Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
emocuc.polymorf píše:noren píše:
Ježiš holky, já jsem viděla ten minulý díl, ale dnešní ne…jaký tragický závěr mi utekl, já to musim vědět, nebo nebudu moct spát![]()
Nooo, v tomhle díle to bylo celý pomotaný, Booth a Temperance byli manželé a měli jakýsi noční klub, stala se tam vražda. Všichni ti borci ze seriálu byli jako jejich zaměstnanci v tom baru, Saroyanová byla jako policajtka. Byl tam i Temperancin otec, Boothovo brácha a tak… Začínalo to luxusně - Tempi a Booth byli spolu v posteli a ona se zeptala, jestli jí miluje, on že jo, noooo, bomba. Takže to jakoby budilo dojem, že si to minule nakonec rozmysleli a skončili spolu v posteli.. Byla jsem šťastná jak při Beverly Hills 90210, když se Brenda dala konečně dohromady s Dilanem
![]()
![]()
![]()
Jenže pak ten bar a totální motanice
… no a nakonec se po záblesku probral Booth z komatu po operaci hlavy a říkal: To byl ale divný sen… a Temperance se nad něj naklonila, že měl v pořádku tu operaci, ale komplikace s anestezií, že byl v komatu 4 dny a on se na ní podíval a zeptal se: Kdo jsi?…
Holky, pokud jsem něco pomotala, uveďte to na pravou míru, malá se mi tu sápe po kompu, tak to píšu přetržitě…
Jo a jsem ráda, že se vás přidalo tolik![]()
![]()
![]()
![]()
Jj, rozumíš tomu dobře. Je to tak jak píšeš, Booth měl sen, protože Tempi mu četla ze své knihy co psala
On pak bude úplně někdo jiný…Nebudu prozrazovat, brzy bude zlom tak si počkejte ![]()
1macinka píše:
Taky sleduji a tento díl mě překvapil, asi jako všechny.Byla jsem nadšená, že to dali nakonec teda dohromady a ono - NIC.
Ale jsem zvědavá, jak to bude pokračovat, snad se konečně dočkáme a ti dva budou spolu.
to si počkáš
A stejnak to pak není ono ![]()
verenika píše:1macinka píše:to si počkáš
Taky sleduji a tento díl mě překvapil, asi jako všechny.Byla jsem nadšená, že to dali nakonec teda dohromady a ono - NIC.
Ale jsem zvědavá, jak to bude pokračovat, snad se konečně dočkáme a ti dva budou spolu.A stejnak to pak není ono
Není to ono, jo?…
A proč?…
…i když to by měl být asi jako poslední díl, svatbička a nazdar…
Ženy, poplačte si, seriál končí..
V běžícím seriálu to asi bude i s rozchodama a návratama, co?
![]()
emocuc.polymorf píše:verenika píše:Není to ono, jo?…1macinka píše:to si počkáš
Ale jsem zvědavá, jak to bude pokračovat, snad se konečně dočkáme a ti dva budou spolu.A stejnak to pak není ono
A proč?…
…i když to by měl být asi jako poslední díl, svatbička a nazdar…
Ženy, poplačte si, seriál končí..
V běžícím seriálu to asi bude i s rozchodama a návratama, co?
![]()
Hlavně se to stane a ž na konci 6tý řady
Já skoukla všechny série kromě první během 17 dní
Dnem i nocí jsem na to koukala ![]()
Není tam nic vidět. Stane se tam něco co Kůstku zlomí ( brečela jsem jak kráva), je u Botha doma a druhý den řekně Angele že spolu spali ![]()
7 řada je taková srandovní, jestli chceš vědět písnu do SZ. Ať tady nezkazím holkám co sledují ![]()
Řekne Angele, že spolu spali?…
Ach jooooo…
To teda není žádná romantika na služební cestě na Hawaii?
…Jo, klidně pošli SZ, když už jsi to nakousla, chci to vědět… Něco ošklivýho se jí stane?..
Chudinka Kůstka.. ale jestli to bylo jen vyspání z lítosti, tak to je smutný…
Chtěla jsem tu Hawaii…
![]()
V tom díle, jak špekulovala, že bude mít dítě, mi ta její studenost přišla trochu moc.. jinak se mi to líbí, ale tady dost tlačili na pilu… ![]()
Moc děkuji za vysvětlení
Příště si to nesmím nechat ujít, koukám, že to začíná být dost zajímavý ![]()
Tak Verenika poslala SZ, vypadá to dobře
COOL má dobrý seriály, Jak jsem poznal vaši matku je taky super ![]()
verenika píše:
Tak já už jedu 7 sérii, ale jelikož se rozjela ta aféra ze stahováním s netu tak mám útrum![]()
![]()
Protože ta 7 řada je teprve premiérově v Americe, takže jsem skončila u 6 dílu 7 série
![]()
Je to můj top seriál
Ahoj, taky sleduju dily jak je davaji v USA na webu. Dalsi bude az 5. dubna. Ted maji pauzu. Jinak stale se da koukat, ja hlavne na putlockeru ![]()
minime píše:verenika píše:Ahoj, taky sleduju dily jak je davaji v USA na webu. Dalsi bude az 5. dubna. Ted maji pauzu. Jinak stale se da koukat, ja hlavne na putlockeru
Tak já už jedu 7 sérii, ale jelikož se rozjela ta aféra ze stahováním s netu tak mám útrum![]()
![]()
Protože ta 7 řada je teprve premiérově v Americe, takže jsem skončila u 6 dílu 7 série
![]()
Je to můj top seriál
A dá se to stáhnout někde s titulkama? Já stahovala z uložto a nikde to tam nemůžu najít
V angličtině je mi to nanic ![]()
A dá se to stáhnout někde s titulkama? Já stahovala z uložto a nikde to tam nemůžu najít V angličtině je mi to nanic
Tak s titulkama asi ne
Ja koukam v anglictine…
minime píše:
A dá se to stáhnout někde s titulkama? Já stahovala z uložto a nikde to tam nemůžu najít V angličtině je mi to nanicTak s titulkama asi neJa koukam v anglictine…
Hmm, tak to mám fakt smůlu
No hlavně, že už jsem viděla to hlavní a na zbytek si holt počkám ![]()
verenika píše:minime píše:Hmm, tak to mám fakt smůlu
A dá se to stáhnout někde s titulkama? Já stahovala z uložto a nikde to tam nemůžu najít V angličtině je mi to nanicTak s titulkama asi neJa koukam v anglictine…
![]()
No hlavně, že už jsem viděla to hlavní a na zbytek si holt počkám
Veri, to, co nás zajímá nejvíc, tomu bys rozuměla i bez titulků, neboj ![]()
emocuc.polymorf píše:verenika píše:Veri, to, co nás zajímá nejvíc, tomu bys rozuměla i bez titulků, nebojminime píše:Hmm, tak to mám fakt smůlu
![]()
No hlavně, že už jsem viděla to hlavní a na zbytek si holt počkám
To je pravda ![]()
Herdek, jsem prošvihla začátek, ono to dneska začíná dřív než včera…
Co se dálo??.. Bylo tam probrání z komatu…?
Vůbec nevím, co bude, teď je reklama. Ale v popisu v programu to vypadá na normální díl - někde na bývalé stř. škole Kůstky…
Jak se tam dostal Booth z nemocnice?
Je jako už úplně zdravej vč. tý amnézie?
![]()
ahoj,taky sleduju tento seriál,mám rozkoukanou 7.řadu a teď čekám,až bude po pauze
titulky se dají nalézt na stránce bones.cz