píše:
1macinka píše:
Taky sleduji a tento díl mě překvapil, asi jako všechny. :D Byla jsem nadšená, že to dali nakonec teda dohromady a ono - NIC. :(
Ale jsem zvědavá, jak to bude pokračovat, snad se konečně dočkáme a ti dva budou spolu. :dance:

Není to ono, jo?… :? A proč?… :? …i když to by měl být asi jako poslední díl, svatbička a nazdar… :mrgreen: Ženy, poplačte si, seriál končí.. :mrgreen: V běžícím seriálu to asi bude i s rozchodama a návratama, co? :? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
17310
28.2.12 11:45
emocuc.polymorf píše:
verenika píše:
1macinka píše:
Není to ono, jo?… :? A proč?… :? …i když to by měl být asi jako poslední díl, svatbička a nazdar… :mrgreen: Ženy, poplačte si, seriál končí.. :mrgreen: V běžícím seriálu to asi bude i s rozchodama a návratama, co? :? :nevim:

Hlavně se to stane a ž na konci 6tý řady :roll: Já skoukla všechny série kromě první během 17 dní :mrgreen: Dnem i nocí jsem na to koukala :D
Není tam nic vidět. Stane se tam něco co Kůstku zlomí ( brečela jsem jak kráva), je u Botha doma a druhý den řekně Angele že spolu spali :roll:

7 řada je taková srandovní, jestli chceš vědět písnu do SZ. Ať tady nezkazím holkám co sledují ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
emocuc.polymorf
28.2.12 11:54

Řekne Angele, že spolu spali?… :roll: Ach jooooo… :roll: To teda není žádná romantika na služební cestě na Hawaii? :,( :,( …Jo, klidně pošli SZ, když už jsi to nakousla, chci to vědět… Něco ošklivýho se jí stane?.. :( Chudinka Kůstka.. ale jestli to bylo jen vyspání z lítosti, tak to je smutný… :( :( Chtěla jsem tu Hawaii… :D ;)
V tom díle, jak špekulovala, že bude mít dítě, mi ta její studenost přišla trochu moc.. jinak se mi to líbí, ale tady dost tlačili na pilu… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
noren
28.2.12 13:14

Moc děkuji za vysvětlení :kytka: Příště si to nesmím nechat ujít, koukám, že to začíná být dost zajímavý 8o

• Citovat
  • Upravit
emocuc.polymorf
28.2.12 13:30

Tak Verenika poslala SZ, vypadá to dobře :mrgreen: :mrgreen: :palec: COOL má dobrý seriály, Jak jsem poznal vaši matku je taky super :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
248
28.2.12 13:36
verenika píše:
Tak já už jedu 7 sérii, ale jelikož se rozjela ta aféra ze stahováním s netu tak mám útrum :,( :,( :,( Protože ta 7 řada je teprve premiérově v Americe, takže jsem skončila u 6 dílu 7 série :,( :,(Je to můj top seriál :srdce:

Ahoj, taky sleduju dily jak je davaji v USA na webu. Dalsi bude az 5. dubna. Ted maji pauzu. Jinak stale se da koukat, ja hlavne na putlockeru 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
28.2.12 13:39
minime píše:
verenika píše:
Tak já už jedu 7 sérii, ale jelikož se rozjela ta aféra ze stahováním s netu tak mám útrum :,( :,( :,( Protože ta 7 řada je teprve premiérově v Americe, takže jsem skončila u 6 dílu 7 série :,( :,(Je to můj top seriál :srdce:
Ahoj, taky sleduju dily jak je davaji v USA na webu. Dalsi bude az 5. dubna. Ted maji pauzu. Jinak stale se da koukat, ja hlavne na putlockeru 8)

A dá se to stáhnout někde s titulkama? Já stahovala z uložto a nikde to tam nemůžu najít :,( V angličtině je mi to nanic :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
28.2.12 13:41

A dá se to stáhnout někde s titulkama? Já stahovala z uložto a nikde to tam nemůžu najít V angličtině je mi to nanic

Tak s titulkama asi ne :| Ja koukam v anglictine…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
28.2.12 13:44
minime píše:
A dá se to stáhnout někde s titulkama? Já stahovala z uložto a nikde to tam nemůžu najít V angličtině je mi to nanicTak s titulkama asi ne :| Ja koukam v anglictine…

Hmm, tak to mám fakt smůlu :,( :,( No hlavně, že už jsem viděla to hlavní a na zbytek si holt počkám :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
emocuc.polymorf
28.2.12 13:50
verenika píše:
minime píše:
A dá se to stáhnout někde s titulkama? Já stahovala z uložto a nikde to tam nemůžu najít V angličtině je mi to nanicTak s titulkama asi ne :| Ja koukam v anglictine…
Hmm, tak to mám fakt smůlu :,( :,( No hlavně, že už jsem viděla to hlavní a na zbytek si holt počkám :pankac:

Veri, to, co nás zajímá nejvíc, tomu bys rozuměla i bez titulků, neboj :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
17310
28.2.12 13:51
emocuc.polymorf píše:
verenika píše:
minime píše:
Hmm, tak to mám fakt smůlu :,( :,( No hlavně, že už jsem viděla to hlavní a na zbytek si holt počkám :pankac:
Veri, to, co nás zajímá nejvíc, tomu bys rozuměla i bez titulků, neboj :mrgreen:

To je pravda :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
emocuc.polymorf
28.2.12 22:50

Herdek, jsem prošvihla začátek, ono to dneska začíná dřív než včera… 8o :zed: :zed: Co se dálo??.. Bylo tam probrání z komatu…? :think: Vůbec nevím, co bude, teď je reklama. Ale v popisu v programu to vypadá na normální díl - někde na bývalé stř. škole Kůstky… 8o :nevim: :nevim: Jak se tam dostal Booth z nemocnice? :think: Je jako už úplně zdravej vč. tý amnézie? 8o :think:

• Citovat
  • Upravit
10186
29.2.12 10:22

ahoj,taky sleduju tento seriál,mám rozkoukanou 7.řadu a teď čekám,až bude po pauze
titulky se dají nalézt na stránce bones.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky