Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky sledujete sběratelé kostí? Sakra jak mě tam se.re ten Pelant
![]()
Ten se ještě vrátí a to pak bude hustý. ALe ten díl s ním byl mega dobrej:) Kosti jsou nej:)
Sleduju miluju ten seriál hlavně Bootha to je můj idol. Už mám zkouknuté všechny série jen teď ne těch pár dílu z mám dojem 8.série což je poslední ![]()
@Ninouš na primě odvysílali 22.1 7serii a 13epizodu, já jsem dneska skoukla z 8serii 1epizodu, a ještě se chystám i na 2
@MinkaD já viděla jen 1 z 8 a myslela jsem že tam toho psychouše zabiju
Já v TV vůbec nekoukám, tak ani nevím, která série tam jede. Já sleduju veškeré info přes bones.cz a jak jsou titulky, hned stahuji a koukám:) Jinak mám stažené všechny serie a pravidelně si to pouštím při vaření, znám některé dialogy i zpaměti, až se mi přítel směje, jestli z toho neblbnu (ježiši, zase ty kosti!?)
@MinkaD
já to hledím v televizi a když nestíhám, tak stahuju, sakra a teď budu jen stahovat pač jsem napnutá jak to dopadne s tím bláznem ![]()
@sabi88 jj my s manželem taky viděli díly z 8.série teď sestám stahovat už ty nové co jsou na netu jsem zvědavá jak to bude pokračovar ![]()
Jestli jsi viděla teprve první díl osmé serie, tak se máš na co těšit. I když ty díly, než se objeví znovu jsou takové slabší některé:) V 12 díle bude znovu na scéně.